שאלה לבנות

מרים 02

New member
זהו ש...../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

ככה בדיוק מוגדר המקצוע שלי "החוג ללימודי הדשא" איך ידעת? ובכל זאת מתעקשים להכניס לנו שטויות כמו אנגלית ומגדר באמצע של הדשא. ו...אין שם אחלה חתיכות, אם כי אחוז הבנים- בנות אכן משחק לטובתם.

מרים 02

New member
תואר ראשון

במדעי הדשא, כמובן... אין עבודה בתחום, משמסתיימים הלימודים פונה איש איש לדרכו המקצועית המגוונת. למצטיינים יש אפשרות להמשיך לתואר שני במדעי השינה. בקרוב- כנס בוגרים שייערך בכמה מוקדים- נווה תרצה (איחולינו לבוגרת אתי אלוןשהפנימה שהדשא והדולר של השכן תמיד ירוק יותר) משרד ראש הממשלה, כלא מעשיהו, בנק ישראל (פרנקל, לא היית צריך להמשיך עם כלכלה... ) וכמובן- בדשא של פארק הירקון ובגן הוורדים למי מאיתנו שעדיין מובטל. בואו בהמוניכם.

בדואי אחד הולך עם בנו במדבר

שואל הבן: אבויה, הירח שם למעלה, מה זה? שותק הבדואי...לא יודע מה לענות. עוברת שעה, שואל הילד: והרוח, מאיפה היא באה? שותק הבדואי, אין לו תשובה... אחרי עוד זמן שואל הילד? תגיד אבויה, זה מפריע לך שאני שואל כל כך הרבה? עונה הבדואי: אם לא תשאל, איך תדע?

מרים 02

New member
מילכוד 22

איך אדע? ועודני ילד זו חידה ותשובה לי אין כשאדע לא אהיה כבר ילד וכאן השיר מסתיים (האמת היא שהוא ממשיך אבל אני לא זוכרת איך.זכרונות מעורפלים מהפסטיגל)

מרים 02

New member
טאץ´ ווד...../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

שום וועד לא נסגר. כל הוועדים וההנהלה יצאו לפגרת אביב קצרה שבתומה הם ישובו ויצאו מיד לפגרת קיץ ארוכה. הסירו דאגה מליבכם. מרים- הוועד לשיקום הפורום. מצטרפת לקריאת הגברת אפי להעלאת הרמה והעלאת יהודי קאבול.

מרים 02

New member
חחח...לא תצליחי לבלבל את האוייב

כי לאוייב יש מקורות מודיעינים משהו משהו, גיבשנו קונספציה שלמה ורק אם יקרה משהו בסדר גודל הגראנד קניון נשקול אם לרדת מהסיכום עליו הוחלט בישיבה. מרים- הוועד למען הגברת עם הסלים.

מרים 02

New member
אחמד וסלים- מסעדת דגים

נסיכת הנילוס מתקבלת בברכה. מרים- מחלקת חכות.

למעלה