שאלה לאסף (בקשר ל-Serenity):

gadgad0

New member
שאלה לאסף (בקשר ל-Serenity):

בהתחשב בכך שלא ראיתי מעולם את פיירפליי וממד"ב אני נהנה רק באופן חלקי (מ"החדר האבוד" נהניתי מאוד, אגב). האם היית ממליץ לראות את Serenity? יש על הסרט ביקורות טובות למדי, לכן אני מתעניין. (אני יודע שג'וס ווידון הוא הקב"ה שלך, אבל נסה להיות קצת אובייקטיבי...).

assafTV

New member
המלצה מסויגת

מסויגת כי הסרט אכן טוב וצופים שלא צפו ב"פיירפליי" נהנו ממנו. מצד שני, ברור שמי שצפה בסדרה יקבל תמונה רחבה יותר ויהנה מכל מיני פרטים קטנים. אבל גם מי שייתקל לראשונה בצוות הסרניטי יוכל ליהנות. אישית לא נפלתי מהסדרה "פיירפליי". נהניתי ממנה אבל את "באפי" ו"אנג'ל" למשל אהבתי יותר. ישנם כאלו כמובן שחושבים שזו סדרה מושלמת ושג'וס אלוהים. לסרט באתי ללא כל ציפיות ונהניתי ממנו.

gadgad0

New member
תודה רבה! (ושאלה סודית:)

מאחר שאף אחד (חוץ מגילריב) לא פוקד את הפורום הנידח הזה, אעיז ואשאל משהו שקשור דווקא להוט טפו-טפו-טפו: האם צפית והתרשמת באיזשהוא רכש שווה שלהם: "החיים על מאדים"? "הסמויה"? "הצילו?" משהו אחר?

assafTV

New member
מבין כל הרכש שלהם

הסדרות היחידות אחריהן אני עוקב הן ורוניקה מארס ואחים ואחיות. את הסמויה לא יצא לי עדיין לראות אם כי אני מתכנן מתישהו לצפות בה ב-DVD. את הצילו גם לא יצא לי לראות, מהחיים על מאדים ראיתי את ארבעת הפרקים הראשונים (והם 'סדר כזה) ואני לא אתנגד להשלים את הצפייה אבל זה לא בוער לי (מה גם שאני מניח שהיא תגיע ל-BBC PRIME שאפרופו מגיעים אליו במאי הסדרות The Thick of It ו-The Smoking Room).

gadgad0

New member
The Smoking Room כבר משודרת

בבי בי סי פריים בימי שלישי. היא פשוט גרועה. מ"הסמויה" אתה יכול לדלג ולראות רק את עונה 4. ראיתי את כל העונות, ועונה 4 טובה בכמה דרגות משלוש העונות הראשונות - כאילו לקחו את כל הכותבים של סדרה בלטימורית אחרת ("רצח מאדום לשחור") ונתנו להם לכתוב את התסריטים. בקשר ל"חיים על מאדים" - גדלתי על "סוויני" ("הבולשת חוקרת") ו"המקצוענים" אז אני משוחד, אבל אהבתי מאוד מאוד את הסדרה. אנסה להתחיל לראות את "אחים אחיות", בעקבות המלצתך, למרות שקליסטה פלוקהארט עושה לי פריחה. באופן כללי מדהים כמה שאין מה לראות בהוט (מבחינת הרכש). יש לי, בנוסף ליס, גם הוט בבית, והממיר הזה פשוט סגור כל השבוע. הוא נפתח רק בימי חמישי (הצילו), מוצ"ש (הפרקליטים ו-24) וראשון (הסמויה). לשמחתי, אני לא משלם על הממיר של הוט (עשיתי בארטר עם השכנים - הם הורידו לי שלוחה נוספת של הוט ואני העליתי להם בתמורה שלוחה של יס) - וככה הוא בדיוק שווה. אני פשוט לא מבין איך אפשר לעשות אצבע משולשת ללקוחות ולשלוח אותם לחפש ת'חברים שלהם ב-VOD (שממילא משדר את מה שראינו בעבר בקשת, את HBO ששודר בעבר ביס ואת יודה לוי בסטופקס).

assafTV

New member
מאחורי אחים ואחיות עומד גרג ברלאנטי

שיש לו נסיון איכותי בדרמות משפחתיות עם "אוורווד". "אחים ואחיות" היא לא סדרת מופת, בטח לא בפרקים הראשונים שלה, אבל היא כן דרמה משפחתית נעימה ומהנה. ברלאנטי הוא הומו מחוץ לארון ודמות האח הגיי קווין (השחקן הוולשי המשובח מת'יו ריס) מקבלת יחס זהה כשאר הדמויות ודמות כזו, בפריים טיים האמריקאי בנטוורקס, היא לא משהו שרואים שם הרבה (או בכלל).

gadgad0

New member
ירחם השם! ברלאנטי גם כתב

ל"ג'ק ובובי" ול"דוסון קריק". זה ועוד פלוקהארט ועוד סאלי ("אתם אוהבים אותי! אתם באמת אוהבים אותי!) פילד זה קצת יותר מדי בשביל הקיבה שלי...

למעלה