שאלה לבנות

dzas55

New member
שאלה לבנות

היי,
אני בן 23...
אף פעם בחיים שלי לא התנשקתי ולא הייתה לי חברה, אני בתול... אני ביישן
אני לא כזה שמתחיל עם כל אחת שרואה ..
בנות, לכם זה מפריע לצאת או להכיר גבר שלא התנשק ולא עושה עוד סקס???
אם הוא ביישן זה מפריע לכם? אם אתם יוצאות איתו, אתם תספרו לחברות שלכם שיש לכם חבר כזה?

2461

New member
למה אתה צריך לספר את זה

לבחורה שאתה יוצא איתה?
ולי אישית זה היה מפריע...מצטערת אם ביאסתי אותך

השאלה לא למה הוא צריך לספר

אלא מה יעשה אם ישאלו אותו. אם הבחורה לא תשאל, אין סיבה שיספר. אם תשאל, הוא בבעיה כי לא נעים לשקר וגם לא מכובד ועלול להזיק לקשר. אולי יגיד שהוא לא רוצה לדבר על זה ויימנע מתשובה וזהו. שיענה שזה לא חשוב או משהו כזה.

LOLI152

New member
לא מפריע

כולנו היינו פעם בתולים חח...
העיקר שעקומת הלמידה שלו חיובית ;)

dori78

New member
אני בעד כנות. תמיד.

אם יש לך רצון ללמוד ופתיחות שמאפשרת את זה - כל עוד אתה לא משקר לגבי זה אני לא רואה בעיה, בעיקר בגיל שלך.
חוץ מזה, אתה לא היחיד במצב הזה בגילך, מסתבר שיש עוד הרבה

אין לך במה להתבייש, אתה מוזמן לבוא לדבר עם עוד אנשים שמתמודדים עם אותן מחשבות בפורום חסרי ניסיון מיני וזוגי בגיל מאוחר

מה זה בדיוק ביישן? לא מבינה את המילה הזו.

לדעתי בחור שלא ממש רוצה קשר קרוב וחם, לא רוצה לתת מעצמו תשומת לב וחום, זה אחד שנרתע מלנסות אפילו לקשור קשר עין, מלומר למישהי מילה טובה ולהתחיל לשוחח איתה.
השאלה היא גם איך חינכו אותך להבין את "תפקידו" של הגבר. האם חונכת להבין שגבר תוקף, מדבר בסמכותיות, משליט את עצמו??? ואתה, אתה לא מוצא בתוכך את היכולת הזו? כי אם זו התפיסה, היא אומללה. ודי ברור שיהיו כאלה שיתקפלו בכלל מנסיון ליצור קשר.

ואולי אתה מפחד פחד גדול שכל אחת איתה תיזום איזו התחלה של שיחה, תדחה אותך. ושלא יהיה אף פעם נסיון התקרבות גדולה יותר, לא מצדך ולא מצדה. אם כך הוא, פה יש לכוון את זרקור ההבנה אל הדימוי העצמי שלך. כולל הופעתך החיצונית.

ולדעתי דווקא זה שבגיל 23 (גיל צעיר מאד) אתה

עדיין בתול, זה דווקא יפה. מעיד שאינך "שְכִיב". אינך משתכב על ימין ועל שמאל, אתה מחפש קשר של אהבה. דווקא מעיד על איכותיות.

The Heretic

New member
לא מסכימה

את צודקת רק אם הוא נשאר בתול מתוך בחירה, אבל לרב זה בגלל חוסר בטחון או הזדמנות ואם כך הדבר האחרון שהם מחפשים כרגע זו אהבה..

אז לדעתך כל זכר הוא מטבעו זנאי?

"כל הזכרים אותו דבר"?

לא ייתכן שיש כמה פנינים ביניהם? (מעטות, אבל יש?)

Megie

New member
ממש לא..

אם הבחור מעניין אותי, בכלל לא ישנה לי מה העבר האינטימי שלו.
כל עוד מדובר בביישנות- לא רואה בעיה.
מכירה לא מעט כאלו.. חוץ מזה, אין סיבה שזה יהיה חלק מכרטיס הביקוש שלך.. אתה מכיר מישהי ורק בשלב מאוחר מספר לה את אלו, אין צורך להכנס לזה..באותה מידה שלא היית מפרט עם כמה היית במצבים אינטימיים, בשלבי ההכירות, גם אח"כ זה לא רלוונטי..אבל זה עניין של בחירה.
בכל מקרה, תתחיל מדף לבן ואל תכנס לחיים האינטימיים שלך..כל אחד מתחיל מתישהו.

כל עוד

הבחור מעניין,
בטוח בעצמו,
יש לו מה להציע וללמד - כל זה לא יפריע.
אבל לרוב בחור ביישן ובתול לא בא עם כל החבילה הנ"ל. שהיא החשובה, ולא החיצוניות וההגדרות.

למעלה