שאלה לא שגרתית!!!

הפגישות שסיפרתי עליהן לא היו

בישיבה לפגישה. אחת מהם היתה כשהבחור ליווה אותי לתחנה וחיכה איתי לאוטובוס (וזה היה מוגזם מאד ההתקרבות, כל שניה התקרב כאילו ללחוש לי משהו) והבחור השני זה היה כשעשינו הליכה קטנה באיזור של המלון.

kiss 18

New member
וואו לא נעים, מה עשית בכזה מצב?

התעלמת? או שהערת בהפוכה?

kiss 18

New member
../images/Emo26.gifיש לי שאלה-

דבר ראשון- לא קרה לי כזה מקרה ב"ה. דבר שני- אם אתם למשל יושבים אחד ליד השני, ואת רואה שהוא מתקרב... אז אם את תזוזי קצת, או שתשעני לצד, ותסתכלי לכיוון של ההתקרבות שלו (מקווה שהובנתי, עם ההסבר העילג) אז הוא לא יבין לבד?!! לפעמים אני חושבת שלא צריך להעיר בדיבור, מספיק המבט הזה, אני חושבת שהוא יספיק, ויתפוס את הטעות שעשה... (אולי אפילו יש מקום להתנצלות? או שזה בטח מוגדר ב"היית רוצה"...) בהחלט לא נעים, אבל אם היה קורה לי כזה מקרה אני חושבת שלא היית מעירה, אלא מסתכלת לכיוון, (ומוודע שהוא רואה)... אבל שוב, זה לא קרה לי ככה שאין לי מושג מה הרגשת באותו הרגע, ומה הרגשת צורך לעשות...ממש מביך! בכל אופן, בהצלחה, תצליחי בכל!

kiss 18

New member
צודק, סליחה מחילה וכפרה!

האמת, שאחרי שכתבתי את זה קראתי וראיתי שאין שאלה בכלל, אלא אמרתי את דעתי בעיניין... אבל (את האמת?) לא היה לי כוח לשנות...חחח מודה ומתוודה!

kiss 18

New member
תודה, נשמתי קלות! ../images/Emo13.gif

אחח איזה הרגשת שחרור... אתה 10

משום מה חשבתי, לפי מה ששמעתי

מבנות סמינר חסודות שהיום בציבור החרדי פחות קפידים על שמירת נגיעה.... טוב שיש עדיין צדיקים בסדום

kiss 18

New member
יש כאלו שלא עומדים בניסיון הזה, אבל לפחות

מחליטים שמתחילת הקמת הבית (או בתקופת היותם מאורסים) הם עומדים בכל דיני הטהרה...

kiss 18

New member
אני לא בת סמינר חסודה, (תגידו- בעוונותיך...)

אבל בהחלט שומרת נגיעה, לפחות משתדלת..וב"ה...

kiss 18

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

יכול להיות שכתבתי בהודעה משהו שיצר רושם מוטעה, ובקשר לשאלות שנישאלתי..(ואני מעדיפה לענות פה!)
אז ככה- אני בחורה חרדית (!) מסמינר חרדי נחשב (!) ולומדת במקום חרדי... מקווה שהובנתי, אבל אחרי הכל לא בת סמינר חסודה! זהו... מקווה שאין חורים!

kiss 18

New member
ואוו קשה לי להגדיר בדיוק...אבל בערך-

מהבנות הצדיקות צדיקות החסודות האלו שבסמינר... אם למדת בסמינר חרדי את בטח אמורה להבין למה אני מתכוונת... אבל אם יש לך שאלות ספציפיות בקשר לזה, את יכולה לשאול...(אשתדל לענות לך, אם לא אז במסר)

למעלה