שאלה לבנות...

שאלה לבנות...

שלום לכן, רציתי לשאול האם אתן יכולות להיות בקשר עם מישהו שאין לו ידע באומניות לחימה? האם לא מפריעה לכן העובדה שהבן זוג שלכן יהיה "חלש" ממכן בלחימה?

anush91

New member
אני לא חושבת שזה קשור אחד לשני....

למרות שיכול להיות נחמד אם גם החבר יתאמן במשהו. אם כבר אז לבן הזוג זה יכול להפריע...לחלק מהבנים יש אגו והם צריכים להרגיש חזקים כדי "לגונן" על הבנות.

yonik

New member
אפשר לשאול את זה גם הפוך

תמיד שעולה הנושא בהקשר עם גברים מדובר על "אגו" וזה לא תמיד נכון. לי אישית זה ממש לא מפריע (עד גבול מסויים) אבל אני מכיר אנשים שלדעתי אין להם כזה "אגו" וזה היה מפריע להם (לא בהכרח היו מוותרים על הזוגיות אבל זה היה יכול להפריע להם). הכל תלוי במינון. אפשר לשאול את זה גם הפוך היה מפריע לכן הבנות אם בן הזוג שלכם היה עוסק והולך לחוגים של סריגה/תפירה/מקרמה? למה להרבה בנות שאני מכיר (חכמות ומשכילות) "נדלקות" שהם שומעות על גבר שהוא גולש/ספורטאי וכו'? רוב הבנות שאני מכיר היו מעדיפות ללכת לדייט עם גבר בוגר חכם משכיל וכו' אבל גם ישמחו אם הוא גולש/עוסק בספורט/א"ל וכו'.

אמילי ב

New member
שאלה לי אליך

כל מי שלא לומד אומניות לחימה הוא בהכרח חלש יותר מזה שכן לומד?

Endless Knot 8

New member
לעניות דעתי-

לעניות דעתי, ואין בזאת משום קלישאתיות, דווקא הגברים / נשים הפחות אגואיסטים ויותר "גמישים מנטלית" נוטים להיות הרבה (הרבה) יותר מסוכנים ויעילים בקרבות , היות ו:
כגודל האגו, כך גודל הנפילה. היה ואגו - מניאקים הפסידו - גאוותם בעוכריהם ודמם בראשם. לעומת זאת, כשהאגו נמוך קשה להביס אותם - בערך כמו לחתוך מים בעזרת חרב .
כשהאגו נמוך, אדם לא מנסה להגן לשווא על ערך בלתי נחוץ, ובאם הוא כן "נפגע", במקום לחטוף קריזה ולהתגושש בריקוד קוף, הוא פשוט יישאר רגוע וייתכנן בדממה בליץ קריג אדיר. חוץ מזה, בלאו הכי מערכת יחסים אשר מושתתת על השוואות בלתי פוסקות וקנאה יוקדת- הן ריקניות מאוד.

Endless Knot 8

New member
נ.ב -

אני לא בת, הרשתי לעצמי לענות נוכח עניין בדיון, מה גם שלא ראיתי את הכותרת.

אמילי ב

New member
לא ברור כלל.

ואולי אותו אחד שלומד אומנות לחימה הוא חלשלוש שתמיד מרביצים לו בבית הספר ולכן הוא התחיל להתאמן(אגב..יש הרבה אמנויות לחימה שלא מתמקדות על כוח ולא צריך שום כושר כדי להתאמן שם) ואולי אותו אחד שלא מתאמן באמנות לחימה הוא מרים משקולות בחדר כושר? רץ? שוחה? ועוד אלפי ענפי ספורט שמחזקים את הגוף, אך ראה איזה פלא...הם לא עוסקים באמנויות לחימה. מדהים...לא?!

טוב,אני יסביר לאט

אותו חלשלוש כבר לומד את אמנות הלחימה הכי שולטת-...ולכן כבר מזמן אינו חלש.לחילופין במידה והצד הפיזי לא מתאים לו,אזי הוא פונה לאמנות לחימה בה מקבלים את אותו אפקט מבלי להשקיע כח פיזי כמו זה.

אמילי ב

New member
לומד

אומנות לחימה הכי "שולטת"? למה הכוונה? ועדיין לא הצלחת להסביר למה זה שלומד אומנויות לחימה הוא יהיה בהכרח חזק יותר מזה שלא לומד(ולמשל מבנה גופו הוא יהיה גדול,חזק ורחב יותר ובעל מאסת שריר גדולה כי פשוט ככה נולד +טמפרמנט עצבני במיוחד...)

מיציתי

לכל מי שלא הבין: אני מתנצל מקרב לב הדברים נאמרו בציניות.לו נכנסת לקישור המצורף יתכן שהיית עולה על כך בעצמך
. לאור ריבוי השרשורים על א"ל מסויימת שהיא הכי .......רמז מתחיל בB. חשבתי שזה יהיה שנון,אך ברור. טעיתי

אמילי ב

New member
נכנסתי רק עכשיו../images/Emo9.gif

שמת לב שאומנות הלחימה המדהימה הזו עובדת רק בחוף הים? לא ראיתי פעם אחת שהם עושים את אותו דבר בקניון או בתור לפלאפל או בתור לאיזה סרט שובר קופות

קטריס

New member
מ-ה ה-ק-ש-ר ??

כן אם נושאי חוזק פיזי היו ביסוד הקשר הרומנטי אז ודאי שזה היה מפריע. אבל הי, חכה רגע.. זה לא.

למעלה