שאלה לא על הגירה

שאלה לא על הגירה

פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר יש לי טיסה עם חניית בניים בוינה. אני טס מתל אביב לטורנטו עם עצירה בוינה. האם תהיה לי בעיה להעלות לטיסת ההמשך בוינה, משקה אלכוהולי שקנית בדוטי פרי בישראל? תודה

supercalifragi

New member
עלולה

להיות לך בעיה. אני יודע שבספרד למשל במעבר לטיסת המשך לקחו לי בקבוק משקה שהיה לי אז לך תדע מה יעשו . מצד שני אתה יכול לנסות לקנות שם את השתיה החריפה.

הבנתי ושאלה קצת טיפשית

רציתי לקנות וודקה ואן גוך. כן זה קצת דבילי אני יודע, אבל באונטריו לא מוכרים את זה ובישראל כן. לכן היה חשוב לי לקנות את זה . אני מרגיש מטומטם לשאול את זה, אבל בדיוטי פרי של אוסטריה מוכרים את זה? (פשוט אחרת אני אקנה בארץ ואשים במזוודה שאני שולח לבטן המטוס למרות שזה משהו שאני מעדיף להמנע ממנו מאוד מאוד)

גוזליה

New member
האם הוודקה אמורה להגיע איתך לקנדה

או שאתה רוצה אותך חזרה איתך בישראל? אם חזרה בישראל- שום בעיה, משאירים בשמירה של הדיוטי אם לקנדה- כפי שהציעו, תבקש שיארזו את זה יפה באריזה של הדיוטי, תשמור קבלה, ותתפלל חזק

לקחו בקבוק משקה שנקנה בדיוטי פרי

ושהאריזה והניילון החיצוני לא נפרצו? יצא לי לקנות פה וויסקי בדיוטי פרי לפני ביקורים בישראל והם שמים בניילון אטום עם סימוני דיוטי פרי ומצרפים את הקבלה, ולא היו בעיות בטיסות המשך בלונדון ובפרנקפורט.

Lia78

New member
אבל בדיוטי פרי בנתב"ג

עד כמה שידוע לי לא אוטמים את בקבוקי המשקה/בשמים/כל נוזל אחר ולכן לא ניתן להעביר הבקבוקים האלו. הכי טוב להתקשר ולשאול בשרות לקוחות של הדיוטי פרי בישראל, אם הם אוטמים הכל בסדר, אם לא לא יתנו להעלות את הבקבוק לטיסת ההמשך.

TatyBar

New member
צריך לבקש אריזה אטומה

הם בהחלט יכולים לעשות בעיות אם הבקבוק לא ארוז בשקית אטומה. והעובדה שהבקבוק עצמו לא נפתח לא משנה להם בד"כ. הם מתעקשים על אריזה בשקית אטומה. תשאל בדיוטי בארץ אם יש להם כאלו. ובוודאי תשמור קבלה של רכישה בדיוטי למרות שה לא משנה כל כך... כי אם אתה רוצה להשתמש בזה למטרות שלשמן נועדו התקנות האלו..
אז זה לא משנה איפה אתה קונה.. כי גם אם תקנה בדיוטי, תוכל למהול את זה עם חומרים אחרים. אבל אולי.

למעלה