שאלה לבנות כאן

שאלה לבנות כאן

אתם לא מתביישות לצאת נגד הבחורי ישיבות?הם אלו שמחזיקים את העולם בלימוד תורתם הקדושה.אז מה חטאם?שהם פעם בשבוע יוצאים לבלות?לא חסר מקטרגים בעם ישראל.ועוד משהו.אתם מציינות שהם עושים חילול השם בזה שהם הולכים לבושים כמו בני תורה.אולי תספרו לחברי הקומונה איך אתם הולכות?פותחות כפתורים ומעלות את החצאית....זה הרבה יותר גרוע מקצת חילול השם.

הן לא . . .

מדברות על הבחורי ישיבות שהם ב-ח-ו-ר-י י-ש-י-ב-ו-ת, הן מדברות על הבחורי ישיבה שמשחקים אותה אעלק ``בחורי ישיבות`` ואין תוכם כברם. ובנוגע לבנות... זה לא אצל כולן (אם כי אצל רובן) ותמיד יש מה לתקן.

זוהי תורתך?

אז בא תשמע משהו.בחורה שנמצאת באינטרנט(אגב.לדעתי רוב הניקים הנשיים שכתבו נגד השבבניקים הם בנים מתחזים)זה יותר גרוע מכל הבנים שעושים חילול השם.ולמה?כי רוב הבחורי ישיבות שנמצאים כאן(אני יודע שאתם חושבים שאני מטורף)נמצאים כאן כדי ל~ה~כ~י~ר ב~ח~ו~ר~ו~ת.ובא נראה אם יש כאן ניק נשי אחד שכתב הודעות בפורום ולא קיבל אחר כך כמה מסרים מבחורים.אז הם המכשילות הכי גדולות שקיימות פה!!!!והם עוד פותחות/ים את הפה שלהם.בקשר לתיקון שלך על בחורי ישיבות ושבבניקים.זה שטויות.כי שבבניקים זה כינוי רק לספרדים.אותנו האשכנזים בחיים לא כינו ולא יכנו שבבניקים.אז זה לא רלוונטי כי אשכנזי תמיד ישאר במראהו בחור ישיבה רגיל צדיק.

כשאין לאדם

לאדם מה לומר הוא פשוט אומר לשני ``אהה.עזוב.אתה מדבר שטויות``.אבל את יודעת משהו גברת בוגדת?כדי להפריך את דברי צריך להפריך אותם.לא לומר.....אגב.אני בז לאנשים כמוך שסתם פותחים את הפה שלהם בלי סיבה טובה(סיבה טובה זה לומר משהו מועיל)אז תעשי טובה.ואל תגיבי.תודה מראש.

חחחח צודק

אבל מה שיש לי על מה שכתבת זה, שהפכת את הבחורים שכאן לעם שנסחף בלי שליטה. ראית ניק של בת, אז זהו?? נגמר העולם?? ישר נכשלים ולא יכולים לעמוד בפיתוי?? אם לפחות היו פה תמונות של בנות, הייתי מסכימה איתך. (וגם לא לגמרי..) אז לסיכום, לכולם יש את אותה הבעיה כשהם נכנסים לנט, אבל תסכים איתי שאם כבר אז עדיף להכנס לפה.. נ.ב.- אני לא מצדיקה את הבנות.

לעזאזל

לכזאת תגובה לא ציפיתי.אתם אמורים לתקוף אותי.לא להסכים איתי.ונכון.הכללתי את כולם.אולי זה לא בסדר מצידי אבל זה המצב שנוצר פה.הכללות אז זרמתי עם זה.

חבל מאוד.היית שולחת

את התשובה הזאת במסר והייתי עונה אותה כאן לבד.הייתי מקבל ישר פטור רק על התשובה הזאת

כי. . .

מה זה כל התיאורים האלה ``אתן אמורות להכנס בי``, ``אתן אמורות לא להסכים איתי`` מה יש לך מבנות... תקרא טוב טוב בשנית את התגובה שלך שבכותרת ``לעזאזל`` ותראה שאתה מסתכל על המין השני כאילו הן (קצת) מוזרות. מה זה השטויות האלה?

שלח במסר הסבר קצר

מה אתה מתכוון.אולי אני מידי פשוט בשביל להבין את דבריך החכמים ביותר

הן מכשילות ?!

וכי מי גרם לך להכנס לחפש קשר עם בחורה אם לא אתה ? איך אפשר להאשים מישהוא אחר בסטיות שלך ???

ניק מסוים כאן שביקש שלא אציין את שם

שלא אציין את שמו שלח לי הערה/שאלה במסרים.להלן השאלה ובתגובה אני יענה.השאלה כדלקמן:``נושא:ערב טוב.תוכן:אני חולק עליך.אני סובר שחילול השם זה הדבר הכי גרוע.כי זה הדבר היחיד שרק מיתה מכפרת עליו.``.עד כאן ציטוט.תשובה בתגובה.פשוט אני צריך לערוך את התשובה שהכנתי.

למעלה