שאלה לא ממוקדת...

• פותח הנושא ok21
  • פורסם בתאריך

ok21

New member
שאלה לא ממוקדת...

מה קורה אנשים,אני עוד מעט מאוד זמן משתחרר לי וכמו ישראלי טוב אני רוצה לעשות את הטיול...הבעיה שאני לא כל כך סגור לאיפה אני רוצה (מה שבטוח לא אירופה ולא אפריקה) הזמן המועדף עלי לצאת הוא אפריל או מאי ואני מעדיף שהוא יהיה בערך חודשיים שלוש...הבעיה שאני נורא מתלבט בין דרום אמריקה(אחלה טרקים ויערות) אוסטרליה(אחלה נופים ומסיבות) והמזרח(אחלה שנטי ותרבות)...חוויות אישיות יתקבלו בברכה...

natyh

New member
קשה לענות

תראה חודשיים זה טיול מאד קצר , אני מציע לחסוך קצת שנה בערך ולצאת לשנה שלמה , חויות קפוץ להרצאות וקרא ספרים , יהיה לך הרבה זמן לתכנן . נתי

אם אתה מתחיל באפריל מאי זה די

מוריד לך את המזרח, כי בעונה הזו מתחיל הגשם. כבר התלבטות יותר קלה בין שני מקומות ולא שלושה.

muga

New member
לא מדויק..

באפריל אפשר לטייל בנפאל באפריל מאי בצפון מזרח הודו, ואח"כ בצפון מערב הודו בטח יש חלקים בסין שמתאימים לטיול בקיץ.. לא חסרים מקומות במזרח לטיול מאפריל והלאה.

אמנון כ

New member
דילמה קשה...

אוסטרליה מדהימה במיוחד אבל יש לזכור שמדובר בארץ מערבית, ולמרות שהיא זולה באופן משמעותי מאירופה ואפילו מארה"ב, עדיין הטיול יצא לא זול, במיוחד בהתחשב במחירי הטיסות לאוסטרליה הרחוקה. טיול במזרח זה חוויה מרתקת וזולה באופן יחסי. יש המון המון מה לראות ובאמת מגוון גדול של תרבויות, טעמים וצבעים. בדרום אמריקה עדיין לא הייתי, אבל שמעתי שמקסים שם. אתה מוזמן לבקר באתר שלי שם תמצא מאות תמונות וסיפורי מסע אודות יעדים שונים באוסטרליה כמו סידני, מלבורן, קנברה, ביירון ביי, החוף המזרחי ועוד, יעדים בתאילנד - בנגקוק, קו סמוי וקו פנגאן, גואה בהודו, סינגפור, ועוד ועוד. קריאה מהנה! אמנון כרמל www.AmnonCarmel.com

ok21

New member
בקשר לעונות...

אם כבר הזכרתם שאפשר להתחיל בטיבט בחודש (אפריל מאי) איזה מקומות מיוחדים שמעתם שם,אני מתכוון לסוג המקומות והאנשים שם שנותנים זווית ראיה חדשה לחיים...אם מישהו יכול באמת להפנות אותי לאיזה אתר או ספר ספציפי על טיבט והודו זה ממש יעזור... מבחינתי לטיול יש גג של 4 חודשים השאלה אם אני יכול בתאוריה לסרוק את המזרח(הודו סין טיבט ותאילנד)בכזה זמן או שעדיף להתמקד באיזה שני ארצות???

למעלה