שאלה לבנות ולבנים

שאלה לבנות ולבנים

היי אני חדשה כאן, אז נעים מאות לכולם. אני חמנייה עם הרבה גרעינים, אז תפצחו בכיף שלכם.

השאלה שלי קשורה לפייסבוק. אני יודעת שזה אולי ישמע קצת ילדותי אבל ככה זה, מסתבר שאני תמיד יוצאת ילדה כשאני שמה עין על מישהו ועוד מסתבר ,שאין מה לעשות בקשר לזה :(. אז לעניין:

בנות:
נגיד שבהגדרות שלכן רק החברים שלכם יכולים לראות מה יש בפרופיל, והבחור לא חבר. (ולא! אתן לא תציעו לו חברות, אבל אתן יודעות שהוא ילד כמוכן ומציץ לכן בפרופיל, בקיצר שניכם ילדים - אבל זה כל היופי
).

מה הייתם שמות בpublic כדי שהוא יתעורר סוף סוף ויעשה משהו?

בנים:
מה היה מעיר את תשומת ליבכם? (חוץ מבקיני, עירום, וכיוצא בזאת...) נגיד איזה משפט מענין או תמונה...

אני יודעת שהוא שאל עלי והתעניין והוא מאוד ביישן, אבל אין לי אומץ בשיט, אני חייבת שהוא יעשה את הצעד.

FineSilverMan

New member
כאן זה 30+

בחורים ובחורות או גברים ונשים, אבל לא בנים ובנות...

אם יש לכם חברים משותפים, תרמזי דרכם...
נניח שמו צ'רלי והחבר המשותף הוא אלכס ולך קוראים סתיו, לצורך העניין.
אלכס: "היי"
צ'רלי: "מה קורה?"
אלכס: "הייתי אתמול בארוחת ערב אצל סתיו. היה פשוט נהדר. בלה בלה בלה, אתה מעוניין להצטרף אלי לארוחה אצלה שבוע הבא?"
צ'רלי: "סבבה".

וזהו.

זאת כותרת מאוד בעייתית

ולא רוצה להכנס לויכוח. עניין הלבן שחור הוא גם ככה נושא טעון. פשוט לקרוא לאתר בשם כזה זה מאוד גזעני.
באותה מידה שיהיה אתר "דברים שאנשים שחורים אוהבים".
עצם האיזכור של זה מיידית יוצר קיטלוג.

FineSilverMan

New member
אין שום ויכוח

שחורים קוראים לעצמם שחורים.

https://www.youtube.com/watch?v=tyBs6-cmFvQ

הכוונה בבלוג הזה היא לחקור את התרבות של האדם הלבן. תרבות מובחנת מתרבויות אחרות כגון האסייתית, האפרו-אמריקנית וכו'.
אין כאן שום עניין להגיד שאחרים פחות טובים או משהו כזה.

אם את באמת בת 30 או יותר

אז מציעה לך ליזום לשם שינוי ולא להיות כל כך פסיבית ולחכות שזה יבוא.
במיוחד שקיבלת רמזים שהוא בעניין. כולנו ילדים גדולים, אין טעם בלשחק כמו ילדים בגן.
בגרות זה הרבה יותר סקסי. לכי על זה.

יש לכם חברים משותפים ?

את יכולה להראות דיונים שלו עם אנשים אחרים ?

אם כן
אז פשוט תכנסי לדיון בתגובה רגילה שמביע את דעתך
ואז הוא יגיב לך או משהו ותמשכי את זה קצת עם שאלות של "למה אני לא רואה את הפרופיל שלך" או איזה משהו "תמים" אחר שמצריך חברות פייסבוקית
ומשם הוא יציע לך חברות

מה שכן
לדעתי חברות פייסבוקית לא מובילה לשומקום

בהצלחה

הוא רוצה לראות אותי

איזה אושר!!

חבל על כל הציניות ובדיחות העל בנים ועל בנות שלכם / מעריב לנוער. זה רק לימד אותי לא לפנות בשאלות לפורום הזה.
עברתי כאן על כמה שרשורים ובעיקר מצאתי בדיחות וציניות שהיא כאילו תשובה, או הסתה לגמרי מהדיון להלצות אישיות.
שאלתי שאלה ברורה וציינתי שאין לי יכולת ליזום, אז ההצעות שלכם היו ליזום??!!?? לא ברור שאני לא אעשה את זה? כאילו דא! ובנוסף הלצות על הילדותיות שלי? איך זה אמור לעזור? הרי בעצמי כתבתי שאני ילדה קטנה בקטע הזה.

כן, עברתי את 30, ומה לעשות - אני מאוד ביישנית. אבל מסתבר שכשזה זה - זה פשוט זה. והוא רוצה לראות אותי. אני מאושרת!

אז אולי זה נשמע לכם כמו אוי אוי אוי ענק, אבל אני הייתי עונה אחרת, ולא מכבדת תשובות מסוג ילדותי. (איך אומרים? הפוסל במומו פוסל).
מציעה לעשות בדק בית.
אני את בדק הבית שלי עשיתי ואת החסרונות שלי אני מכירה - אפילו ציינתי אותם.
בהצלחה רבה ובהרבה אהבה וכבוד,
חמניה.

למעלה