שאלה לבנות

אני מדברת במקרה של דחייה

זה לא חייב להיות מטרידני או משהו בסגנון.
נגיד היא דוחה אותך על הסף.. אתה חוזר לטיפול?

במקרה שלה

זה קוסמטיקה טבעית מאוד והיא מוכשרת לכך, אני יכול להזמין מישהי אחרת, ושוב ממש לא מבועס אם דוחים אותי, זה היה מבעס עד גיל 22,להתבעס על מה, אני יכול לחסוך הכל ולעשות דרך הפייס?
זה יראה יותר טוב? נכון בדחיות אנשים מעדיפים בוירטואל פחות כואב מה שנקרא, כל אחד אך שמרגיש.

שוב לקרוא את הסימנים מהשטח:) ובגלל זה בודקים לפני היטב את השטח:::)

מה שהוא אמר

אני חושב ששווה לנסות,אבל אתה חייב לקחת בחשבון

שאם זה לא יעבוד, ייתכן שמאותה נקודה ביקורים שלך אצלה יגרמו לה מבוכה/אי-נעימות מסויימת. ואולי תעדיף במקרה כזה להחליף בעלת מקצוע.

לפני כמה זמן הייתי כרוך קשות אחרי הפיסיותרפיסטית שלי, חמודה אמיתית. והיה לי ברור שאם אני מתחיל איתה והיא לא מעוניינת (או שבכל שלב שזה נגמר) הביקורים אצלה יהיו מלווים במבוכה. כלומר, אם אני עושה את הצעד, מובן לי שאני אצטרך למצוא פיסיותרפיט/ית אחר/ת.
ובגלל שלא רציתי לוותר עליה כפיסיותרפיסטית (היתה מקצוענית אמיתית) לא עשיתי שום צעד.

אגב, כיוון שמעולם לא הייתי אצל אחת, מותר לשאול איזה מן טיפול מקבלים גברים אצל קוסמטיקאית?

היה

לי מקרה בגיל 24.התאהבתי אהבה טהורה בעמיתה לעבודה התוודתי קיבלתי את הלא שבועיים התייסרתי ובסוף החלטתי שאני עוזב.
פה אני לא מרגיש התאהבות שאני מתייסר ביסורי אהבה, בסך הכל חיזור לגיטימי, מבחינתי אמרה לא זה לא מבעס או יגרום לי ליחס אחר, אם לה זה יגרום לה אי נעימות בגלל הלא שאמרה זה משהו אחר, שוב הכל תלוי בבן אדם, עשיתי סקר קל וכולם אומרים אחרי הלא להעלם מיוזמתי מה אתה אומר על כך?

כאילו

הלו לא מגיע לי פנים נקיות וזוהרות יותר?:)
אני גם הולך לחמאם טורקי כל חודש ושם מקרצפים אותי וכו עם סבונים טבעיים:)
חובב ספא, בטיפוח אני עושה רק מה שגבר אצילי צריך לעשות3-4 פעמים בשנה טיפול פנים, כל חודשיים טיפול ברגליים, תספורת כל חודש וחצי.
זהו אהה וגם מדליק כל ערב נר ריחני עד 4שעות הדלקה לריח נעים בבית:)

מה אומרת על כך?:)

עבדתי בתחום ולכן התחברתי:)

למעלה