ושיר http://www.youtube.com/watch?v=7v4paEM-0Fo
ס סpap New member 7/6/13 #44 מה זו הכותרת "זבנג וגמרנו" כוס אמא שלהם גילוי נאות , זההלא אני שם בתמונה (אני יותר גבוה)
ב ביזיון ברשת New member 7/6/13 #45 הביאו אותה בעיוותים לפחות לא היו שגיאות כתיב כמו שקורה להם הרבה פעמים. התוודות: אם זה באמת זבנג וגמרנו עם "היא" ואתה דומה להוא שבתמונה + גבוה, אז תתקשר אלי, אני מחכה!
הביאו אותה בעיוותים לפחות לא היו שגיאות כתיב כמו שקורה להם הרבה פעמים. התוודות: אם זה באמת זבנג וגמרנו עם "היא" ואתה דומה להוא שבתמונה + גבוה, אז תתקשר אלי, אני מחכה!
ב ביזיון ברשת New member 7/6/13 #48 קראתי כנראה מה שרציתי לקרוא. אז זה אומר שהגיע הזמן לישון אחרי שבוע ללא שינה. ייחודי
ס סpap New member 7/6/13 #46 זה בגלל דניאל הוא הכניס להם לראש את הקו מחשבה המעוות הזה דניאל אני כבר לא סולח לך תתקשר לתפוז תבקש שישנו את הכותרת זה בגללך!!!!! תתקן את זה!!!
זה בגלל דניאל הוא הכניס להם לראש את הקו מחשבה המעוות הזה דניאל אני כבר לא סולח לך תתקשר לתפוז תבקש שישנו את הכותרת זה בגללך!!!!! תתקן את זה!!!
ד דניאל12319 New member 7/6/13 #49 ידעתי שלא סלחת לי כבר מקודם.. לא נורא אני אפצה אותך איכשהו. אתה רוצה שוכר לתקופה קצרה לדירה התל אביבית המתוקתקת שלך, כדי שתוכל לבדוק עם ההיא עניינים?
ידעתי שלא סלחת לי כבר מקודם.. לא נורא אני אפצה אותך איכשהו. אתה רוצה שוכר לתקופה קצרה לדירה התל אביבית המתוקתקת שלך, כדי שתוכל לבדוק עם ההיא עניינים?