שאלה לבחורות שבינכן

שאלה לבחורות שבינכן

שלום לכולם אני מידי פעם צופה בפורום שלכם ונהנה לקרוא על הרבה דברים שמדברים אליי. ועכשיו יש לי שאלה לבנות הפורום: כשבחור זר מביט בך ברחוב ואת מושיטה יד לשיער להזיז אותו לאחור האם זה אומר משהו בכלל ואם כן זה משהו טוב או רע? הסקרן

ליאן.

New member
לדעתי זה קטע של פלירטוט..

למרות ששתי התשובות נכונות או אף אחת מהן..

dudusch

New member
זה יכול להגיד כמה דברים...

"אוף השיער הזה... מחר אני עושה קרחת!". איפה הוא החמוד הזה מסתתר לי בשיער... אולי אם אשחק בשיער הוא יחשוב שיש משמעות לזה שאני משחקת בשיער ויתחיל איתי כבר?! אם תתחיל לשפוט ולנתח כל דבר שכזה אתה לא תצא מזה... היא שיחקה בשיער שלה. היא נראית לך? יאללה לך על זה. לא נראית לך? אל תטריד את עצמך שעות אח"כ... בהצלחה!

דודוש , שחכת ...

"אויש אני כזאת חמודה שבא לי ללטף את עצמי"
ANYWAY לא מדובר בהתלבטויות אלא שפשוט שמתי לב שזה קורה הרבה מה לעשות, יש הרבה עלמות חמד פה בארץ והרי אתן לא מצפות שנעצום את העיניים נכון ??? נקודה , בקשר אלייך אמרת מבוכה - את חושבת שכשמביטים כך סתם במישהי לא מוכרת זאת חדירה לפרטיותה שגורמת לה למבוכה ואולי באמת זה לא אומר כלום סתם משתף אתכם במחשבותיי הסקרן

TheDUKE

New member
אם זה מעניין אותך באמת אז...

לחבר שלי הייתה התלבטות כזאת, הוא היה בטוח שמישהי, שהוא פגש בפאב 3 פעמים רצופות, עושה לו עיניים ומסתכלת עליו כל רגע... לבסוף, אנו, החברים הטובים שיכנענו אותו שאין לו מה להפסיד ולגשת..... מסתבר שיש לה חבר. הכל יכול להיות וכלום לא יכול להיות בו זמנית לחוד או לסירוגין. חבל אחר כך לדכא את המוח במחשבה הידועה: "מה אם הייתי ניגש אליה?" השאלה הזאת תציק למפקפקים שביניכם! אני אישית אומר את כל מה שאני חושב ישירות בפנים.... מסתבר שזה השתלם לבסוף.

למעלה