שאלה לאריאל

אור טל

New member
שאלה לאריאל../images/Emo131.gif

היי אריאל מה שלומך??? שאלה לי אלייך: כמה זמן צריך לחכות בין רייקי1 לרייקי2? המאסטרית שלימדה אותי אמרה שלפחות חודש, אבל שמעתי ממישהו שזה בסדר לחכות רק שבוע. מה אתה ממליץ?

שלום אור טל

שלומי מצויין... כמה זמן צריך... אמממ....צריך? קצת קשה לי עם המילה "צריך" ובעיקר לא עם רייקי ובוודאי לא בחיי היום יום. לפני כמה שנים (באחד הגילגולים בחיי הנוכחיים) חבר טוב שלי ראה אותי מצוברח ושאל אותי מה קרה. עניתי שקשה לי, חסר לי, ושאר מיני טענות ומענות... ואז הוא שם את ידו על כתפי ואמר לי: אוריאל, תן לי את כל הרשימה של כל מה שאתה צריך ואראה לך כיצד לחיות בלי זה... היום במבט לאחור זה היה אחד השיעורים הראשונים שלמדתי בדרך למודעות. יש המלמדים רייקי 1 + 2 בסוף שבוע אחד. יש הממליצים להמתין חודש, חודשיים ואף יותר... אז????? אז ככה... להלן המלצתי. לעניות דעתי בין רייקי דרגה ראשונה לדרגה שניה יש "קפיצת מדרגה" אנרגטית גבוהה. לימדתי מס´ אנשים בהפרש של שלושה חודשים בין השלבים והם היו עדיין מופתעים והופתעו עוד יותר בזמן הקורס של שלב 2 מהיכולות של הרייקי והעוצמות. אני ממליץ לתלמידיי להפנים את הרייקי, לטפל כמה שיותר ובעיקר בעצמם, לחוש את הרייקי וכאשר הם ירגישו מוכנים לשלב הבא - וולקום (כמו שאומרים בסנסקריט
) אין - צריך, אין - בסדר או לא. לכי לפי הלב...

למעלה