שאלה לבנות (אבל לא רק)

שאלה לבנות (אבל לא רק)

שלום לכם, האם יש קשר בין ADD לבין בעיות הורמונליות (מחזור וכו')? אשמח לקבל תגובה ממישהו שחווה או יודע תודה

kniaper

New member
ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gif

אמנם אני לא יכול לעזור לך הרבה עם השאלה אבל, אני יכול לברך אותך בשמחה על הצטרפותך אלינו ולאחל לך השתתפות נעימה ופורייה.

mom d

New member
תגובה לשאלת בנות

שלום יש קשר בין קשיים בריכוז, בעיות הורמונליות ובעיות בבלוטת התריס חשוב לבדוק את תיפקודי הבלוטה - זו בדיקת דם פשוטה מאד ממומלץ בהצלחה

תשובה לבנות

לי יש גם ADD וגם בעיה בבלוטת התריס ולעולם לא הייתה לי בעייה הורמונלית של מחזור וכו' (אולי בוכו' כן). בלי קשר כדאי לבדוק בלוטת התריס, הסימפטומים אכן דומים.

28איילת

New member
אולי....

מורה שלי שאלה אותי אם יש קשר בין הריכוז שלי למחזור, ואז התחלתי לשים לב שבערך שבוע לפני המחזור אני לא מצליחה לעשות כלום (יותר מהרגיל). אבל צריך באמת לבדוק את הדברים האלה, זה מאוד אינדיווידואלי....

ailag

New member
נראה לי שקצת קשה לבדוק

מחזור וכו' גורמים להסחת דעת ולחוסר ריכוז גם בלי קשר לADD.. (בנים: דמיינו כדור גדול של כאב בתוככם. עכשיו נסו ללמוד.) ורציתי לספר אבל לא היה לי לאן לשרשר.. קיבלתי את התוצאות של מועד ב לינארית (לא משהו
) וגיליתי שדילגתי על סעיף בלי לשים לב. זה בטח בסביבות ה-10 נקודות .. ואתמול היה לי עוד מועד ב שסיימתי בצורה טובה רבע שעה לפני הזמן, הרגשתי גאה ומפגרת באותו הזמן

zivadina

New member
ברכות להצלחות.

אני מציעה לך לבדוק את עצמך בסיום כל מבחן, כדי לא לדלג על שאלות. ה"רשלנות" מאוד אופינית לבעלי הפרעת קשב, ולכן דרושה בדיקה נוספת.

ailag

New member
"בצורה טובה" =

הכוונה אינה "פתרתי נכון" אלא שלא הייתי לחוצה מדי בזמן. כן, יש לי המון בעיות אריתמטיות (תזכורת: לא אובחנתי, אז יכול להיות שאני סתם add-wannabe.) אבל אחרי שסיימתי מבחן בד"כ קשה לי לקרוא את השאלות שכבר עניתי עליהן - זה ארוך מדי וכבר סיימתי אותן.. אני מסמנת על המבחן את השאלות הבעייתיות וכותבת לפעמים את הבעיה, כדי שאוכל לחזור לאחת ספציפית.

למעלה