שאלה לבנות פה :]]

• פותח הנושא DrEx
  • פורסם בתאריך

DrEx

New member
שאלה לבנות פה :]]

אזז ככה אני בהליך של יציאה מהארון וביינתים כל הבנות שסיפרתי להם קיבלו יפה :p מה אתם חושבים על בנים שנמשכים לבנים? זה מגעיל אותכם? לא ההיתם מתיקרבות יותר? אתם אוהבות את זה? דברו אליי בנות :p

Tin Doll

New member
לא אכפת לי

מגעיל? לא.. אוהבת? לא במיוחד. שוב, לא אכפת לי

adiss90

New member
אני מאוההההבת בהומואים../images/Emo99.gif

בשיא הרצינות- יש בהומואים משו שנורא עושה לי להיקשר אליהם. אולי כי אני יודעת שהם בחיים לא יימשכו אליי וזה דיי מרגיע.

Lost Lullaby

New member
אממ רוב הידידים שלי הומואים

כך ש...
בכיף, יותר אנשים לעשות איתם שופינג [למרות שגם גררתי ידיד סטרייט והוא חיפש איתי ביחד חצאיות!
]

חח איפה את מוצאת ידידים כאלה? ;[

אולי תשאילי לי כמה?
[הכוונה היא לאו דווקא להומואים, אלא כאלה שלא נבהלים משופינג.]

e l u l a

New member
זה לא מפריע לי../images/Emo153.gif

אני יודעת שבנים קצת נלחצים מזה כי הם לא רוצים שחברים שלהם יתחילו להמשך אליהם פתאום, אבל לבנות זה לא מפריע. טוב, בעצם לא יודעת בנות בכללי אבל לי זה לא מפריע, וגם לא מפריע לי לסביות. אני בעד שלכל אחד יהיה טוב ושכולם ירגישו טוב עם עצמם ויהיו מאושרים עם מה שהם!:].

The Charmd One

New member
פעם קראתי../images/Emo79.gif

שעשו מחקר עמדות כזה [איכ פלשבקים מפסיכולוגיה] קיצר התגלה שבנות הרבה פחות הומופוביות מבנים. בכלאופן- לי אישית לא יפריע ואני בחיים לא ארתע/אפסול מישהו אם הוא יהיה הומו. לא קשור ל'אוהבות' פשוט.. זה לא משנה כלום. בנוגע לבנות לא נראה לי שיש לך מה לדאוג. [:

LimiMimi

New member
זה מה שאני עושה בפסיכו'

והייתי בטוחה שהבנים יצאו פי אלף יותר שוביניסטים אבל דווקא לא.

paperdoll16

New member
על זה עשיתי ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

את העבודת גמר שלי בפסיכו..

../images/Emo203.gif הכי לא מגעיל ../images/Emo99.gif

אני חושבת שזה הכי יפה בעולם הומואים!! בשיא הרצינות!! ברור שהייתי מתקרבת..יש לי 2 ידידים הומואים שעדיין בתוך הארון.. בהצלחה מאמי!!

Ne§t£A Gi®L

New member
זה לא עושה לי את זה,

אם זו השאלה אבל אין לי שום בעייה ברמה הכללית עם הומואים מזל טוב על היציאה מהארון.

coolit

New member
../images/Emo26.gif

הרעיון של סקס וגם של משיכה בין גברים די מגעיל אותי, הרעיון של סקס בין בנות [מאוד] לא מגעיל אותי אבל אין לי משהו נגד האנשים ההומואים או הלסביות בעצמם..

EROTOMANIA

New member
שיהיה לך לבריאות

לא מגעיל אותי ולא כלום להיפך כל ההומואים שאי פעם הסתובבתי איתם היו אחלה אנשים ותמיד היה כיף לי להיות איתם. אין לי שום דבר נגד זה..

GaloshiT

New member
כל אחד והדרך שלו...

אי אפשר להגיד שזה מדליק אוית או שאני משמ אוהבת את זה... אבל אני מכירה כמה הומואים והם ממש נחמדים.. אני ממש ממש לא שוללת חברים כאלה ומאמינה שכל אחד יעשה מה שבא לו... אז שיהיה המון בהצלחה.. -ועוד משהו- אני יודעת שאתה בטח שואל כי זה קשה לך לבוא ולהצהיר ואתה רוצה לדעת מה אנשים יחשבו עליך- אבל מהמון סיפורים ומהרבה לקחים- אף פעם לא יאהבו אותך בכל מקום.. תמיד יהיה מי שיתנכל לך או לא יאהב אותך.. לכן רק תדע לקחת הכל בפורפורציות.. אנחנו אנשים שונים ותבין גם אם יש כאלה שזה מפריע להם שאתה הומו.. אל תתיחס ותמשיך הלאה , זה רק יחזק אותך....

Public Pervert

New member
אין הבדל..חח

העדפה מינית זה כזה דבר קטן,זה לא משנה בכלל הומו יכול להיות מגעיל כמו שסטרייט יכול להיות,וההפך. סטריאוטיפים רצים פה חופשי,לטובה ולרעה.

מגעיל למה?

קודם כל אתה בן אדם זה שהנטייה המינית שלך היא קצת נגד הזרם ואתה לא במיינסטרים, לא משנה בעיניי משהו לגבי היחס. אז אתה הומו מה הביג דיל? :] אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שתהיה מלא בטחון במי שאתה ואל תתבייש לרגע במי שאתה ובבחירות שלך בחיים בהצלחה בהמשך היציאה מהארון

ליזיגי

New member
אותי אישית זה ממש לא מגעיל ...

יש לי ידיד הומו שיצא מהארון בכיתה ח' בערך... ובהתחלה הייתי כולי בשוק שהוא סיפר לי את זה, אבל לא נגעלתי או משהו כזה... וכאילו עכשיו אנחנו צוחקים על זה ביחד וזה... חחח זה הכי כיף בעולם ידיד הומו =]] ולא באופן כללי זה ממש לא מגעיל אותי...

למעלה