שאלה לבן

אבשלו

New member
שאלה לבן

את ההילינג למדת אצל אותו מורה של האומנות הפיזית או מורה אחר?

תשובה לאבשלום

את ההילינג למדתי מהמורה שלי (יצחק). לטעמי זה לא ענף נפרד. זוהי המהות הקודמת לאמנות הלחימה הפיסית. כאשר אדם לומד לחוות את עצמו ואת אחרים ואת העולם בתור קורי-אנרגיה, הכל משתנה. אמנות הלחימה הפיסית היא רק יישום. כיום אני מעמיק ידע זה אצל מורה נוספת (טובה). הידע שהיה לי היה עמוק ושלם (אפשר לי להמשיך ולהתפתח בעצמי), אבל כשזמין לך מורה מדהים ומופלא שיכול להעמיק לך את הידע לרמות-על מדהימות, אתה פשוט נעזר בו... וזה מה שאני עושה כיום, נדהם כל פעם מחדש מהאפשרויות הבלתי-נתפסות של העבודה במישור האנרגטי... שלך באהבה, בן

בן אתה מתכוון ל......

ליצחק מזרחי, לא????? ואת יצחק מזרחי לימד חורחה גולדשטיין, ואותו לימדו שני סינים................... בן אני צודק????? אתה רואה אני קורא את הדפים שאנחנו מקבלים בחוג....
אתה רואה איזה תלמיד חרוץ?????????? שלך, עידו הלוחם והחרוץ!!!!!!!

יצחק הוא יצחק מזרחי - המורה שלי.

הוא המורה שלי בעבר, בהווה ובעתיד (זה קשר שלעולם אינו מסתיים). כרגע אני מרחיב/משלים את ידיעותי בתחומי קונג-פו נוספים: רפואה והילינג. יש לי מורה (מדהים) לכל אחד משני תחומים אלה. אותם מורים (מדהימים... כבר אמרתי?!) גם הם בעלי ידע באמנות הלחימה הפיסית, אך צד זה ברוך השם אני לא צריך ללמוד מהם... לא אחרי 17 שנים עם יצחק מזרחי, האמן לי...

למעלה