שאלה לבנות

שאלה לבנות

אני עומד להתחיל עם הקוסמטקאית שלי, היא מאוד מיוחדת אחרי 30 אישיות מעניינת, יש שוני מיוחד, אם ואקבל את הלא אמשיך להגיע, ולא אעשה פרצופים או אהיה בבעסה כזה בגלל הלא, ושוב חיזור רומנטי ממקום עמוק היא רווקה גם.

אך הייתם מרגישים בסיטואציה כזאת , ומה תחשבו על התנהגותי עקב כך?

אומנם גבר אבל אענה לך

תלך על זה ואם זה יצליח תהיה בטוח שהיא לא תוריד לך את החיוך מהפנים

היי

שאני אתבעס, מתבעסים בגיל 18,זכותה לומר לא ומכבד אותה, אני כבר גיששתי עליה, היא איתי בפייס, היא מסורתית גם, אתה מכין את הקרקע מה שנקרא, ולהיפך אם היא אומרת לא לפחות לא אהיה בתחושת פספוס!!!!

אלו הם החיים, אני מבין את אלו שלא נעים להם וכו

היי

השאלה במיקרים האלו אך היא תרגיש? אני עושה את הסוויץ מה שנקרא, ומה לעשות לא רוצה להיות בתחושת פספוס, אם היא תרגיש חוסר נוחות ואי נעימות בגלל שאמרה לי לא אני אזוז משם, וישנם כאלו שבמצבים כאלה עדיף להעלם מהשטח

אם זו מישהי שמוכרת לך זה יהיה קל יותר

ואפילו זה יכול לגרום לה להפתח יותר כלפיך
קשה להאמין שהיא תגיב בצורה כזו שתגרום לך לרצות לברוח

dori78

New member
לא בהכרח

אם זו הקוסמטיקאית שהוא פוגש אחת לשבוע, זה עלול להיות מאוד מביך אם היא תסרב.
ואם היא לא בעניין, זה יכול לגרום לה לרצות שהוא יברח.

לדעתי אם היא בחורה נורמלית היא מקסימום

תסרב בנימוס
או אפילו תנסה למצוא לו קולגה פנויה
היא תהיה מובכת אם הוא יציע לה יותר מאשר הוא
ולכן אין לה סיבה לא לרצות לראות אותו

וחוץ מזה זו קוסמטיקאית איתה צריכים להרגיש פתוחים לנהל שיחה גם על זה

הייתה לי

קוסמטיקאית כ12 שנה בת 60יצאה לפנסיה, ידעה עלי דברים שמשפחתי לא יודעת, והיא סיפרה לי למשל דברים אישיים ממשפחתה, כמו שאחותה הגרושה אוהבת כנראה אורגיות וחילופ זוגות, אני זוכר הייתי בהלם אז אך דבר אינטימי מתגלגל בתוך המשפחה!!

אני חושב שכל עוד אתה גבר אמיתי קורא את הסימנים ומכבד את הצד השני, לא צריכה להרגיש אי נעימות אלא אם כן גורמים להרגיש כך

כל הנותנת שירותים בתחום הזה ודומיו הן מעין

פסיכולוגיות
בגלל זה אמרתי שאתה יכול להרגיש חופשי לשאול אותה

dori78

New member
אני ממש סקרנית

אם אתה רואה אותה אחת לשלושה-ארבעה חודשים, על סמך מה החלטת שהיא אטרקטיבית לך כבת זוג?

משהו

בה שונה הייתי מופתע שהיא רווקה 32,היא כל כך שונה מדמות הקוסמטיקאיות עבדתי כשנתיים וחצי איתן, מאטד מסקרנת סיפרה לי על דייטים הלא צולחים פתאום, מתוקה כזאת שרק אתה רוצה לחבק ולצאת לדייט, אל תשכחי שאני דתי כיפה סרוגה והיא מסורתית, יש בה משהו מיוחד שאם היא אומרת לי לא אני מקבל בסיפוק ובאהבה את הלא, כי אז אני יודע שהיא לא בגורל שלי, אם נפגש ויתפתח משהו זה כבר סוג של

ואני הייתי שואל אותך אחרת

לאחר דייט אחד עם אדם זר לחלוטין כיצד את יודעת אם יהיה עתיד לקשר?

נראה שהוא הספיק לתהות על קנקנה של הקוסמטיקאית אחרי הכל הוא ראה אותה כבר כמה פעמים.

לדעתי אם לא תנסה לא תדע

אולי היא גם חשה כך גם כלפיך ולא אמרה לך כלום
נניח ובמקרה הכי קיצוני היא תסרב אז גם בין כה וכה אתה לא מתראה איתה הרבה כך שאין סיבה להרגיש לא נח עם הסיטואציה

היי

שאני אתבעס? מתבעסים בגיל 18,זכותה לומר לא ומכבד אותה, אני כבר גיששתי עליה, היא איתי בפייס, היא מסורתית גם, אתה מכין את הקרקע מה שנקרא, ולהיפך אם היא אומרת לא לפחות לא אהיה בתחושת פספוס!!!!

אלו הם החיים, אני מבין את אלו שלא נעים להם וכו

שיהיה בהצלחה

מה יש לחשוב על ההתנהגות שלך בעקבות התחלה עם הקוסמטיקאית שלך?

תנסה.
אם היא תרצה - הרווחת.
אם לא - אל תעיק עליה בלמה לא.

לא חושב

הכל בהרגשה, מה עושה לך כזה רע שמישהו חיזר במציאות ואמרת לו עד כדי כך שלא תירצי לראות אותו?

אני גם יכול לשלוח הצעת חיזור בפייסבוק בפרטי ולראות את התגובה

למעלה