שאלה לא שגרתית!!!

איש חiשב

New member
שאלה לא שגרתית!!!

ובכן, נפגשתי עם בחורה פגישות מספר אך השידוך ירד מסיבות שונות, במהלך הפגישות שמתי לב שהבחורה פשוט מתקרבת אלי בכל מיני סיטואציות, בצורה קצת מוגזמת. תוך כדי הליכה או ישיבה משותפת. (עד כדי נגיעה כזו שהיא בלי כוונה...) ומענין אותי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה כזו אז פרשנותכם לענין?!....יש לציין שמדובר בבחורה איכותית. סמינר טוב משפחה טובה.

איש חiשב

New member
נפגשתי עם לא מעט בנות!

ואנא להגיב ברצינות על הנושא הדבר חשוב לי! מעניין אותי אם מישהו מחברי הפורום נתקל בתופעה כזו?!

Corall

New member
אתה אומר את התשובה בעצמך.

אם אכן נפגשת עם לא מעט בנות, כלשונך. ורק פה הבחנת בזה. בהנחה שזה אכן היה.. מדובר במשהו חריג. ואם השידוך ירד, מה יש לך להתקשקש בזה עוד?

לפעמים זה מגיע מחוסר שימת לב.

או שהיא פשוט רצתה להרגיש קרוב יותר אליך. בעיקרון בנות מקפידות אבל תמיד יכול להתפקשש

איש חiשב

New member
זה גם מה שאני חושב!

אך מה שהפריע לי שזה די חזר על עצמו. ואחרי כל השיכנועים שאתה משכנע את עצמך שזה מאי שימת לב, וכאלה התחושה הכללית שלי היא שזה די חריג, ונפגשתי עם לא מעט בנות.

קליט

New member
יש כמה אפשרויות

או שהיא באה ממשפחה חמה שרגילים בקירבה גופנית איש לרעהו. או שהיא נידלקה עליך... או שהיא טיפוס כזה שמתי שהיא שקועה או מתרגשת הענינים מתבלבלים לו.. או שהיא לא הכי יציבה בנפשה. או שהכל ביחד.

לא יודע מה איתכם,

אבל אני בשידוכים ישבתי תמיד מול הבחורה. לא ליד. רוצה לשבת ליד? לך לבאר הקרוב לאיזור מגוריך... נ.ב. הרבה זמן לא ביקרתי אז... רציתי לומר שהתגעגעתי לחברה הטובים...

הלוואי. ביקור חטוף...

אין הרבה זמן מיותר, אבל כשמוצאים זמן אני יותר משמח לבקר.

שתבקר את החבר`ה עוד הרבה פעמים,

אני היום מתחיל את הזמן /tapuzforum/images/emo13.gif/tapuzforum/images/emo10.gif/tapuzforum/images/emo13.gif

kiss 18

New member
אכן oldi פה? ../images/Emo4.gif

פששש...באמת מלא זמן לא היית פה.
טוב לראות אותך שוב פה איתנו ורטואלית!
ככה מלא הכנות יש?! יפה יפה... בוקר טוב לכולם/ן, והמשך יום מקסים...

למעלה