שאלה לבנות הפורום

Tortia

New member
שאלה לבנות הפורום

אני לא יודעת מה טווח הגילאים פה אני מקווה שלפחות יש פה כמה בגיל 20 רציתי לדעת כמה זמן אתן מחכות עד שאתן הולכות לבית של מישהו שאתן יוצאת איתו. אצלי נגיד אין דבר כזה להסתגר בחדר עם בחור וכאלה.. אבל יש תאופציה ללכת אליו הביתה ואני לא רוצה.. אני לא כמו כל כך מהר הולכת לבתים של אלה שאני יוצאת איתם אז רציתי לדעת כמה זמן אתן מחכות? תודה

stink

New member
אני בת 18 אבל אולי אוכל לעזור לך..

רוב הבנים שאני מכירה , אני כבר מכירה אותם שנים <בצפר ,שכנים וכו'> אז אינליבעיה ללכת אליהם הביתה , וזה לא משנה אם הם ידידים או שאני יוצאת איתם . אם זה מישו שאני לא הכרתי לפני כן , אז אני לא ממהרת ללכת אליו הביתה , אולי אחרי כמה פגישות <4-5> כשאני מוודאת איזה מן בנאדם הוא. או שאם המצב הוא לא בדיוק דייט , אלא סתם מישו חדש שהכרתי עם עוד קבוצת אנשים , אז אפשר ללכת אליו הביתה לא לבד , אלא בליווי חברים.. הכל תלוי במצב ובבנאדם .

The Charmd One

New member
נראה לי שזה נורא אינדבדואלי..../images/Emo79.gif

כאילו אצלי נניח, רוב האנשים שהייתי בקשר איתם, הכרתי אותם קודם דרך חברים משותפים או איזשהי מסגרת וכ'ו, אז הם לא היו לגמרי זרים ולא היה לי אכפת לבוא אלייהם הביתה. ולא זה לא אומר שזה ישר הופך את זה לעניין הפיזי, כאילו אפשר באמת להיות בבית ו... סתם להיות בבית חח אבל אם זה בן אדם באמת זר שרק הכרת זה פשוט תלוי בך ובהתרשמות שלך ממנו, אם יהיה לך נוח איתו אחד על אחד בבית ובכלל איך את מרגישה עם זה.. לא נראה לי שיש כלל בעניין הזה, זה נורא משתנה מאדם לאדם ומקשר לקשר..

Tortia

New member
כן אבל אני אגיד לך מה..

הוא נראה לי בוחן אותי מאד את מבינה? לראות אם אני בחורה באמת טובה וזה.. מה שאני באמת כזו בחורה טובה.. נגיד את אימא שלו כבר הכרתי באיזה מקום ואני לא רוצה שהיא תחשוב עלי כל מיני דברים לא טובים... אתמול היתה הפגישה השניה והוא כבר הציע " בא לי לעלות אלייך" (לבית כאילו) ח אז אמרתי לו ממש ממש לא למה נראה לך שאצלנו בבית אין דבר כזה לסגור תדלת עם בחור בפנים.. ואז כאילו הוא אמר לי סבבה וזה מכבד ואת צודקת וכל מיני כאלה.. ואחרי זה הוא אומר טוב נו תמיד יש ת'בית שלי :| מה הוא חושב לעצמו שהוא תפס איזה פרחולה מהטיילת של בת ים :/ בלאט

THE ronch

New member
מה הקשר?

אני הייתי אצלו ביום הראשון שנפגשנו עד איזה 9 בבוקר. זה לא אומר שאתם צריכים להזדיין או בכלל לעשות שום דבר מיני, אתם יכולים גם סתם לשבת ולדבר, לפעמים סתם בא להמשיך את הערב במקום קצת יותר אינטימי ופרטי. חוצמזה הדלת גם תמיד תהיה סגורה. זה מצד אחד. מצד שאני אנחנו מאוד לא שמרנים וגם לא המשפחות שלנו, אז אולי זה עניין אחר.

Fragile rose

New member
כשהוא אומר "בא לך לעלות אלי הביתה"

לא אומר שהוא מתכוון "בא לך לעלות עלי" אפשר לשבת, לדבר, לראות סרט. יש הרבה אופציות חוץ מסקס ומה כ"כ מרתיע אותך בזה שהוא הזמין אותך אליו?

מה הקשר פרחולה מבת ים?

איזה פרימיטיביות אמאלה... יש דבר כזה שנקרא פרטיות, ידעת? לא חייב להיות פרחולה כדי לרצות בה. אני כל הזמן סוגרת את הדלת בחדר שלי כשחבר שלי בא אלי והוא כל הזמן סוגר את הדלת שלו כשאני באה אליו. ולאו דווקא כי אנחנו רוצים לשכב או לעשות ת'עניינים שלנו.. אלא כי ככה יותר נוח לנו לדבר, וכן גם יותר נוח להשחיל נשיקה תוך כדי שיחה סתמית או טיפ'לה כבדה כשהדלת סגורה.

PennyLaneM

New member
יום בערך?

יום אחרי שהכרתי את החבר הוא כבר בא אליי, שבוע אחרי כבר ישנתי אצלו וכדומה.. וכל זה שעוד היינו בגדר "יוצאים" אני חושבת שבגיל 19-20,לא צריך לחשוש כבר מ"הוא רק רוצה לדפוק אותי" הרי ת'כלס לכולנו יש את אותו הראש... אני וחבר שלי התחלנו את היחסים כסטוץ,המשכנו לצאת ובסוף התאהבנו. דברים מתפתחים מהדברים הכי לא צפויים.. חוץ מזה אנחנו לא בני 13 שכל מה שרוצים זה לגעת בציצי... את יודעת,מתבגרים..

אני בת 18 וחבר

שלי בן 22, והכרנו דרך חבר משותף... והתנשקנו באמת או חובה (
) ושבוע אחרי זה הוא כבר בא אלי הביתה עם חברים שלנו, שבוע אחרי זה נהיינו ביחד ומאז הוא כמעט כל יום אצלי אני לא חושבת שיש לזה זמן מסויים האקס שלי היה אצלי ל20 דקות שבוע אחרי שהתחלנו לצאת ואקס אחר שלי היה אצלי יום אחרי שנהיינו יחד כאילו... זה אינדבידואלי. כל קשר ואיך שהוא זורם...

Shusho

New member
יום אחרי?../images/Emo12.gif

סתם לא יודעת. זה כן לוקח לי זמן אבל לא כי אינ לא רוצה, פשוט עד שהקשר נבנה... אני עם החבר שלי שנה ושליש עוד מעט והייתי אצלו בבית מאוד מהר אחרי שהקשר התחיל להתהדק... אם כי הכרנו הרבה שנים לפני זה.

היי ../images/Emo13.gif

אני בת 21, ואני די קרובה אליך מבחינת הגישה ברור שאין לזה חוקים כמו שכבר אמרו פה, ואם אני סומכת על הבנאדם אז אני יכולה להיות אצלו בבית תוך יומיים. אבל בד"כ אני מעדיפה לחכות עם זה שבועיים-שלושה, וכנ"ל להכניס אותו לבית שלי.

למעלה