מיכל יקרה
אני שמחה להכיר ותודה על קבלת הפנים החמה
אכן כן הבוקסר שלי בא עימי מהארץ...החלטתי להביא אותו עימי לאחר התלבטויות רבות ומרובות...לפני בואנו הוא היה בן 9 ולא היתי בטוחה שאני רוצה להעביר אותו את כל הענין הזה של ההסגר וכדומה.. לאחר שניסיתי למצוא לו בית אך זה לא הסתדר הבנתי שמקומו איתי ולא משנה היכן אני נמצאת...מה גם שהוא חלק מהמשפחה הקטנה שלי
פניתי לשני מקומות בסקוטלנד שעוסקים בענין ההסגר יש שני מקומות בסקוטלנד,איחד מחוץ לאדינבורו ואחד מחוץ לגזגו, שלחנו את ההורים של אישי לבדוק איך המקומות נראים,קבלנו בקורות נפלאות על המקום מחוץ לגלזגו וקבלנו מסמכים להכנסת כלב לבריטניה. יש מספר טפסים אני אשמח להשיג לך טפסים כאלו ןלשלוח לך לארץ, אם תרצי.. יש לי עד היום קשרים נפלאים עם האנשים ב SPCA בו היה הכלבון שלי, יש לציין שכאן בסקוטלנד ה QUARANTINE KENNELS הם חלק מאגודת צער בע"ח (לט בבעלות פרטית)...אם תתני לי מושג לגבי האיזור באנגליה אליו אתם שוקלים לנסוע אשמח לבקש שינסו לבקש טפסים ממשהוא שם למרות שכל הבקשות זהות,פרט לטופס של משרד החקלאות (הממונה על החי והדגה) שכן אנו מילאנו טופס של המשרד הסקוטי ומן הסתם רק השם על הטופס שונה לגבי משרד החקלאות האנגלי. מיכל מנסיון אישי אני יכולה לומר לך שהכלבון שלי קבל יחס נפלא מעין כמוהו !!! האנשים שעובדים במקום הזה עושים עבודתם נאמנה,אוהבי חיות מדהימים עם סבלנות וכבוד רב לנשמות ההולכות על ארבע! הוא הגיע לסקוטלנד עם בריטיד איירוויס שהם אחלה בענין ואני ממליצה עליהם יותר מכל חברה אחרת אם אנגליה היא היעד...הם הסבירו לי בדיוק איזב כלוב לקנות ומה עושים ואיך בודקים וכדומה. מאוד חשוב שהכלוב לא יהיה קטן מידי שכן הם יעקבו את הכלב בלונדון עד שיארגנו לו כלוב מתאים ויחיבו את הבעלים,לשלוח כלב בכלוב לא מתאים נחשב התעללות... יום לפני הטיסה הבאנו את הכלוב לבריטיש בלוד הכלוב מחכה לכלב שם מטעמי בטחון,הבאנו את הכלב בבוקר לטיסה נפרדתי ממנו ואני בעצמי הכנסתי אותו לכלוב עם נשיקה ענקית! מכיוון שהוא מסוג בוקסר נתתי לו כדור מטשטש לא מרדים שכן בוקסרים רגישים להרדמה ויש להזהר,רשמתי על הכלוב שהכלב מטושטש מעט ושיש לתת לו שתיה ואוכל בחניה בלונדון. כשהכלב מגיע ללונדון הוא הוכנס להסגר זמני בהיתרו, לשם התקשרנו לבדוק מה קורה איתו ואיך הוא עבר את הטיסה, הוא היה אחלה,אפילו אכל (צירפתי לו שקית עם אוכל) ואמרו לנו שהוא בסדר גמור לא לדאוג,הוא המתין שעתיים ועבר לטיסה מקשרת לגלזגו. יום למחרת הוריו של אישי בדקו איך הוא והוא היה נראה קצת מבולבל אבל בסדר אוכל וכדומה..אסור לבקר במשך שבועיים ראשונים,אבל אנו הגענו רק אחרי שבועיים ודברנו איתם כל יום בטלפון לשאול איך הוא. יש להם וטרינר שבודק את הכלבים ומפקח על הכל אחלה של שירות. לאחר שבועיים נתן לבקר 4 פעמים בשבוע כל יום שני בשבוע וכל הסופ"ש במשך שעתיים, אני לא הפסדתי ביקור אחד! ישבתי איתו שם ושיחקתי איתו והוא ידע שאני באה,ציפה לי בחלון של הכלוב שלו, נתנו לנו כלןב גדול הם נותנים כלובים גדולים לכלבים גדולים יותר - מתאימים את האוירה לצרכי הכלב. יש לכל כלב חדר פנימי עם מסלול ריצה קטן בחוץ (הכל מגודר כמובן) יש לו מיטה אבל אפשר לשלוח להביא מיטה אישית של הכלב אם רוצים...וגם ריפוד כלומר שמיכה של הכלב לתת לו להרגיש בבית כמה שאפשר... הבאתי לו צעצועים,היה לו ארגז משלו עם צעצועים בחדרון
אוכל עם כל מיני מטעמים לצ´פר אותו
הבחורה שעבדה שם ידעה שאני מטורפת עליו לחלחוטין ונתנה לי המון פעמים לשהות איתו יותר זמן וגם הכניסה לפני הזמן... אחרי שישה חודשים הבאתי אותו אלינו הביתה ונתתי לו לרוץ בשדות
הוא היום בן 11 כלב נפלא בריא ומאושר ואני מאושרת שהןא איתי! הבחורה שטיפלה בו בהסגר בכתה ביום שהלך,היא מאוד אהבה אותו אנו השארנו לה צעצוע שלו,ועד היום (אנו גרים לא רחוק) מכיאים אותו להגיד שלום והיא משחקת איתו
משוגעת עליו! לפני שנסעתי שאלתי את הוטרינר שלי אם אני עושה נכון והוא אמר לי " תראי אם תשאירי אותו כאן לא תראי אותו יותר והוא לא אותך ואין לדעת איך יהיה לו אצל אנשים זרים...כשאת לוקחת אותו הוא יראה אותך בביקורים ואחר כך הוא שלך לעולמים....אז מה יש בכלל לחשוב כאן..." הוא צדק לאללה! אני אשמח לארגן לך טפסים שתראי במה מדובר גם כלכלית... שלחי לי מייל עם הכתובת באם את רוצה לעיין בטפסים
אני אשמח לשלוח לכלבים שלי יש אתר (היום יש לי שלושה בוקסרים לבנים כולל הבובון שהגיע עימי) אני אצרף קישור
דש חם מסקוטלנד !