שאלה לבנות המין היפה

עומר75

New member
שאלה לבנות המין היפה

היי בנות,
ממזמן ויתרתי על לנסות להבין איך אתן חושבות, כל מה שאני רוצה הוא להבין אתכן קצת יותר טוב...
ועכשיו לסיפור:
השבוע יצאת עם בחורה לדייט שני, אחרי שהדייט הראשון היה נחמד והסתיים בנשיקה.
הדייט השני היה מוצלח מאוד (בדרך כלל אני קורא טוב את הצד השני...), עם הרבה דיבורים, מבטים וצחוק.
הדייט הסתיים כשהלכנו מחובקים, הקפצתי את הבחורה הביתה וישבנו ברכב שלי משהו כמו רבע שעה של נגיעות ונשיקות. למחרת היתה שיחת טלפון טובה וקבענו שנדבר ביום העצמאות עצמו (בערב כל אחד הלך למסיבה משלו).
ביום העצמאות שלחתי לה סמס שלא זכה למענה.. והיום לאחר שניסיתי לתפוס אותה זכיתי לקבל סמס של "נראה לי שזה לא זה... שיהיה בהצלחה..."
ברור לי שהסיפור הסתיים ולעולם לא אדע מה באמת קרה, אבל מישהי יכולה לנסות להלשים לי אולי את הפאזל של מה באמת קרה כאן?
יכול להיות שבחורה תשדר שהיא לגמרי בענין בשני דייטים ויום למחרת תתהפך ב180 מעלות?
תודה

נסיה 5

New member
אוי

מה אוכל לומר לך, נפלת למלכודת של מישהי מקצוענית שהיא פרפר אמיתי....
מסוגלת עד חמש פגישות בלבד לשדר שהיא הכי מעוניינת ומיד אחרי זה להפיל על הרצפה את הבחור...
אינך צריך לבכות/להתעצבן/לפקפק לשניה אחת...
המקרה שקרה איתה הוא כזה:
היא כנראה יפה מאוד מבחינה חיצונית...
היא משדרת את כל הנשיות הכי נשיות שיש... מקסימה, מתוקה, מושכת, והלאה...
היא בתוך תוכה בנתה לה תסריט של מישהו שהיא רוצה כלומר איזה רובוט עם תכונות אופי חיצוני ופנימי
או שהיא לא בנויה למערכת יחסים יציבה וארוכה וחיפשה רק משהו זמני...

(ויכול להיות שהיא התעצבנה עלייך שלא לקחת אותה למסיבה בערב יום העצמאות?)

עומר בקשה לי אלייך.
לעולם אל תשנה את עצמך ואל תאשים את כל המין הנשי רק בגלל הבחורה הזאת.
היא היתה מקרה לא טוב ויש בחוץ הרבה מאוד בנות שמחכות לבחור כמוך

עומר75

New member
ההבדל בין גברים לנשים

תודה על מילות העידוד! הצלחת לקלוע בדיוק בתאור הבחורה, בהחלט יש בה את כל מה שבחור יכול לחפש.
מה שלא ברור לי הוא ההבדל ההתנהגותי בין גברים לנשים: גבר שיוצא עם בחורה בפעמים הראשונות ומשדר שנמשך אליה, אין מצב שיתעורר יום אחרי ויתהפך (אני לא מכליל פה בחורים שיוצאים עם בחורה רק עלמנת להשכיב אותה ויום אחרי זה נעלמים, הם לא צריכים להתפך כי ככה הם מהיום הראשון). אם בחור נמשך לבחורה, הוא לכל הפחות הוא ייצא איתה כמה שבועות גם אם כל הדייט היא שותקת כמו דג...
בחורה לעומת זאת יכולה לשדר משיכה ועניין במשך הפגישות הראשונות ופתאום בלי שום הסבר להתהפך בן-לילה...
אחרי דייט כזה אני כבר באמת לא יודע לומר מה עוד צריך לקרות בדייט כדי שאצא ממנו בהרגשה שהיה דייט מוצלח.
אגב, לא הזמנתי אותה למסיבה כי זה היה נראה לי שלב קצת מוקדם מדי ופשוט לא רציתי להציע ולהלחיץ אותה...

ohcanada

New member
אני לא חושב שזה בגלל שלא הזמנת אותה

זה באמת היה אולי מוקדם מידי. זה נשמע לי יותר כאילו כל כך רציתי אותה והתלהבת ממנה, עד שכפית את עצמך עליה מבלי לשים לב.

למשל כשהתנשקתם, אתה זה שבא לנשק אותה כל הזמן, או שגם היא יזמה. או בשיחות למשל, אתה רוב הזמן דיברת או שזה היה חצי חצי.
אם הייתי צריך להמר, הייתי אומר, שהיא יודעת להגיד לא במקום, אז היא זרמה עם זה, כי לא היה לה נעים.. יש משהו במה שאני אומר?

בכל אופן, זה לא אשמתך, ואתה גם לא רוצה בחורה שיום אחד תקום ותלך בלי התראה מוקדמת... אז ביניינו טוב שכך. עוד שבוע זה יעבור. :)

inessa222

New member
...

אנשים באמת היום בונים סוג של מודלים של איך הוא/ היא צריכים להראות, במה לעבוד, מה המוצא, גובה, גיל וכד'...
ויכול להיות שהיא אחת מהטיפוסים האלה כמו שכבר ציינו שם...
אני הייתי שם, ושללתי כל מיני בחורים בגלל כל מיני דברים מטומטמים כאלה...עד שפגשתי את הבחור ההפוך מכל מה שהאמנתי בו והתאהבתי בו ואז כל מחשבותי לגבי העניין הזה השתנו.

לפעמים אנחנו פוגשים בני זוג פוטנציאליים שאמורים ללמד אותנו כל מיני דברים

היא לא שווה את המחשבה שלך עליה,
אני יודעת שזה לא פשוט לפעמים לשכוח מישהו שרצית...
אבל אלה מחשבות מיותרות.

בהצלחה! : )

AlabamaW0rley

New member
ואולי היא באמת הרגישה ש"זה לא זה"?

אתה יודע, אנשים לפעמים משחקים בלהיות זוג: צוחקים, מתחבקים ומתנשקים גם לא מתוך הרבה רגשות אלא פשוט כי זה נחמד וזה מה שעושים כולם בזוגיות או בדייטים. תגיד לי אתה, היה שם משהו מיוחד בדינמיקה בינכם או לא? אולי לא, וזו הסיבה.

אז מה אני אגיד שמישהו עשה לי קטע דומה

אחרי 4 דייטים מוצלחים למדי?
שהוא בעצמו הודה שהיה לו כיף איתי והוא נהנה... ושאני בחורה מקסימה אבל "הוא לא יודע לשים על זה את האצבע"...
וקרה לי עוד דייט אחד שהשיחה הכי זרמה ובכ"ז הבנאדם אמר לי "זה לא זה"... לך תדע מה עבר לה בראש, אל תתבאס מזה, זה משהו שקרה, קורה ויקרה, לי לך ולכולם עד שנמצא את המיועד או המיועדת.
למה? אני לא יודעת! קשה להגיד, קשה להגיד מה עבר לה בראש. יכול להיות שכמו שאמרו פה לפניי שהיא מחפשת איזו "תבנית" מסויימת, ועדיין מקובעת על רשימת מכולת שהיא עשתה לעצמה בראש... כמו הרבה אנשים לצערי... אז שחרר ותגיד נקסט וזהו :) אל תנתח יותר מידי. אני תמיד בדברים כאלה אומרת לעצמי "טוב, כנראה שהוא פשוט לא היה שווה אותי"- תאמין לי שזאת דרך הרבה יותר קלה להתמודד עם סיטואציות כאלה חח
מנסיון :)
בהצלחה!!!

או ש:
1. לא רק שאתה לא מבין בחורות אתה גם לא יודע לקרוא אותן (אגב לא יכול להיות יכול לקרוא בלי יכולת להבין אבל לא אכנס לזה פה ועכשיו) ואז מבחינתה זה היה לא משהו
2. היית אלטרנטיבה למישהו שרצתה יותר
3. הכירה בנתיים מישהו אחר עימו זרמה יותר
4. התאהבה בך בצורה קשה והיא מפחדת לעשות שטות שתאבד אותך
5. בעיה אצלה בראש
6. זו הדרך חיים שלה: יוצאים לדייט 2 , אם הגבר לא הביא אותה לאן שרצתה היא מייד חותכת.

לא משנה אם זה 1 עד 6 או שילוב שלהם, משנה שלהבא תלמד לתאם ציפיות בצורה כנה והדדית לאורך כל הקשר ותלמד לוודא במהלך דייט אם יש דייט נוסף.
בהצלחה!♥

שלום

רגשות של אנשים דבר מורכב ומשתנה הרבה. אולי עם ההיכרות החליטה שלא מתאים לה. לכן מוטב ליצור קשרים במסגרות עם אנשים שאוהבים ולא עם זרים בדייטים.

daoli

New member
כנראה פגשה מישהו שרמנטי יותר ממך במסיבה

והיה בינהם משהו נפלא וזהו.....מתרכזת בו עכשיו.
לא כדאי להכליל מההתנהגות שלה על כל המין היפה והחכם.
מקווה שתכיר בקרוב בחורה שאיתה זה ימשיך מעבר לשני דייטים ושתהייה אהבה גדולה.

עומר75

New member
תודה!

תודה לכל המגיבים :) מקבל את המלצתכם להפסיק לנתח ולהמשיך הלאה...

שבוע מצויין לכולם!

Megie

New member
היי עומר

קשה לדעת מה קרה..יש לי כמה השערות- קרה משהו מסויים ביום העצמאות (אולי הכירה מישהו אולי חזרה לאקס אולי יצאה לעוד דייט ומצאה שם את מה שחיפשה)
אולי היא יצאה עם מישהו נוסף לדייטים והחליטה שהוא מתאים לה יותר..
אולי היה לה ממש נחמד איתך והיא זרמה למרות שידעה שזה לא כ"כ מתאים..אחרי שתפסה קצת אומץ-פשוט אמרה לך את הדברים.

בכל מקרה, עדיף שזה נפסק אחרי שני דייטים ולא יותר.. המון בהצלחה עם מישהו קצת יותר רצינית ומתאימה

למעלה