שאלה לבליקס

bisty

New member
שאלה לבליקס

קודם כל ברוכה הבאה, שמחתי לקרור את סיפורך אחרי העדרותי הכפוייה והמיותרת... קראתי שאת חובבת בעלי חיים - גם אני. אני חיה עם בן זוג בריטי ואנחנו מבלים חלק ניכר מזמננו בהתלבטויות בין ישראל לאנגליה, כמעט החלטנו לנסות באנגליה ואייכשהו חזרנו בנו. אני מאוד חוששת, יש הרבה נושאים שמעסיקים אותי אבל אחת הסיבות העיקריות לפחד שלי לעבור היא כלבתי בת ה-12 שהיא לי כבת לכל דבר, קשה לי בכלל לשקול אפשרות של נטישתה כאן בארץ,למרות שאני יודעת שיטפלו בה יפה, אני לא חושבת שאוכל לעמוד בזה. אני יודעת שאי אפשר להכניס כלבים לאנגליה ללא חצי שנה הסגר. הבנתי שיש לך בוקסר מהארץ, אייך הכנסת אותו? כל פרט שיש לך בעיניין יעזור לי, אשמח לשמוע. חוץ מזה הייתי בסקטלנד ומקסים שם, קר אבל מקסים... תודה וביי מיכל

blixgirl

New member
מיכל יקרה :)

אני שמחה להכיר ותודה על קבלת הפנים החמה :) אכן כן הבוקסר שלי בא עימי מהארץ...החלטתי להביא אותו עימי לאחר התלבטויות רבות ומרובות...לפני בואנו הוא היה בן 9 ולא היתי בטוחה שאני רוצה להעביר אותו את כל הענין הזה של ההסגר וכדומה.. לאחר שניסיתי למצוא לו בית אך זה לא הסתדר הבנתי שמקומו איתי ולא משנה היכן אני נמצאת...מה גם שהוא חלק מהמשפחה הקטנה שלי :) פניתי לשני מקומות בסקוטלנד שעוסקים בענין ההסגר יש שני מקומות בסקוטלנד,איחד מחוץ לאדינבורו ואחד מחוץ לגזגו, שלחנו את ההורים של אישי לבדוק איך המקומות נראים,קבלנו בקורות נפלאות על המקום מחוץ לגלזגו וקבלנו מסמכים להכנסת כלב לבריטניה. יש מספר טפסים אני אשמח להשיג לך טפסים כאלו ןלשלוח לך לארץ, אם תרצי.. יש לי עד היום קשרים נפלאים עם האנשים ב SPCA בו היה הכלבון שלי, יש לציין שכאן בסקוטלנד ה QUARANTINE KENNELS הם חלק מאגודת צער בע"ח (לט בבעלות פרטית)...אם תתני לי מושג לגבי האיזור באנגליה אליו אתם שוקלים לנסוע אשמח לבקש שינסו לבקש טפסים ממשהוא שם למרות שכל הבקשות זהות,פרט לטופס של משרד החקלאות (הממונה על החי והדגה) שכן אנו מילאנו טופס של המשרד הסקוטי ומן הסתם רק השם על הטופס שונה לגבי משרד החקלאות האנגלי. מיכל מנסיון אישי אני יכולה לומר לך שהכלבון שלי קבל יחס נפלא מעין כמוהו !!! האנשים שעובדים במקום הזה עושים עבודתם נאמנה,אוהבי חיות מדהימים עם סבלנות וכבוד רב לנשמות ההולכות על ארבע! הוא הגיע לסקוטלנד עם בריטיד איירוויס שהם אחלה בענין ואני ממליצה עליהם יותר מכל חברה אחרת אם אנגליה היא היעד...הם הסבירו לי בדיוק איזב כלוב לקנות ומה עושים ואיך בודקים וכדומה. מאוד חשוב שהכלוב לא יהיה קטן מידי שכן הם יעקבו את הכלב בלונדון עד שיארגנו לו כלוב מתאים ויחיבו את הבעלים,לשלוח כלב בכלוב לא מתאים נחשב התעללות... יום לפני הטיסה הבאנו את הכלוב לבריטיש בלוד הכלוב מחכה לכלב שם מטעמי בטחון,הבאנו את הכלב בבוקר לטיסה נפרדתי ממנו ואני בעצמי הכנסתי אותו לכלוב עם נשיקה ענקית! מכיוון שהוא מסוג בוקסר נתתי לו כדור מטשטש לא מרדים שכן בוקסרים רגישים להרדמה ויש להזהר,רשמתי על הכלוב שהכלב מטושטש מעט ושיש לתת לו שתיה ואוכל בחניה בלונדון. כשהכלב מגיע ללונדון הוא הוכנס להסגר זמני בהיתרו, לשם התקשרנו לבדוק מה קורה איתו ואיך הוא עבר את הטיסה, הוא היה אחלה,אפילו אכל (צירפתי לו שקית עם אוכל) ואמרו לנו שהוא בסדר גמור לא לדאוג,הוא המתין שעתיים ועבר לטיסה מקשרת לגלזגו. יום למחרת הוריו של אישי בדקו איך הוא והוא היה נראה קצת מבולבל אבל בסדר אוכל וכדומה..אסור לבקר במשך שבועיים ראשונים,אבל אנו הגענו רק אחרי שבועיים ודברנו איתם כל יום בטלפון לשאול איך הוא. יש להם וטרינר שבודק את הכלבים ומפקח על הכל אחלה של שירות. לאחר שבועיים נתן לבקר 4 פעמים בשבוע כל יום שני בשבוע וכל הסופ"ש במשך שעתיים, אני לא הפסדתי ביקור אחד! ישבתי איתו שם ושיחקתי איתו והוא ידע שאני באה,ציפה לי בחלון של הכלוב שלו, נתנו לנו כלןב גדול הם נותנים כלובים גדולים לכלבים גדולים יותר - מתאימים את האוירה לצרכי הכלב. יש לכל כלב חדר פנימי עם מסלול ריצה קטן בחוץ (הכל מגודר כמובן) יש לו מיטה אבל אפשר לשלוח להביא מיטה אישית של הכלב אם רוצים...וגם ריפוד כלומר שמיכה של הכלב לתת לו להרגיש בבית כמה שאפשר... הבאתי לו צעצועים,היה לו ארגז משלו עם צעצועים בחדרון :) אוכל עם כל מיני מטעמים לצ´פר אותו :) הבחורה שעבדה שם ידעה שאני מטורפת עליו לחלחוטין ונתנה לי המון פעמים לשהות איתו יותר זמן וגם הכניסה לפני הזמן... אחרי שישה חודשים הבאתי אותו אלינו הביתה ונתתי לו לרוץ בשדות :) הוא היום בן 11 כלב נפלא בריא ומאושר ואני מאושרת שהןא איתי! הבחורה שטיפלה בו בהסגר בכתה ביום שהלך,היא מאוד אהבה אותו אנו השארנו לה צעצוע שלו,ועד היום (אנו גרים לא רחוק) מכיאים אותו להגיד שלום והיא משחקת איתו :) משוגעת עליו! לפני שנסעתי שאלתי את הוטרינר שלי אם אני עושה נכון והוא אמר לי " תראי אם תשאירי אותו כאן לא תראי אותו יותר והוא לא אותך ואין לדעת איך יהיה לו אצל אנשים זרים...כשאת לוקחת אותו הוא יראה אותך בביקורים ואחר כך הוא שלך לעולמים....אז מה יש בכלל לחשוב כאן..." הוא צדק לאללה! אני אשמח לארגן לך טפסים שתראי במה מדובר גם כלכלית... שלחי לי מייל עם הכתובת באם את רוצה לעיין בטפסים :) אני אשמח לשלוח לכלבים שלי יש אתר (היום יש לי שלושה בוקסרים לבנים כולל הבובון שהגיע עימי) אני אצרף קישור :) דש חם מסקוטלנד !

blixgirl

New member
אתר הכלבים שלי :)../images/Emo107.gif

http://www.pinkdogz.co.uk חיבוקים

GalGula

New member
אני פשוט מתמוגגת....

איזה כלבים מדהימים!!!! והם כולם שלכם? כלומר כל אלו שהיו בתמונות???? פשוט מקסימים!
(אגב, האם הגבר שנצפה בתמונות הוא אהובך?...)

blixgirl

New member
יש לנו שלושה כלבים ../images/Emo107.gif

יש לנו שלושה כלבים, שלג משי וצ´יינה הם שלנו :) הם בוקסרים לבנים,זכר ושתי נקבות. השאר הם כלבים של חברים שלנו ןשל אנשים מפורום של כלבי בוקסר ב UK כמו כן הרבה גולשים שולחים לי תמונות ואני מצרפת את תמונת הכלבים שלהם לאתר ע"פ בקשתם :) האיש שלי הוא הבלונדי עם עיני הירוק תכלת שבתמונות :) שמחה שאת אוהבת התמונות :)אנחנו אוהבים את הבונבנונים שלנו מאוד :) תודה!

GalGula

New member
בבקשה! ../images/Emo13.gif

אגב, מאד מוצאת חן בעיני הדרך בה את מציגה את בן זוגך אישי (ולא בעלי).
.

blixgirl

New member
הכל התחיל לפני שנים כאשר

מרצה אמריקאי שהיה לי פעם בחוג לאנגלית נהג לדבר על ההבדל בין אישי לבעלי ואני חייבת להסכים עימו בענין שלמילה בעלי יש לעיתים קונוטציות לא חיוביות של בעלות....והיות ואני אינני קנין של אף אחד...אני נוטה להעדיף את הביטוי אישי :) אבל שוב זה ענין אישי :)

GalGula

New member
דרך אגב אני באונליין

עם אהובי, ושלחתי לו את הלינק לתמונות הכלבים (הוא מאד אוהב כלבים). הוא תוהה אם אלה בוקסרים או בולדוגים אמריקאים....

blixgirl

New member
בוקסר לבן

25% מגזע הבוקסר הוא בצבע הלבןבדרך כלל בכל שגר של גורים יש בין אחד לשלושה כלבים לבנים...הבןקסר הראשון אי פעם היה לבן ואז החלו להרבות את שאר הצבעים אך הגן הלבן תמיד נשאר אצל הבוקסרים. יש מיתוס שאומר שהלבנים פחות טובים לא שומעים שיש להם בעיות בראיה וכדומה...לפי תקו הגזע אין להציג בוקסרים לבנים בתערוכות וכדומה..ולכן הרבה מגדלי כלבים BREEDERS נוהגים להרוג...את הלבנים בלידה ללא שום סיבה..כלבים בריאים לחלוטין... היום יש תנועה רבה כנגד הזרם הזה ואני בינהם :) יש לנו קבוצה שממש נלחמת על הזכויות של הבוקסר הלבן... כל שלושת החמודים שלי הנם כלבים בריאים לחלוטין...והם לבנים :) יש לי באנר באתר להצלת בוקסרים לבנים...

bisty

New member
תודה בליקס...

קראתי הכל ורק כדי להמחיש את מצבי ועד כמה אני קשורה ליקירתי הקטנטנה אספר שפשוט היו לי דמעות בעיניים במהלך הקריאה. אשמח לקבל ממך טפסים או עוד אינפורמציה, אם נעבור לאנגליה זה יהיה כנראה למחוז קנט שם גרה אמו של סיימון אבל בנתיים זה בהקפאה מכל מיני סיבות. אייך יכולת לא לראות אותו שבועיים ואח"כ רק ארבע פעמים בשבוע במשך שישה חודשים? אני לא חושבת שאהיה מסוגלת, לא יודעת... היא בת 12 ומאוד קשורה אלי, בעצם מצאתי אותה לפני 11 שנה כשהלכתי ברחוב ועצר שם רכב שמתוכו היא נזרקה אל הכביש, מאז היא איתי, אני מרגישה שהצלתי את חייה ונראה לי שהיא יודעת, אני לא אהיה מסוגלת לזנוח אותה, למרות שאני יודעת שתזכה לטיפול טוב, עדיין...היא לא תהיה איתי ואני לא אהיה איתה, אני רק מדמיינת את עצמי בוכה ובוכה בכל הזמן הארוך הזה. מאז שאני עם סיימון אני מתלבטת בעניין ואין תשובה, אם אחליט להשאיר אותה בארץ זה יהיה עם אחותי שגם איתה היא גדלה, אני יודעת שהיא תהיה בסדר אבל אני לא אהיה בסדר... זהו בנתיים, תודה. הכלבים שלך מקסימים וכל הכבוד לך על הפעילות שלך למניעת המתת גורים, כמו שאר הדברים האיומים שקורים לבעלי חיים זה פשוט מזעזע! ביי ונתראה פה בקרוב!!

adimayer

New member
גם אני הבאתי את הילדה שלי

שמה בישראל דיוה. כלבת בוקסר מנומרת ומקסימה. יש לי אותה מגיל חודשיים והיה ברור לי שהיא באה איתי. כשלמדתי באוניברסיטה בניתי את המערכת באופן כזה שאוכל יום יום להגיע בצהרים הביתה ולהיות איתה. כל הפחדים והחששות שאתן מתארות עברו גם עלי. לא הייתי מוכנה שתטוס לבד. הייתי בטוחה שהיא תחטוף התקף לב רק מהפחד (כלוב, רעש המטוסים, לבד וכו,). למזלי אין הסגר בגרמניה. טסנו יחד בלופטהנזה (אמרו לי שהם מתיחסים מצויין לבעלי החיים - בכל אופן הרבה אמרו לי בשום פנים ואופן לא אל-על). לא נתתי לכלבה שלי כדור הרדמה או טישטוש מאחר והיא אלרגית לכל הכדורים הללו. כאשר נפרתי ממנה בשדה בכיתי כמו ילדה ואחת הבחורות שעזרה לי עם כל הטפסים בכתה ביחד איתי ולא ממש עזרה לי כשאמרה: "איך את יכולה לעשות לה את זה". כל הטיסה הייתי חרדה. כל טילטול של המטוס שאלתי את עצמי מה עובר עליה. בפרנקפורט באותו מקום של לקיחת המזודות חיכתה לי דיווה שכמובן מאד מאד שמחה לראות אותי, וברגע ששיחררתי אותה בתוך הטרמינל היא התחילה לרוץ כמו משוגעת ולמזלי כולם שם כנראה חובבי כלבים, כי לא אמרו לי כלום על זה שהיא משוחררת. בכל אופן, נראה לי שדאגתי שלא לצורך. היום הכלבה שלי בת 11 פלוס. מאד מאד מאושרת (יותר ממה שהיתה בארץ- המזג אויר כאן כנראה עושה לה טוב). גם לבן זוגי יש כלב (כלב צייד גרמני) והם מסתדרים מצויין ביחד. למרות כל הפחדים והחששות שהיו לי אני לרגע לא מצטערת שלקחתי אותה (אחי, אחותי וגם אמא שלי הציעו לקחת אותה). להתראות עדי

GalGula

New member
אוף בגלל כל הסיפורים האלה על כלבים

התחלתי להתגעגע לכלבתו המדהימה של אהובי - כלבת דוברמן מתוקה העונה לשם קוסמה. איך היא מזיזה את האגן כשהיא מאושרת... ואיך היא תופסת לי את הרגל עם שתי הרגלים הקדמיות כשאני נכנסת הביתה מהחצר ומשאירה אותה לשחק לבד... ואיך היא מביטה בי במבט עצוב בכל פעם שאני עוזבת... תמיד כשאני אמורה לחזור לישראל מביקורי שם, הדבר שגורם לי יותר מכל לקלוט שאני עוזבת, זה לראות אותה לפני היציאה מהבית. להיפרד ממנה. זה תמיד השלב שבו אני מתחילה לבכות...
גם לנו יש בחצר שני כלבים מתוקים... גם אותם אני כמובן מאד אוהבת
.

blixgirl

New member
עדי איזה מגניב...

שגם לך יש בוקסרית :) יש לי שתי בנות אחיות למחצה (אותו אבא ,אמא שונה) והן כאלו מתוקות!!! משי - בת שנתיים צ´יינה בת שנה :) אני אצרף תמונות שלהן ואשמח לראות את דיוה,ןלצרף אותה לאתר שלנו :) דש בוקסרי מסקוטלנד :) התמונה הזו היא צ´יינה בת השנה (צולם לפני חצי שנה בערך)

adimayer

New member
וואו הם ממש משגעים

אני צריכה לסרוק תמונה דיוה ואז אשלח לך

adimayer

New member
תמונה זמנית

כרגע אין לי תמונות אחרות. כאשר תגיע המכולה שלי, יגיעו גם התמונות. אז עד אז...

למעלה