שאלה לבוקר של סופ"ש

jesie12

New member
שאלה לבוקר של סופ"ש

המשפחה, הקרובים והחברים מפרגנים לכם בתהליך? מי יותר ומי פחות? קורה לכם שמישהו מהעבר נפגש איתכן ולא אומר חצי מילה על השינוי? זה קרה לי אתמול חברה מהעבר (שנתיים שלא נפגשנו) נפגשתי איתה בסופר והיא לא הוציאה מילה בעיניין, מילא, היא תמיד היתה טיפוס כזה קר.

יעל י

New member
אני מאד מהמפרגנות...

אבל לא כולם כאלה - זה ברור. תתעלמי ממנה,נשמע עדיף.

מאוד תומכים. מאוד מפרגנים.

בעלי כל שבוע מחמיא לי מחדש. חמותי עוד לא אמרה כלום אבל היא בוחנת אותי כל שבוע. אמא שלי מאוד בעניין שאני ארד כמה עשרות ק"ג.

לילית462

New member
כל מי שמכיר אותי מפרגן - תודה לאל

האמתשזה עוזר שפוגשים חברים ומשפחה והם מחמיאים, זה נותן דלק להמשיך להלחם. בעלי כל הזמן קורא לי 'רזונת' ולא רוצה שאוריד יותר מידי - הוא אוהב אותי בכל גודל ולא שוכח להגיד לי את זה - חמוד שכמותו
ולגבי החברה שלך, בטח הקנאה נתקעה לה בגרון למניאקית, שתחנק ותקנאה עד שתהיה ירוקה ! הכי חשוב איך את מרגישה, כי להראות את כבר נראית פיצוץ - כפי שראינו בתמונות ! שתהיה שבת מקסימה

jesie12

New member
וואו תודה לילית ../images/Emo25.gif

לא חושבת שאני נראית פיצוץ יש לי עוד כמה קילואים טובים לרדת אבל היה לי באמת מוזר שלא אמרה כלום כי קשה להתעלם מהשינוי. שבת מדהימה שתהיה גם לך

לילית462

New member
אל תתווכחי איתי !

אני פה המנהלת ואני אומרת שאת נראית פיצוץ ! ראיתי תמונה שלך בסקיני ג'ינס ומגפיים, אז בבקשה אל תצטנעי, ואל תתווכחי איתי. את נראית מעולה ! ובמיוחד כשיודעים כמה ירדת... זה גורם שתראי עוד עוד יותר טוב, לדעתי. אז בבקשה לא להתווכח.

Hila 06 11 2006

New member
ואולי פשוט לא היה לה נעים להגיד משהו???

לפעמים יש מצבים כשאת רואה מישהו שלא ראית הרבה זמן ולא בטוחה אם את אכן זוכרת אותו במדוייק כמו שאת זוכרת (ההיה או חלמתי חלום...)... ופשוט לא היה לה נעים להעלות את הנושא... אמרת שלא ראית אותה הרבה זמן... אני למשל לא רואה שינויים אצל אנשים - פשוט לא רואה אותם !!! ובטח שאני לא אזכור אייך מישהו מלפני שנתיים היה... ככה שגם אם אני אפגוש אותו אני לא בטוחה שאני אשים לב לירידה של פחות מ 10 קילו !!! והאמת היא שגם אני בעברי הייתי שמנה (כמו היום...) ואז יצאתי לי לשוטט בעולם וחזרתי לאחר חודשיים עם פחות 15 קילו (זה המטכון הכי טוב להרזות... פשוט לטייל בעולם !!! - תענוג...) ואני אפילו לא שמתי לב לזה בעצמי, וכולם כל הזמן אמרו לי כמה שאני נראת טוב (נו... בטח - הגעתי בפעם הראשונה למשקל האידיאלי שלי) ואני חשבתי שהם פשוט מנומסים (או שכחו אייך אני נראת) טוב, אז שלא תחשבי שזה היה מרוע לב, בטח היתה לה סיבה...

יעל י

New member
באתי לפה לתמוך ב...

בשתיכן וכן ג'סי את באמת נראית טוב ואפילו שיש לך עוד לרדת Zה עדיין לא אומר שאת לא יכולה להראות טוב... נראה לי שאת צריכה לפרגן גם קצת לעצמך חיבוקים

° זואי °

New member
יומיים לא הצצתי פה וכל כך הרבה התקדם ../images/Emo6.gif

אז ככה.... מי שאכפת לי ממנו מפרגן, וזה אומר, אמא שלי והילדים וגם כמה חברים קרובים. גם כמה מהאנשים בעבודה. מי שלא ממש מפרגן זה גם אנשים שלא ממש אכפת לי מהם, אז שלא יפרגנו
ג'סי חומד, טוב לך עם עצמך כל כך לא? אז שתקפוץ החברה

שונאת כאלה אנשים....

אנשים שלא יודעים לפרגן מוציאים אותי מדעתי. לדעתי תכונה דוחה. שימי פס והמשיכי בשלך!

בעלי לגמרי אדיש לעניין

15 קילו פחות, מדי-קרוב-למאה למתחת ל-80 - והוא עושה את עצמו כאילו לא ירדתי גרם. בפעם היחידה שהצלחתי לסחוט ממנו תגובה הוא אמר שחבל שירד לי כל הציצי (אוי, חבל באמת
, אבל עכשיו ה-75E שלי כל כך יפה!). נעלבתי, אבל זה מה יש. גם אמא שלי לא מפרגנת בגרוש (די, מספיק. כמה תרדי. כבר נהיו לך זוויות בפנים). אני כאילו לבד בקטע. אמה-מה, כשאני נכנסת לחנות ויכולה לבחור איזה דגם שבא לי של מכנסיים אני מבסוטה שחבל על הזמן, אפילו שאולי קודם הייתי יותר יפה, אני לא בטוחה בכלום כבר.

לילית462

New member
../images/Emo41.gifאחרי שקראתי את כולם, לדעתי הכי חשוב../images/Emo41.gif

לפרגן לעצמנו. לא טוב לך עם המשקל, תתאמצי לרדת. טוב לך להיות שמנה ויפה - שימי פס. אבל אם נפרגן לעצמנו כל העולם יפרגן לנו בחזרה, או שלא אבל זה לא ישנה....

° זואי °

New member
הנה פרגון

אמא שלי קנתה לי מכנסים מפוקס. קנתה מידה 40. אמרתי לה שהיא חיה בחלומות ואין מצב. התעקשה שאני אמדוד. מדדתי. עלה ונסגר בלי בעיות. מוזר. אבל יפה לה שפירגנה לי ככה במידה

jesie12

New member
ואני עדה ../images/Emo13.gif

כבר אמרתי שאת מלכה
המידה שלי בשיא היתה 52 עכשיו 42

למעלה