שאלה... לא עקרונית

אהליבמה

New member
שאלה... לא עקרונית

אני היחידה שקשה לה לקרוא כתבות או הודעות ארוכות על המסך? כנראה שאני מהסוג של ה``מיושנים``, שמעדיפים לשבת עם חוברת או ספר, ולא להיות חייבים לשבת ולקרוא ממסך שמקרין, קצת מסנוור בעיניים ועושה כאב ראש... לא יותר כיף לשכב במיטה על איזה צד שנח, ולדפדף ? (מה שמעסיק אותי, אה?) אהליבמה

מקרה

New member
את לא היחידה, אבל....

בס``ד לפעמים המאמץ שווה. תודה על המאמר!

ST

New member
בטח שיותר נוח...

בגלל זה המחשב שלי ליד המיטה... ;-)

התמ-ים

New member
הפתרון שלי :)

זה באמת לא נוח לקרוא הודעות ארוכות, בשביל זה אני מדפיס אותן, קורא, ומקסימום זורק אח``כ ...

מימי

New member
אני מזדהה איתך!

לחלוטין! אני גם לא מסוגלת לקרוא הודעות ארוכות. אני קוראת את ארבע השורות הראשונות ומפסיקה. ברור שהרבה יותר כיף לקרוא ספר!

trillian

New member
זה קצת מצחיק

שרשמת את ההודעה הנ``ל 7 דקות אחרי שכתבת הודעה עעעעעעננננננקקייייייית. תחליטי - את רוצה לעודד אותנו לקרוא אותה או לא? אחרת למה לטרוח לכתוב אותה ? :) פורים שמח לכולם

אהליבמה

New member
אממממ....

ובכן... קודם כל, טריליאן-נעים להכיר.. דבר שני, אני לא רוצה ``לעודד`` אנשימים לעשות דברים שהם לא היו רוצים לעשות... את ההודעה הקודמת הבאתי (כמו שגם הסברתי בה ) רק כי ידעתי שיש אנשים שזה מעניין אותם..(אפילו אם זו רק אסתי נאיו או מקרה... !!!) ביי ביי... אהליבמה

מי קורא הודעות ארוכות?!?!??!?!?

מעניין אני לא חושב שמישהו קורא הודעה ארוכה... לעתים ממש ממש נדירות אני קורא הודעה ארוכה וגם אז אני או מדפיס אותה או מכין לי לפני איזה טוסט טוב (וקללה עסיסית) אם כי במסגרת קבוצת התמיכה שלי למכורים והסובלים מתסמין שלושת הנקודות אז פיתחתי שיטה שתקצר לך את משך הזמן לקריאת הודעה א-ר-ו-כ-ה בצורה בלתי רגיל את תקראי את ההודעה בלי לקרוא אותה... הדרך לשות את זה היא פשוטה את רואה את ההודעה חייכי לעצמך תגידי לעצמך שלוש פעמים, זו הודעה ארוכה אבל בכלל לא בא לי לדעת מה כתוב שם זה בטח ממש ממש לא מעניין (אפילו שזה של אהליבמה למשל.. או ת`עלול) ואז מכיוון שאת מתה לדעת בכל זאת על מצאו אנשים לנכון לבזבז דקות יקרות של הקלדה מהירה רצופת מכשולים תוך ישיבה שפופה ליד המקלדת (וכמובן מי שכתב הודעה ארוכה סובל הרבה יותר ממי שקורא אותה כי זה שכותב גם כותב גם קורא ואחר כך השם שלו זה.... הוא/היא גם עובר על הפסיקים והניקוד) אז פשוט תעשי כך תקראי את התגובות שבדרך כלל הם קצרות יותר ההודעה עצמה וה מסכמות אותה בקיצור נמרץ תקראי את התגובות של כולם ככה תביני את ההודעה דרך הראש של כולם או במילים אחרות נצלי אותם את כל אלו שכן קוראים את ההודעה (למרות שלפי התגובות אין הרבה אנשים שכאלה) השתמשי בהם במוחם האנליטי בקריאתם החדגונים באי היאוש שלהם בראשם החזק יאללה אני אסיים כדי שתקראי את זה לפחות....

למעלה