שאלה לאסתר

רוית 25

New member
שאלה לאסתר

לאסתר שלום, רצית לדעת אם יש מצב בו המשאבה של מדהלה נחלשת למרות שהיא על כבל חשמל כיוון שלאחר יומיים של שאיבה רצופה (ב - 8 שעות) אני בקושי מצליחה לשאוב 140 ולאחר סופ"ש אני מצליחה הרבה יותר. בנוסף רציתי לדעת אם יש משהו שניתן לאכול או לעשות בכדי שיהיה הרבה יותר חלב אני מעדיפה שהילדה שלי בת ה- 3 חודשים תאכל רק חלב אם ללא תוספות אבל בלב ברירה אני נאלצת להשלים אם תוספות כיוון שאני לא מצליחה לשאוב יותר מ - 140 במשך 8 שעות. תודה רוית

אפרת_ח

New member
המיניאלקטריק אכן נחלשת

היצרן מייעד את המנוע למאה שעות עבודה מצטברות בלבד.

שאיבות

חסרים מספר פרטים על מנת שאוכל לענות בצורה טובה: לאיזו מטרה את שואבת? האם חזרת לעבודה? מתי את שואבת (במקום/אחרי הנקה)? כמה זמן את שואבת בכל פעם? כמה פעמים שאבת ב"יומיים של שאיבה רצופה"? למה הכוונה ב"8 שעות"? האם שאבת 8 שעות רצוף? אני בהחלט מבינה את הרצון שלך להאכיל את בתך בחלב שלך בלבד, אולם אזדקק לפרטים החסרים. תודה

רוית 25

New member
בהמשך לשאלתי

יעל שלום, אני לומדת 4 ימים בשבוע ואני נעדרת מהבית למשך 9 שעות כאשר אני יוצאת מהבית אני מניקה בשעה 7:30 בבוקר והשאיבה הראשונה היא ב - 11:30 כאשר אני מצליחה לשאוב לפעמים כ - 150 ולפעמים רק 50 שזה מאכזב בפעם השניה אני שואבת ב- 15:30 ואני מצליחה לשאוב כ- 70 זה לא מספיק לילדה שלי למשוך הזמן שאני נעדרת למחרת היא צריכה תוספות ניתן לעשות משהו התזונה שלי סדירה ואני מקפידה לשתות תודה רוית

למעלה