שאלה לבחורות

dgrwkl1

New member
שאלה לבחורות

אני רוצה לתת לך שני תסריטים אפשריים,ותגידי לי מה זה אומר: אם אני מזמין מישהי (שרק הכרתי לפני שבוע) ביום שישי בערב, לצאת לאיזה מקום (פאב,סרט,הצגה,דיסקוטק וכו'..),והיא נענית לי---זה מראה על איזשהי מגמה? (ז"א,שאני רוצה משהו מעבר ל"ידידות"? או שאין קשר? פעם אמרו לי,שיציאה ביום שישי (חמישי או שבת)--היא הרבה יותר "מחייבת",מאשר יציאה סתם ביום של חול. האם זה נכון? או סתם מיתוס? מה דעתכם.? איך אתן הייתן מגיבות להצעה כזו? הייתן חושבות "אוקיי,יש פה איזשהי מגמה לקטע רומנטי--שישי בערב וכו'. תודה לכולכן

זה לא מחייב בכלל..

אפשר לצאת בתור ידידים.. ואפשר שזה יהיה יותר מחייב.. צריך לראות לאן זה זורם..זה תלוי בבן אדם מולך

dgrwkl1

New member
איך אני יכול לזהות שיש משהו מעבר?

בתור בחורה,יש לך כמה טיפים? (למרות שכל בחורה זה אינדיבידואלי)-אבל בכל זאת..

את האמת אני חושבת..

שאם זה זה.. אתה תרגיש לבד.. תגשש כמובן.. מה טיב היחסים בניכם? הייתם ידידים לפני??

dgrwkl1

New member
הכרנו לפני שבוע דרך מקום העבודה

אני בן 24 והיא 23

yaeli008

New member
מנסיון, אל תנסה לפרש כל פגישה בינכם

ולראות מה ההשלכות לקשר. תצא, תהנו.אם אחרי כמה פגישות תראה שיש אינטרקציה טובה אז כדאי לך לנסות לגשש בעדינות לאן נושבת הרוח מבחינת הבחורה

omer73

New member
אמנם אני לא בחורה

אבל על סמך פגישה אחת אי אפשר לקבוע, כי לא נראה לי שיש "חוקים" יום שישי יש לו פירוש X וליום חול פירוש Z. אני מציע לך לראות איך הולכת הפגישה (שקבעתם להיום, אם אני מבין נכון?), ואם היה חיובי, תמשיכו להפגש, ואם תהיה המשכיות תוכל לדעת מה היא רוצה ואיך היא רואה את היחסים ביניכם.

למעלה