שאלה לבנות כאן

התשובה להלן

אינני יודע חשבונות שמים ולעניות דעתי חומרת העונש לא בדיוק קשורה לחומרת העבירה.אבל העבירה היחידה בתורה שכתוב במפורש שאלוקים שונא אותה וזה תועבה זה גילוי עריות עם כל הדברים הסובבים אותו!!!!!!!.הסיבה שאדם הראשון יצא בעל כורחו מגן עדן היא.........כי הוא אכל מעץ הדעת.נו.מה כל כך חמור בכך בטח שאלת.אז התשובה היא ככה.אדם הראשון נענש על כך שיצא לו *** לבטלה (הרב`ה בחיידר שלי גם לא סיפר לי.למדתי את זה בישיבה)ובגלל זה אנחנו סובלים עד היום.זה סתם דוגמא קטנה להבהיר עד כמה אלוהים שונא את הדבר הזה עד כדי כך שזה הדבר היחיד שהוא מכנה בתורה ``תועבה``.אם יש קצת אי סדר בדברים נא ציינו.פשוט לא ישנתי כל הלילה.

אפשר ללמוד כל השבוע

אבל אם הולכים אחרי זה לבלות ועוד במקומות מפוקפקים. אין שום ערך לתורה כזאת. עליו נאמר שהיא סם המוות. וודאי שהיא לא מגינה על הדור. גם דואג האדומי וירבעם בן נבט היו תלמידי חכמים ענקיים. ומה. כלום. רק תורה בקדושה. עומדת ומגינה.

קודם כל אל תכליל בבקשה את כל הבנות

שתיים יש בזה משהו כנאמר קשוט עצמך ואחרכך קשוט אחרים.אבל מי אמר לך שהבנות שכותבות פה פותחות כפתור וכ`ו. ...??וטוב מאוד לפי דעתי שהבחורי ישיבות מבלים כי הרי הם לא מבלים הרבה כמו החילונים ובסגנון פרוע כמוהם מה שגם הם מבלים בעיקר בסנוקרים וכדורגל

אתה מצדיק את זה שהם יוצאים לבלות?

אמרת סנוקר.הזכרת לי שהקליק נראה במוצש כמו חדר אוכל של ישיבה.רק במקום אוכל על השולחן יש כדורים

מצדיק וחצי כמו צרלי ...חח

התכונתי גם לשם....גם בקולנוע לגיטמי לראות היום בחורי ישיבה הם באים לשמה כאילו הם בסדר ג` בישיבע חח ביס פליינט באיילון

זה מה זה מוזר

יש לך קישור שכתוב בו לא ללחוץ זה ממכר - וכשאתה לוחץ הקישור לא עובד....זה בכוונה?

חיפשתי

היטב, אך לא מצאתי שאלה בדבריך. יש תשובה ברורה: אל תדברו עלינו שלא נפתח את הפה עליכם! ואני חושב שבנות שגולשות ועושות חיים הם לא בעייתיות כמו בנים שעושים את זה!

בקיצור לסיכום האירוע

אף אחד מהפרחות ומהבחורי ישיבות המתחזים לא הצליח לענות.פעם הבאה תהיו בשקט.תודה.

מWIי

New member
השאלה שלו הייתה

האם חילול ה` יותר גרוע מעריות...

שומר 23

New member
הלו מלירדר לא נעים לי לומר..

עשית טעות קטנה רצית להסיר את הקיטרוג מעל הבחורי ישיבות ובטעות קיטרגת על בנות ישראל אני בטוח שלא התכוונת אלא זה היה רק בשביל שהן יסתכלו על עצמן.. אז תדעו שהוא לא בא לפגוע אלא להאיר את עיניכן.

למעלה