שאלה לבנות...

male20

New member
שאלה לבנות...

היי, בעקבות דיון שעלה היום בין החבר'ה, מעניין אותי לשמוע את דעתכן בנושא. אתן מכירות מישהו חדש. עוברת תקופה מסוימת (לא יום-יומיים, תקופה...) של קשר. הקשר כבר רציני ומעבר לקשר יש אהבה. מגיעים למיטה... והבחור מפשל. או גומר לאט, או לא עומד בכלל, או מיניטורי (כמה זמן לא השתמשתי במילה הזאת) או לא יודע מה. הבנתן את העקרון - אכזבה גמורה. איך זה ישפיע על הקשר? תברחו או תישארו? ושוב אני מדגיש שמדובר בקשר רציני ורגשי מעבר למשיכה פיסית. אם זה עניין מישהו אז הבנים כמובן טענו שהבנות יברחו. הבנות מצידן טענו שזה יאכזב, אך אם מדובר בקשר רציני הן ישארו וינסו לפתור את הבעיה.

אני מסכימה עם דעת הבנות...

קרה לי כבר משהו דומה... הייתי עם מישהו שבאמת פשוט היה גרוע...למרות זאת המשכתי את הקשר כי פשוט הייתי מאוהבת בו לגמרייייייי

גם אני עם הבנות..

וגם לי היה קשר כזה, עם בחור שבנוסף להיותו לא מצויד, גם לא ידע את המלאכה.. אגב, הקשר הסתיים מהר, אבל בלי קשר לזה בכל אופן, אם אוהבים ולא מתכוונים לוותר אפשר להסתדר אחרת- הוא יכול גם לענג אותה בדרכים אחרות, אפשר להשתמש באביזרים ועוד כל מיני.. הרעיון הוא, שלא זורקים בחור בגלל זה

../images/Emo4.gif לברוח למה ?

להעביד אותו בפרך !!!
לדבר איתו על הכל בצורה הכי פתוחה על מנת שישתפר
אין דבר בין בני זוג שלא יכול להפתר בהידברות !!!

תשמע

זו סוגייה לא קלה.. בקשר זוגי אין כזה דבר שלא תהיה משיכה פיזית, גופנית. אין כזה דבר שלא יהיה סקס טוב... אחד מעמודי התווך זו התאמה בסקס ואם אין התאמה בסקס אז רק הזמן יגיד אם לא עכשיו אז אחר כך.

אני אשאר. למה לא בעצם?

לא הכל חייב להיות מושלם. עם הזמן אני אתאהב גם ביכולות המיניות שלו.

altshift

New member
בואו לא נשכח שסקס הוא דבר בר שיפור!

לא ידועת איך זה אצלכם אצלי בכולופן הסקס ניהיה רק יותר טוב ככל שהקשר מעמיק. לוקח זמן עד שלומדים אחד את השנינ ומכירים מה כל אחד בדיוק אוהב, הדברים הקטנים שעושים לו את זה ולא היית חושב/ת על זה לבד ובכלל,לאט לאט נפתחים יותר,משתחררים יותר,בקיצור מה שאני מנסה להגיד- לא למהר לחרוץ את דינו כמאהב גרוע לפי פעם ראשונה!

מי מדבר פה על פעם ראשונה?

לדעתי זה בכלל לא שיקול להחליט על סמך פעם אחת. אבל אם יש אי התאמה מינית לאורך זמן- עם יד על הלב... בלי להתייפיף, רוב הגברים והנשים- לא ישארו בקשר.

למה לברוח?

אישית לא הייתי במצב הזה הייתי עם שניים שהיו גרועים אבל לא היינו בקשר ולא הייתה אהבה וזה נגמר בלי קשר לסקס אבל אני לא חושבת שצריך לגמור את זה להפך... ללמד אותו מהניסיון שלי לעזור לו ולקוות שזה ישתפר

למעלה