אני יוצא עם מישהי כבר שבועיים והיא עוד לא ראתה אותי ערום אני מישהו שאפשר לקרוא לו שעיר מאוד , ולחברה הקודמת שלי לא היה בעייה עם זה. אז תגידו לי בבקשה - גבר שעיר זה מחרמן או שזה מגעיל? תודה
אחי שיער לגברים זה טוב זה אומר שאתה גבר.. אם אתה שעיר ברמה מוגזמת תוריד.. תעשה שעווה זה בין בכואבים אבל אין מה לעשות ואם לא בא לך אז תיראה איך היא תגיב חוץ מזה שתמיד יש לייזר..
אני אישית אף פעם לא אהבתי גברים שעירים עד שפגשתי את מי שהיום כבר חבר שלי.והוא היה מאוד שעיר כמו שאתה אומר, חזה, בטן, גב, כל החבילה. לא רק שזה לא הפריע לי בפעם הראשונה או השנייה או המיליון אני אפילו ניסיתי לשכנע אותו שלא יעשה לייזר כי אחרי שאני עשיתי הוא רצה גם וממש לא אהבתי את הרעיון. היום הוא חלק לגמרי ומן הסתם אני נמשכת אליו באותה מידה כי יש פה כבר הרבה יותר מרק סקס אז חוסר השיער לא משפיע... בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שלא כל הבנות שונאות גברים שעירים למרות שזה נראה ככה בשרשור הזה....
זה לא יהיה קריטריון. גבר זה יצור שעיר ואני לא אצפה ממנו לשנות את זה בשבילי, כמו שאני לא ארצה לשנות את הגוף שלי בשבילו. אני אוהבת אותו שעיר, חלק, גבוה, נמוך, שמן, רזה.
וכמו ששמת לב (מהתגובות) גם מה שאנחנו חושבות לא תמיד עומד במבחן המציאות ולכן הגיע הזמן להפסיק לשאול שאלות סרק. לתשובות שלנו אין משקל, שכן מה שחשוב זה איך אתה מרגיש עם עצמך ללא קשר למה הח'ברה חושבת על שעירותך. צא מזה , חבל על כל רגע שאתה מונע מעצמך את המגע איתה.
חולה על שיער בבטן ובחזה. בגב והישבן הייתי מוותרת, אבל אם זה התנאי לשיער "קידמי"...אז בסדר. ואני לא צוחקת. גם בכמויות, כהה וסמיך הולך, כל עוד אפשר למצוא היכן הפיטמה מסתתרת...הכל טוב! (נשמע קצת קיצוני, אבל אני עם פטיש ציני לשיער חזה ובטן)