שאלה לא שיגרתית אני עתידה להתחתן וחשבתי על משהו בכניסה לאולם בינתיים אני לא יודעת כיוונים.
ו ויקי38 New member 22/10/03 #1 שאלה לא שיגרתית אני עתידה להתחתן וחשבתי על משהו בכניסה לאולם בינתיים אני לא יודעת כיוונים.
ו ויקי38 New member 23/10/03 #5 אז ככה החתונה במרץ משהוא בכניסה לאולם ככה שיעשה אנרגיות טובות מה דעתכם?
D DOLPHINREEF New member 24/10/03 #6 מזל טוב... לא יודעת למה... עלה לי לראש מלא "נצנצים" משהו זוהר... קריסטאלי... שזז
ג גלית35 New member 24/10/03 #8 ויקי יקרתי אני מוכנה למענך ללבוש../images/Emo20.gif שמלה עם נוצצים ולרקוד בכניסה לאולם וזה רק בתנאי שאחינית שלי לא תחליט לצוץ לאוויר העולם ביום החתונה
ויקי יקרתי אני מוכנה למענך ללבוש../images/Emo20.gif שמלה עם נוצצים ולרקוד בכניסה לאולם וזה רק בתנאי שאחינית שלי לא תחליט לצוץ לאוויר העולם ביום החתונה
ש שרון76האחת New member 28/10/03 #12 אני מציעה... שתלבשי משהו נוח כדי שאם אני אקפיץ אותך למאיר להחזיק לי את היד את תהיה עם בגדים נוחים יותר...
אני מציעה... שתלבשי משהו נוח כדי שאם אני אקפיץ אותך למאיר להחזיק לי את היד את תהיה עם בגדים נוחים יותר...