שאלה לבנות -

כן היא יפה. יש לי מצגת של תמונות

משהו חמוד ששלחו לי פעם, יש שם כמה תמונות ממש ממש ממש מדהימות אם את רוצה אני יכולה ללשוח לך.

עכשיו אני

זו לא חוכמה לשאול שאלות ולא לענות עליהן... אז הנה: האם אתן גומרות מחדירה (ללא גירוי הדגדגן)? כן אם כן - באיזו תדירות? כמעט בכל פעם שאנו מקיימים יחסי מין בתנוחה המסיונרית. באלו תנוחות? המסיונרית בלבד... כמה זמן בערך לוקח לכן לגמור בצורה זו? מס' דקות. מתי לראשונה גמרתם מחדירה? לפני כמה שנים, עם מי שהיום בעלי. האם זה קרה עם בנזוג קבוע או מזדמן? קבוע.

דנטל

New member
ישששששששששששש סקר

האם אתן גומרות מחדירה (ללא גירוי הדגדגן)? כן באיזו תדירות? נדיר באלו תנוחות? מסיונרית כמה זמן בערך לוקח לכן לגמור בצורה זו? תלוי כמה אני חרמנית מתי לראשונה גמרתם מחדירה? לא זוכרת האם זה קרה עם בנזוג קבוע או מזדמן? מזדמן, כשהיו לי קבועים עוד לא ידעתי לגמור.

אוקיי אז תורי ../images/Emo9.gif

האם אתן גומרות מחדירה? מממ היו כמה פעמים אבל האורגזמה הייתה חלשה כזו. זה קרה כשהייתי למעלה במסיונרית. רוב הזמן אני לא ממש מגיעה לשיא, זה פשוט נעים. תיסכול?... לא ברור שבא לגמור מזה אבל לא עד כדי תסכול. חבר שלי לא מרגיש תסכול. אצלי זה טיפה מסובך בגלל המרחק... אין לנו סקס בתדירות קבועה כי אנחנו לא נפגשים כל יום...

Lovable Stray

New member
מממ

אם כן - באיזו תדירות? בתדירות דיי גבוהה באלו תנוחות?דוגי כמה זמן בערך לוקח לכן לגמור בצורה זו?10 דקות + - מתי לראשונה גמרתם מחדירה? לפני כשלוש שנים. האם זה קרה עם בנזוג קבוע או מזדמן? קבוע.

תשובה

גמרתי פעמיים בחיים שלי אחת מאצבעות+סקס יבש והשנייה מחדירה, אבל לא ממש מחדירה, זה היה יותר סקס עם גירוי הדגדגן. אני קצת מתוסכלת מכך, כי כל אחת רוצה לגמור ולהרגיש אורגזמות מטורפות. לא יודעת אם בן הזוג חש תסכול.. זה היה מזמן ואני לא מתכוונת לפתוח את הנושא הזה איתו. מרגישות שזה נעים וכיף, בדוגי אני מרגישה שאני עומדת לגמור אבל זה מאוד מאוד קשה לי להגיע לזה.

אצלי

אני לא גמרתי מחדירה... תסכול? זה יכול להיות ממש מבאס באותו רגע כשהוא גומר ולי יש עוד טעם של עוד, זה מתסכל לפעמים אבל לא ברמה כזאת של תסכול - לדעתי גם כיף בלי לגמור אפילו שאני בטוחה שעדיף כן... הוא מרגיש תסכול? אני זוכרת שהוא אמר לי פעם שזה מבאס אותו שאני לא מכירה את ההרגשה הזאת והוא ניסה לעשות כל מיני דברים, ניסינו תנוחות שונות, ניסינו להוסיף עוד דברים שמחרמנים אותי ולא עזר... לא נורא מה אני מרגישה? שכיף לי ושבא לי עוד ובאיזשהו שלב "יאללה שיגמר" כי אני מגיעה לשיא מסויים ואז זה מתפוגג כזה... זה כאילו זה נעצר במקום מסויים ולא יכול להמשיך עד הסוף...

אני מרגישה בידיוק כמוך!!

"שכיף לי ושבא לי עוד ובאיזשהו שלב "יאללה שיגמר" כי אני מגיעה לשיא מסויים ואז זה מתפוגג כזה... זה כאילו זה נעצר במקום מסויים ולא יכול להמשיך עד הסוף"

shirygo

New member
האמת...

אני מנסה להזכר במקרים ששכבתי עם מישהו ללא ירידה... אוקיי, נזכרתי. לא נרשמה התלהבות או אורגזמיה.

daniella1980

New member
אחלה פורום, תשובותיי

האם אתן גומרות מחדירה (ללא גירוי הדגדגן)? כןןן וזה מדהים אם כן - באיזו תדירות? כמעט תמיד, אם אני רוצה ומרוכזת מספיק ואנחנו בתנוחה הנכונה. באלו תנוחות? מחדירה בלבד בלי שום גירוי חיצוני נוסף, רק במסיונרית. אבל כשמשלבים עוד עבודה ידנית:) אפשר בכל תנוחה כמעט. כמה זמן בערך לוקח לכן לגמור בצורה זו? ממש לא קבוע, יכול להיות מאוד מהר ויכול לקחת זמן. תלוי ברמת הריכוז שלי באותו רגע, וברמת החרמנות כמובן! מתי לראשונה גמרתם מחדירה? משהו כמו לפני שנה פעם ראשונה מחדירה פרופר. האם זה קרה עם בנזוג קבוע או מזדמן? בןזוג קבוע ואהוב. אם לא - האם אתן חשות תסכול מכך? לא חשתי תסכול בעבר כשלא הצלחתי, כי גמרתי מעולה בדרכים אחרות, אבל כן חשתי סקרנות אדירה ואני עדיין רוצה להתפתח בנושא (לגמור בעוד תנוחות למשל) האם בן הזוג חש תסכול? מקווה שלא:( אבל סביר שזה הפריע לו כי הוא ואני מאוד אוהבים לגמור ביחד, זה ממש מוסיף לעוצמה. מה אתן כן מרגישות, בשעת החדירה? מעולפת.. קרובה למוות מרוב עונג:)

minx

New member
כן, אבל...

בדוגי סטייל אבל, היה הרבה משחק מקדים שכלל ירידה (ללא גמירה)

למעלה