שאלה לבנות

שאלה לבנות

אני נימצא במערכת זוגיות כבר 6 שנים אנחנו בני 20++ השבוע קרה מיקרה סמויים שתפסתי אותה בסוג של בגידה אני הראשון שלה ... היא אומרת שהיא אוהבת אותי ומה שהיא עשתה זה מעצבים כי אמרתי משהו לא במקום עכשיו כל האמון שנתתי בא ב99.9% ירד ל10-% ואפילו יותר אומנם אני לא יודע אם אני יוכל להמשיך הלאה איתה אבל חשוב לי לדעת השאלה שלי היא האם אתן הנשים בעיקר נשואות מסוגלות מסוגלות לישכב אם גבר 1 כל חייכם {כל עוד אתה נשואים ולא גרושים} או שאתם בעד לגוון עוד ליפני שזה קרה המיקרה הזה תיכננתי להציע לה נישואים אבל עכשיו זה התבטל וטוב שעכשיו ולא מאוחר יותר אז מה אתן אומרת אתן מסוגלות לישכב אם גבר 1 כל החיים שלכן ?? תודה רבה והמשך יום טוב

אין חוקיות

יקירי שלומות, אני מבינה שאתה מאוד נסער וכועס וכרגע דברים יוצאים מפורפוציה. אבל בוא רגע נתבונן בזוגיות שלך בלי שום קשר למקרה שהיא עשתה. האם היה לך טוב איתה? האם היא עונה לדרישות שלך בתור חברה? האם אתה יכול לחשוב / לקחת אחריות על הריב שהיה לכם לפני מה שהיא עשתה? אני לא מצדיקה את הבגידה שלה, או בגידה באופן כללי, אבל חשוב לזכור שביחסים אין שחור או לבן. גם בבגידה יש המון דרגות ונשיקה היא לא כמו יחסים ושניהם לא דומים לשיחת נפש אל תוך הלילה וחדירה לאינטימיות. זה לא קשור בעובדה שהיא הראשונה לך ולהפך. יש זוגות שטוב להם והם שכבו רק זה עם זו ויש כאלה ששכבו עם עשרות וזה לא מרצה אותם. אין חוקיות....

לפי החתימה שלך רואים שאין לך חוכמת חיים

אין לך חברה ואין לך כלום . רק רציתה שבנות יספרו לך על יחסי המין שהם מקיימים עים גברים אחרים . ואתה תיתחרמן מיזה . בסך הכול

MyPrecious

New member
על ראש הגנב בוער הכובע!! ../images/Emo46.gif

בהודעה זו פשוט חשפת בפנינו מה
אתה
עושה פה בפורום במשך כל הזמן הזה. למרות שאמרו לך לא אחת שהתגובות שלך, בלשון המעטה, לא במקום. אז ככה? אתה פה כדי לשמוע מבנות על יחסי מין שלהן עם גברים אחרים? ואתה מתחרמן מזה? מעניין.

טוב . אז המנהלת מחכה . את התגובה הקודמת

אז כך יש לי עבר עשיר ומפואר ביחסי מין . לא צריך להתחרמן מקריאת תגובות של בנות . נשוי 40 שנה

למעלה