שאלה לא חשובה ביותר.... מה זה
E Evil Gremlin New member 13/6/04 #2 אני יודע!!!! זה ציור של עוץ שיש מלא חצים עליו וכתוב עליהם הרבה דברים בצרפתית!!!!
M midnight dragon New member 13/6/04 #3 זה עץ../images/Emo15.gif של סדר הספרים.. אתם לא רואים שלמעלה יש רשומות ואז אגדות ואני לא זוכרת מה עוד אבל את ההמשך?
זה עץ../images/Emo15.gif של סדר הספרים.. אתם לא רואים שלמעלה יש רשומות ואז אגדות ואני לא זוכרת מה עוד אבל את ההמשך?
M midnight dragon New member 13/6/04 #5 אנגלית וצרפתית אלו שתי שפות../images/Emo15.gif מאוד מאוד דומות, עם קצת דימיון וקצת ניסיון אפשר להבין מה כתוב
אנגלית וצרפתית אלו שתי שפות../images/Emo15.gif מאוד מאוד דומות, עם קצת דימיון וקצת ניסיון אפשר להבין מה כתוב
P python 4 New member 14/6/04 #9 זו לא צרפתית, la guerra de los espiritus = זה בספרדית, ובצרפתית זה היה משהו כזה: la guerre des ames (אאל"ט)
זו לא צרפתית, la guerra de los espiritus = זה בספרדית, ובצרפתית זה היה משהו כזה: la guerre des ames (אאל"ט)
ס סרינה99 New member 14/6/04 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T The Snow fox New member 14/6/04 #7 נצל"ש../images/Emo63.gif אני מצטער שלא הייתי פה בימים האחרונים, פשוט הייתי מאוד עסוק אני מתכוון לחזור למלוא פעילותי פה במהרה. וד"א- קניתי את דרקונים של כוכב אבוד עץ הקיץ הצל של אנדר וכיפות האש ב248. שווה, לא?
נצל"ש../images/Emo63.gif אני מצטער שלא הייתי פה בימים האחרונים, פשוט הייתי מאוד עסוק אני מתכוון לחזור למלוא פעילותי פה במהרה. וד"א- קניתי את דרקונים של כוכב אבוד עץ הקיץ הצל של אנדר וכיפות האש ב248. שווה, לא?
P python 4 New member 14/6/04 #8 זה לא בצרפתית, אלא בספרדית זה תרגום של העץ שניתן למצוא באנגלית ממש כאן.