שאלה לבנות

atcbl

New member
שאלה לבנות

קרה לכן פעם שמישהו אמר לכן מה הוא מרגיש כלפיכן, ואתן פשוט "שיחקתן" בו. כלומר -> בוא נגיד ולא היה לו סיכוי איתכן אז הייתן אומרות לו שאין לו סיכוי או שהייתן ממשיכות לדבר איתו, ואומרות לו - "אני לא יכולה להגיד לך אם יש לך סיכוי איתי או לא!,אתה צריך להתייעץ עם אנשים" אם זה קרה לכן אז תגידו לי מה הסיבה לזה?

כי לפעמים.....

לפעמים פשוט כמה שמחקים ואומרים אני לא אוהבת אותך וזה (מתוך דוגמא אישית ומעצבנת...)אז כן יש משהו אבל לפעמים יש סיבות... אבל אם אין זיכוי והבת סתם אומרת כן אז זה יכול לנבוע או מזה שפשוט נח לה ככה עם המצב שיש מישהו שהיא סתם מחבבת והוא אוהב אותה אז נח לה ככה....אז למה להפסיק תקשר?

GALI02

New member
אני חושבת ש...

אני לא מסוגלת לשחק עם אנשים. אז או שאני אומרת בצורה עדינה שלא נראה לי שאנחנו מתאימים. ומצפה שהוא יבין את המסר. או שפשוט מנתקת קשר אם אין ברירה והבן אדם לא מבין את הרמזים. בכל אופן אני לעולם לא יישב ואגיד לו מה לא בסדר איתו כי בעצם אין דבר כזה לא בסדר. זה הכל עניין של משיכה והתאמה וכמו שאני לא נמשכת אליו יכולות להיות עוד 20 שכן. אבל שורה תחתונה- לעולם לא לשקר ולמשוך את זה. זה פשוט לא הוגן וגם די מגעיל. גילי

ניקולי

New member
לי קרה דבר מוזר

כן,קרה לי..והדבר המוזר הוא שהיום אנחנו נשואים.. זה התחיל כך:... פגשתי מישהו (שכולם יודעים כבר איך) ראיתי אותו..ואמרתי לו במפורש שאם הוא רוצה, נשאר רק ידידים..אפילו פניתי לליאור 30 ואמרתי לו: "ליאור הוא חמוד אבל לא בשבילי, אני לא רוצה אותו בתור חבר..ולא איכפת לי שיהיה ידיד שלי" (שלא נדבר על ליאור 30 שאמר לי במפורש.. "זה בשבילך, איתו תתחתני") כן , כן, והנה הפלא ופלא.. אחרי שבועיים שהכרתי אותו הציע לי נשואים..והיום אנחנו נשואים 9 חודשים... ודרך אגב הוא אחלה של בן אדם.. והיום אני אוהבת אותו הכי בעולם!!
יהודה נשמה שלי זה בשבילך אוהבת אותך הכי הכי בעולם

ליאור 30

New member
צהריים טובים לכולם ניקולייי......

אני יכול להבין איך שמי נכנס לכאן בלי רשות

mariana

New member
ליאור שלום לך

מה שלומך? מה אתה עושה פה בצהריים? אני
מה חדש אצלך?

למעלה