שאלה לבנות

ofirpel

New member
שאלה לבנות

קצת מביך, אבל אין ברירה... אם לא אשאל לא אדע. במסגרת משא התענוגות נודע לי מבת זוגתי, שישנם מספר מקומות בגוף האישה למעט הדגדגן, שבשעת אורגזמה או סמוך אליה, במידה ואגע בהם, אגרום לה לעונג נוסף. מה הם ??? תודה מראש ...

batman

New member
שאלה לשואל

אתה כבר מזיין אותה... אתה מביא אותה לאורגזמה.... היא כבר אומרת לך שיש נקודות "עונג" סודיות למה , לכל הרוחות , לא שאלת אותה פשוט "איפה?" היא שלחה אותך להתלמד בפורום ? ועוד הערה קטנה: זה ממש חשוב לבדוק איות לפני שאתה לוחץ על "שלח" השילוב של תענוגות ומשא ביחד מצייר בראש שלי תמונה של בחורה די גדולה.

ofirpel

New member
שאלתי

התנצלות על שגיאת הכתיב ...קורה במשפחות הכי טובות. שאלתי, לא נענתי, החלטתי לבדוק לבד. לטענתה, מדובר באזורים אחרים בגופכן בהם יש קצוות עצבים. לצערי אני לא מבין גדול באנטומיה.

צפרדעית

New member
אזור פי הטבעת הוא איזור מעוצבב.

גירוי חיצוני של האיזור עם החדרה קלה של האצבע תביא את בת זוגתך לשיאים חדשים. השילוב של דגדגן+ פי הטבעת הוא מתכון מנצח. צפרדעית (שמוכנה לשמוע על עוד איברים מאותגרים עיצבית)

shellush

New member
אוי, זה מעצבן! "תמצא לבד"? נו באמת

אני אישית לא מבינה את המיסתורין הזה, בתור אישה, הייתי רוצה שהגבר שאיתי יידע בדיוק איפה מגרה אותי ואיפה לא, כדי לא לבזבז זמן על סקס פחות טוב, רק כי הוא לא יודע את נקודות הג'י שלי. לא יכולה להבין אותה אבל זו אני. תראה, יש נשים שגומרות מהתעסקות אוראלית בשדיים, יש נשים שגומרות מאוראלי למטה, יש נשים שגומרות רק מחדירה ויש נשים שגומרות רק מליקוקים ומציצות באוזן, ועוד... לא יכולה לחשוב על זה כרגע.

shellush

New member
../images/Emo45.gif מה היא עושה לך, בוחן פתע?

שהיא תגיד לך איפה נקודות הגירוי שלה ולא תשחק איתך את משחק הניחושים!

כל אחת אוהבת משהו אחר..

למשל ליטופים בתחת ובפי הטבעת, שי בנות שאוהבות שמלקקים ומוצצים את החזה.. אני מציעה שפשוט תשאל אותה זה יהיה הכי טוב. ועוד דבר להשכלתך הכללית: גירוי ישיר בדגדגן זה לא כל כך נעים ואפילו כואב. אז תזהר שאתה נוגע שם- הכי טוב זה מסביב לדגדגן...

מצחיcoolה

New member
../images/Emo108.gifהאוזןןןן....גררר...

לנשוך קצת את התנוך..וללקק...ושתשמע את הנשימות שלך...מקרוב... וואו! אין דבר שיותר מחרמן אותי בעולם אני חושבת!... עד! שמישהו מחליט לדחוף את הלשון פנימה ואז כל החשק עובר לי בבת אחת...

האוזן כמובן!!! אופן השימוש: ../images/Emo124.gif

ללחוש לתוכה מילים נעימות מחרמנות אוהבות וכד' יכול לעשות פלאים!!!!

רגשני

New member
שמעת על "אם לא תנסה לא תדע?"

אוי, השאלה שלך כל כך מוכרת לי... היו כאלה שאהבו את זה באוזן, היו כאלה שאהבו שסתם ליטפתי אותן והיו כאלה שכל נגיעה גרמה לצמרמורות חברתי האחרונה אהבה מאווווווד כשלחצתי אותה במותן. זה היה מקפיץ אותה לשיאים חדשים. אחי, נו הארד פילינגס, פשוט תנסה, תגלה. זה גם היופי שבעניין וחוץ מזה אתה יכול תמיד לשאול אותה.

חופ שיה

New member
יש לי כמה שעולים לי כרגע

צוואר- נשיכה,עיסוי, ליטוף, נשיקה...... עורף - נשיקה, ליקוק, ביסים קטנים............ פיטמות - ליקוק , נשיכות, מציצה , יניקה ....... אצבעות הרגליים - ליקוק, יניקה, נשיכות קטנות מומלץ במיסיונרית כשהרגליים למעלה. תחת - אחיזה, עיסוי, ליקוק, נשיכות, ליטוף, פיסוק .......... אל תשכח שכולנו אינדוידואליות ומה שעושה לי טוב לא בהכרח עושה לה טוב אז חשוב לבדוק את התגובות שלה לכל האקטים הנ"ל וגם לדבר על זה כשיראה לך מתאים. בהצלחה.

batman

New member
טוב טוב הבנתי

קראתי את ההודעה שלך היטב וגיליתי את הבעיה העיקרית. כתבת "איזורים בגופכן". אתה כמובן מניח שגוף האישה (חוץ מהמובן מאליו) שונה מגוף הגבר. אתה משער שמשהו במבנה הביולוגי הבסיסי שונה (יעני צפרדע לעומת סוס). אני אגלה לך סוד קטן : כ ו ל ם א ו ת ו ה ד ב ר. אם אתה מצפה למדריך למתחיל אז צפויה לך אכזבה קטנה. אף בחורה כאן לא תפרט בסגנון : "דחוף אצבעך לפי הטבעת כ 3 ס"מ. סובב 90 מעלות ימינה , ושלוף בעוצמה". מדובר בבני אדם ולכל אחד נקודות הריגוש שלו (כפי שעמיתי המלומדים ציינו שוב ושוב) . ולשלב הבונוס, טיפ השבוע ואותו אני מגלה רק לך : האיבר שהכי חשוב לגרות הוא..... (מי שיודע לא לצעוק את התשובה ) יפה , יפה המוח האנושי. ובמילים אחרות: תחשוב סקסי , תהיה סקסי. נשים הן לא מעבד מזון, אין ספר הפעלה.

חופ שיה

New member
ובכל זאת

לא יזיקו כמה טיפים חמודים,ולאלו שיודעים את ה"עבודה" ...תזכורת קלה.

למעלה