שאלה לבנות שבינינו!!

dudy555

New member
שאלה לבנות שבינינו!!

עם יש לכן חבר אתן תמשיכו להסתכל על גברים אחרים? ועם תילכו עם הבן זוג שלכן או תדברו איתו בפון ותיראו מישהו חתיך אתן תגידו ואי תיראה איזה חתיך או דברים מהסוג הזה ליד הבן זוג שלכן?

באה לך זקנה מול העיניים

לא תסתכל ? לפעמים עוברות לידי בנות והם מושקעות , אני חושבת לעצמי "וואו זו נראית טוב". אם יעבור לידך גבר שרירי עם גוף פצצה , לא תסכל ותגיד , "וואו הוא נראה טוב " ? אותו דבר אם יעבור גבר לידי , ולי יש חבר , אני אחשוב לעצמי שכן יש לו פנים יפות או דברים אחרים. אבל מבחינתי , רק חשבתי לעצמי שיש לו אחלה מראה חיצוני , אני לא יודעת מהי הפנימיות שלו אבל אני מכירה את היופי חיצוני ופנימי של החבר שלי וזה הדבר היחיד שמעניין אותי . אני בטוחה שגם אתה מרגיש את זה לפעמים, רואה בנות יפות אבל מודע לעובדה שיש חברה ואתה שומר על דיסטאנס . ואני יכולה לומר לחבר שלי על שחקן כלשהו בטלויזיה שהוא נראה טוב . אבל אם אני עם חבר , בחוץ ורואה גברים אני לא מתמקדת בלעשות להם עיניים או בכלל מסתכלת עליהם, אני מודעת לחבר שלי ובטח לא אגיד לידו כמו הוא לא יגיד לידי על כל בחורה שעוברת שהיא יפה . אלא אם כן זו ילדה בת שלוש ואז אני לא מקנאה :)

כשיש לי חבר אני

שמה על העיניים בד כזה שאני לא אוכל לראות.. ובמילים אחרות: ברור שמסתכלת

shirazlovemor

New member
תלוי עד כמה חזקים הרגשות שלי אליו

אם אני לא לגמרי שלמה עם הקשר אז ייתכן שיהיו תהיות איך זה להיות עם גברים אחרים. אבל בכל מקרה, סתם הסתכלות על החיצוניות (בלי כוונות) זה דבר שתמיד יש...

abcd80

New member
חופשי מסתכלת

מה, זה שיש לך בן זוג אומר שאסור לך יותר להסתכל על אחרים? מותר להסתכל רק. כולה רק להסתכל ולא יותר מזה. אין לי בעיה להגיד ליד בן הזוג שההוא למשל נראה טוב וכו'. זה לא מפריע בכלל. גם הוא לפעמים אומר על אחרות אותו דבר. להסתכל זה טוב

למעלה