שאלה לא דחופה...

שאלה לא דחופה...

השתעשעתי עם חלומות על הגילגולים שלי. ביקשתי פעם אחת לפני השינה, לחלום על ידיד ששאלתי עליו פה(ושרון היה זה שענה.זה אותו בחור שאני בטוחה שהיינו אחים) באותו לילה, חלמתי שאותו ידיד מתקבל לעבודה בתור כורה זהב בארה'ב.... האם זה רמז על העבר שלו?... ומעניין למה דווקא הפרט הזה נמסר לי. לכאורה, הפרט הזה לא 'רלוונטי' ליחסי איתו כיום... בחלום שמחתי שהוא התקבל לעבודה שם בחלום אחר, על הנשמה התאומה שלי, הייתי בסוג של תרדמת כלשהיא, והוא זה שטיפל בי. התעוררתי מהחלום בהרגשה נוראה. רציתי לשאול... עד כמה זה אפקטיבי לקבל כך תשובות על גילגולי עבר?... הרי אני חולמת הרבה... וחלק מהחלומות שלי ודאי הם על פחדים, תקוות, וכו', ולאו דווקא עם מסר על חיים קודמים. אז איך אדע להבחין?... קרה ש'הזמנתי' חלום על קשר גילגולי עם אדם, וקיבלתי משהו על אדם אחר לגמרי.... או משהו שלא קשור.... תודה.

רותי 11

New member
זה בהחלט רלוונטי לקבל תשובות

בצורה כזאת, אנחנו גם ככה בלי שנבקש אנחנו כמעט כל לילה מטיילים בין תקופות חיים או מימדים אז אם את מכוונת את זה, זה דווקא טוב. צריך לשים לב לא תמיד אנחנו זוכרים את כל מה שעובר עלינו בשינה אנחנו לא תמיד זוכרים חלומות, אנחנו זוכרים לפעמים רק את חלקם, לכן חשוב לשאול מספר פעמים אם לא זוכרים לנסות שוב ושוב. ואם לא מקבלים תשובה כנראאה שזה לא מספיק רלוונטי מבחינת הנשמה שלך כדי לדעת את זה, היא תיקח אותך למה שרלוונטי עבורך.

תודה רותי

אחרי שהיה לי פעם אחת התנסות 'מפחידה', אני מבקשת לפני השינה, שהחלום יגיע בלי מעורבות רגשית בזמן החלום. שאראה את הדברים 'מהצד',כדי לא להתעורר נסערת. אני אנסה שוב, עשיתי בזה הפסקה של כמה שבועות. מסקרן מה יעלו החלומות....

למעלה