שאלה לאפי...

sיגי

New member
שאלה לאפי...

עכשיו מכשנכנסת לפורום פתאום צצה לי שאלה שאני בטוחה שמטרידה עוד כמה חבר'לך פה, הבעיה היא שאני צריכה לנסח אותה... למה באולפני כמו דאבי דאב, אלרום, קובי אשל, שפרירה זכאי (וזה מה שעולה לי בראש כרגע) לא עושים אודישנים למדבבים חדשים? אולי כדאי להביא פה את נקודת מבטינו המשוועת לתשומת לב- נורא מתסכל לסיים קורס, להרגיש בקצה העולם שהנה עוד רגע החלום כולו יתגשם ואז להבין שלא ממש מסתכלים לכיוון שלנו. ונכון שלא כולנו היינו בשפיץ של הקורס (כי מי שכן כבר נלקח לדבב) אבל אני יודעת שיש אנשים מוכשרים OUT THERE שעברו קורס והיו טובים ורק משוועים להזדמנות ולמישהו שיתן יד מכוונת, שבקצת סבלנות ניתן להפיק מהם דברים ממש טובים.קצת ניסיון והתנסות והם על הגל. אז נכון שאולי הכל נמדד בכסף - זמן אולפן וזמן במאי וכו' אבל גם הפנינה נוצרה מהחול....... סליחה על החפירה אבל זה נובע ממש מעומק הלב והנפש!

מאיוש33

New member
בדיוק אחת מהסיבות שההורים שלי

לא מוכנים לממן לי את הקורס דיבוב... הרי גם הם וגם אני יודעים שהאולפנים יעדיפו מדבבים מנוסים וותיקים לדבב מאשר כאלה שזאת הפעם הראשונה שלהם... זה נורא חבל, אבל זאת בדיוק הסיבה שצריך לנג'ס ! חוצמזה, אני בעצמי רוצה לעבור קורס בגלל ההנאה שבזה ולפחות להתנסות בזה מאשר לא להתנסות בכלל...

הילה301

New member
בטח שעושים!!!!!

כל הזמן עובדים שם חדשים. מה שכן, הם עמוסים נורא בסדרות שאין זמן ואולפן פנוי לערוך קורסים

הילה301

New member
אני מייקי30- התעצלתי להחליף ניק

כרגע אני רק מדבבת ומתרגמת. לא מביימת

porky169

New member
רגע לא הבנתי../images/Emo134.gif

מייקי זה בעצם הכינוי של מאיה בר שלום?

sיגי

New member
שלום מאיה

אני שלחתי פקסים עם קורות חיים לכל האולפנים וגם מתקשרת מדי פעם לשאול אם יש אודישנים והתשובות שאני שומעת(ולא רק דאבי דאב)זה לא תודה, יש לנו את המאגר שלנו

e f f i e

New member
לא אפי שהתכוונת אליה אבל אני גם יכולה לעזור

אצל קובי אשל לא עשינו ממש אודישנים אבל מדי פעם לפי המלצות של צוות השחקנים הקבוע הכנסנו שחקנים חדשים. באלרום, כמובן שהמלצות של שחקנים עובדות הכי טוב אבל שרון כהן עורך מדי פעם אודישינים כללים של מספר סוגי דמויות ושם השחקן נכנס למאגר יחד עם ההערות שלו. הבעייה בזמן האחרון שהאולפן עובד 24 שעות בערך על סרטים וסדרות לקראת הקיץ. אל תצפו שמישהו יוכל ממש להתפנות לאודישינים לפני סוף יולי

זה נכון שהם מדבבים עכשיו את הסדרות של דיסני?

דיברתי עם היח"צנית מערוץ ג'טיקס במסגרת העבודה וממנה גיליתי שבקרוב ערוץ ג'טיקס מעלה רצועת שידור שלמה של דיסני, ובה ישודרו סדרות מצוירות של דיסני (לילו וסטיץ', טרזן, קים פוסיבל ועוד...) זאת חתיכת הפקה בהתחשב בעובדה שאלו סדרות מלאות של דיסני ולא סרט אחד, נכון? סתם מעניין אותי אם הם מדבבים את הסדרות של דיסני, כמו גם את הסרטים :)

porky169

New member
כן../images/Emo134.gif

לשפרירה זכאי מאז 89 יש בלעדיות לדיסני וכנראה שמאז שהיא עברה לאלרום(בדרך היא הייתה בכל מיני אולפנים כמו קולינור וטריטון) הבלעדיות עברה לאלרום

sיגי

New member
היי אפי, אהבתי את החתימה שלך

האם אפשר להבין מתשובתך שיש מישהו שמקבל את הפקסים וממש מסתכל בקורות החיים ואפילו מתקשרים לאנשים לקבוע אודישנים? כי בדימיוני ראיתי את המכונה פולטת את הפקס ששלחתי ישר לפח שמתחת....

e f f i e

New member
אז ככה-

הפקסים לא ילכו ישירות לפח אבל תמיד עדיף כמובן להתקשר ולבקש אודישן ולנסות להשיג המלצות ממקומות עבודה קודמים או מהאנשים שהעבירו לכם את הקורסים. אני לא אשקר ואגיד שהכל נקרא בעיון כי, וואלה, יש אלפי שחקנים ואי אפשר לתת אודישנים לכולם... בקשר לסדרות של דיסני, כן אנחנו עושים אותם עכשיו. קים פוסיבול ולילו וסטיץ' עולות ביום ראשון אחת אחרי השנייה בג'טיקס ב 9 ושידור חוזר ב16 - כולכם כמובן מוזמנים לראות. לילו וסטיץ' היא סדרה שלי ואני אשמח תמיד לקבל פידבק לטוב ולרע

איזה כיף!

בדיוק קיבלנו במערכת ידיעות אחרונות (ראש 1\עולמו של דיסני) דיסק עם הפרק הראשון בכל אחת מהסדרות. היח"צנית של ג'טיקס הזמינה אותי לצפות בפרקים ולכתוב על הסדרות כתבה, אז יש מצב שבאמת אעשה את זה... גם אמרתי לה שאשמח לפרגן לכל מה שקשור לדיסני כי זה נראה מגניב בטירוף! חחחח חוץ מזה כבר כתבתי אייטם על "לילו וסטיץ'" וגם על "קים פוסיבל" שאמורים להתפרסם ב"עולמו של דיסני" בעוד כשבוע... אז קנו את העיתון ותקראו! אגב, אפרת! את לא זוכרת אותי... אבל דיברתי איתך פעם או פעמיים בקשר לדיבוב אצלכם וכל זה. אני רמי טל :) ובכל אופן - אני אשמח לעבוד יום אחד בקובי אשל, נראה אחלה אולפן עם אווירה כיפית, ועם כל מה שמיה תמיד סיפרה לי - גם אחלה אנשים!

e f f i e

New member
הי רמי

אני בהחלט אקנה את העיתון אני חולה על לילו וסטיץ' ונורא נהנית לעבוד עליה! ופירגון כמובן גם לקים שזו סדרה מאוד שנונה ומצחיקה! עדכון קל, אני כבר כמה חודשים לא עובדת אצל קובי, אני עברתי לאלרום וירדתי מהעניין של ההפקה אז הפקסים והטלפונים אפילו לא מגיעים ישירות אלי יותר....

shirpan

New member
וואו. עכשיו ממש עשה לי מוטיבציה ללכת לקורס

גם לי היה בדמיון דבר דומה לתיאור של מקודם.. ערימות של פקסים שלא נקראו ולא ייקראו.. אם המלצות מקורסים זה דבר שיכול לעזור, רק בשביל זה שווה להשקיע את ה.. כמה כסף וזמן שזה ייקח.. למרות שיהיה לי קשה עכשיו עם מבחני סוף הססטר השני.. ההתרגשות צצה לי מחדש לקראת האודישן ביום שישי!

למעלה