שאלה לאסטרולוג

svetaros

New member
שאלה לאסטרולוג

פעם שעשו לי הורוסקוף אמרו שמחכה לי לידה מסוקנת אד המוות. אדיין לא יל דיתי וכל הזמן חושבת אל התחזית המפחיד. אם אפשר לבדוק שזה נכון או לא.תארך לידה שלי 20.06.1964 שעה 21.30 - 22.00. תודה מראש. סווטלנה.

צריך להעיף סטירה למי שאמר לך שטות

כזו, ובאמת - כל פעם אני שומע מה מיסטיקנים אומרים לאנשים, ואני מתחלחל. בכל מקרה - אם צפוי לך או לא, את זה אי אפשר לראות במפה שלך, וחבל שסתם תכניסי לך פחדים לראש בגלל אנשים מטומטמים כאלה.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהבעיה היא, שרוב האנשים

רואים באסטרולוגיה, שיטת חיזוי ותו לא. ולא היא! חיזוי עתיד הווה רק אחד השימושים של הידע האסטרולוגי ובשום אופן לא העיקרי. האסטרולוגיה נתפשת לעתים קרובות כתורה פטליסטית, המאמינה בגורל. אך לא כן היא. כלל וכלל לא. אסטרולוגיה היא שפה. זוהי אחת הדרכים שדרכה יכול אדם ללמוד לאסוף את כוחותיו הוא ולפעול כך שלא יהיה עליו לטפול אשם על זולתו ועל ´נסיבות חיים´ חיצוניות בכשלונו להיות כל מה שהוא יכול להיות. אסטרולוג טוב, חייב לפתח קודם כל מודעות רוחנית ולהבין את מפת הלידה בדרך טרנספסונלית,במטרה להביא את האדם, למודעות עם הדפוסים שהוא יוצר בחייו ואיך הוא יכול לשנותם, דרך שינוי תפישותיו. שכן האסטרולוגיה מדברת על שלמות תבונת היקום ועל ההרמוניה, בה פועלת אותה מערכת. אותה ´מכונה ענקית´ ומשומנת היטב, הקרויה בפינו "יקום", שאנו מהווים בה, לא יותר מבורג קטן, בגודל של ראש סיכה. ולגבי תחזיות ´מפחידות´, כבר כתבתי בהודעה למעלה, שכאשר אנו מפחדים מדבר מה, אנו מעצימים את כוחו. מפני ש´סוף מעשה במחשבה תחילה´,כל מחשבה הניטעת בראשינו, במיוחד אם היא באה ממקור שאנו נוטים לסמוך עליו או להאמין לו, כל מחשבה היוצרת אמונה שדבר מסוים ייתקיים, מזרזת את מימושו. במיוחד בתקופה זאת, שבה אנו קרבים אל הממד הרביעי. אל עולם המחשבה. כך שכאשר נזרקת ´נבואה שכזאת´ לחלל האוויר, היא מתחילה לקרום עור וגידים, בדמיונו של בעל המפה ובכח אמונתו, היא עשוייה לצאת לפועל. על תקן נבואה המגשימה את עצמה. כאסטרולוגית, אני יודעת, שלכל סימבול שאנו רואים במפה, ישנן הרבה מאד משמעויות. ואיןבשום אופןאפשרות לראות בוודאות מוות פיזי! כל סימבול יכול להתפרש אצל כל אדם בדרך מעט שונה, על פי הסימבוליקה הפנימית שלו. השפה של הסימבולים היא השפה של התת מודע ואי אפשר להגדירה במילים באופן מדוייק. על כן, כדאי תמיד להשאר בתיאור סוג האנרגיה או האבטיפוס שאותו אנו מזהיים בזמן מסוים ובמקום מסויים ואיזה סוג של אפשרויות או התנסויות הוא פותח בפנינו. מהן האופציות. מהו הפוטנציאל ואיך נתן להפיק מכך את המירב. מה שמפחיד אותנו, הוא בעצם הנסתר. מה שלא ידוע לנו. ברגע שהנסתר הופך ידוע, שוב אינו מפחיד. אך כל עוד אינו ידוע, צלליו מתארכים. מידע הוא אור ואסטרולוגיה היא ידע מואר. ב-א-מ-ת. L&L TALYA.

svetaros

New member
../images/Emo22.gif

תודה רבה אל מיכתב והסבר מאולה אל מתרות וגישות של אסטראולוגיה. אם אפשרלהזמין מפת אסטראולוגית? תודה מי ראש. סווטלנה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי סווטלנה../images/Emo42.gif

שלחתי לך מסר בתיבת המסרים של
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהבעיה היא, שרוב האנשים

רואים באסטרולוגיה, שיטת חיזוי ותו לא. ולא היא! חיזוי עתיד הווה רק אחד השימושים של הידע האסטרולוגי ובשום אופן לא העיקרי. האסטרולוגיה נתפשת לעתים קרובות כתורה פטליסטית, המאמינה בגורל. אך לא כן היא. כלל וכלל לא. אסטרולוגיה היא שפה. זוהי אחת הדרכים שדרכה יכול אדם ללמוד לאסוף את כוחותיו הוא ולפעול כך שלא יהיה עליו לטפול אשם על זולתו ועל ´נסיבות חיים´ חיצוניות בכשלונו להיות כל מה שהוא יכול להיות. אסטרולוג טוב, חייב לפתח קודם כל מודעות רוחנית ולהבין את מפת הלידה בדרך טרנספסונלית,במטרה להביא את האדם, למודעות עם הדפוסים שהוא יוצר בחייו ואיך הוא יכול לשנותם, דרך שינוי תפישותיו. שכן האסטרולוגיה מדברת על שלמות תבונת היקום ועל ההרמוניה, בה פועלת אותה מערכת. אותה ´מכונה ענקית´ ומשומנת היטב, הקרויה בפינו "יקום", שאנו מהווים בה, לא יותר מבורג קטן, בגודל של ראש סיכה. ולגבי תחזיות ´מפחידות´, כבר כתבתי בהודעה למעלה, שכאשר אנו מפחדים מדבר מה, אנו מעצימים את כוחו. מפני ש´סוף מעשה במחשבה תחילה´,כל מחשבה הניטעת בראשינו, במיוחד אם היא באה ממקור שאנו נוטים לסמוך עליו או להאמין לו, כל מחשבה היוצרת אמונה שדבר מסוים ייתקיים, מזרזת את מימושו. במיוחד בתקופה זאת, שבה אנו קרבים אל הממד הרביעי. אל עולם המחשבה. כך שכאשר נזרקת ´נבואה שכזאת´ לחלל האוויר, היא מתחילה לקרום עור וגידים, בדמיונו של בעל המפה ובכח אמונתו, היא עשוייה לצאת לפועל. על תקן נבואה המגשימה את עצמה. כאסטרולוגית, אני יודעת, שלכל סימבול שאנו רואים במפה, ישנן הרבה מאד משמעויות. ואיןבשום אופןאפשרות לראות בוודאות מוות פיזי! כל סימבול יכול להתפרש אצל כל אדם בדרך מעט שונה, על פי הסימבוליקה הפנימית שלו. השפה של הסימבולים היא השפה של התת מודע ואי אפשר להגדירה במילים באופן מדוייק. על כן, כדאי תמיד להשאר בתיאור סוג האנרגיה או האבטיפוס שאותו אנו מזהיים בזמן מסוים ובמקום מסויים ואיזה סוג של אפשרויות או התנסויות הוא פותח בפנינו. מהן האופציות. מהו הפוטנציאל ואיך נתן להפיק מכך את המירב. מה שמפחיד אותנו, הוא בעצם הנסתר. מה שלא ידוע לנו. ברגע שהנסתר הופך ידוע, שוב אינו מפחיד. אך כל עוד אינו ידוע, צלליו מתארכים. מידע הוא אור ואסטרולוגיה היא ידע מואר. ב-א-מ-ת. ו...אגב, סווטלנה, נתת את תאריך הלידה שלך, אך ללא שעה מדויקת וללא מקום לידה מדויק (אני מניחה שנולדת איפשהו בברית המועצות?! שהייתה עצומה במידותיה. (בקיצור צריך שם של עיר, על מנת לבדוק אפילו ´פרט שולי כזה´ במפתך. אך כפי שיאיר כבר אמר לך, דבר כזה מממאאאדד קשה לראות מהמפה. L&L TALYA.

לבלב

New member
טליה!!

מניסיון - והעובדות מדברות בעד עצמן, אסטרולוגיה מתעסקת לא רק עם ההווה וניתוח תכונות ואופי לפי מזל, אלא היא גם צופה את העתיד ודי נכון. וכמו שנאמר: "הכל צפוי - והרשות נתונה"!! כלומר הדברים צפויים אבל יש רשות נתונה לכל אחד מאיתנו איך להתמודד עם דברים שמגיעים.

Tal_Ya_Tal

New member
היי לב../images/Emo23.gifלב../images/Emo23.gif

מ-ע-ו-ל-ם לא דברתי על נתוח אופי לפי מזל אני אפילו נזהרת בשימוש במילהמזל בשל הקונוטציות שלה. ומעדיפה להשתמש במושג ´סימן´ שהוא תרגום של SIGN אני בהחלט מדברת גם על מגמות לעתיד. א ב ל אני טועת שאפשר לראות אותן רק ברמה האנרגטית!!! וזאת מה שיש להביא לידיעתו של בעל המפה. מפני שאין אפשרות לעשות אינטרפרטציה מבלי להכניס פנימה את הסימבוליקה הפנימית שלנו ואת הספקולציות האישיות שלנו, אשר יתכן, שאין תואמות במדוייק את האינטרפרטציות של בעל המפה ואת הסימבוליקה הפנימית שלו.כך שאפשר בקלות ליצור נבואה שמגשימה את עצמה ולהחטיא בכך את המטרה לחלוטין. מפני שאין זה משנה, איזה בניין ייבנה על השלד האנרגטי הזה. חשוב יותר לתת לאדם כלים להתמודד עם ההתנסויות הצפויות והאנרגיות שהוא עומד לחוות ולהביאו להבנה, אילו הזדמנויות הן ואיך הוא יכול להפיק מהן את המירב, ללמוד על עצמו יותר דרכן ולצמוח פיזית, רוחנית ונפשית מכך. וזוהי לדעתי המשמעות של: "הכל צפוי והרשות נתונה". למרות שאם תדבר עם מקובלים, הם יאמרו לך שאפשר להתפלסף ולהתפלמס על הפתגם הזה במשך ימים תמימים
אני רואה את מפת הלידה כ´תכנית עבודה´ לחיים ולא כסוף פסוק, ששם אומרים לאדם: "זה מה יש"!!! אז אתה רואה, בעצם, אנו מדברים על אותו דבר עצמו. אולי רק מנקודת ראות אחרת על פני הספירלה של ההתנסויות, או רמות התודעה השונות
L&L TALTA

קיים סיפור חסידי

פעם היה איזה קאדי זקן שהיתה לו מחברת. המון אנשים הגיעו אל הקאדי הזה כדי לשאול בעצתו ותמיד היה מקשיב, פותח את המחברת, מתבונן בה, סוגר אותה ועונה למבקש/ת ותמיד, ללא יוצא מהכלל, הוא צדק! לאחד ענה כי אישתו היא מקור שמחתו ועושרו ועליו להתייחס אליה בכבוד והיא תכבד אותו עד אשר תתאהב בקצין משטרה שיתעלל בו - וכך היה. לשני אמר כי יהיה עשיר ודרכו תצלח אך לאחר זמן מה ישתנה מזלו והא יהיה עני המחזר על הפתחים - וכך היה. לאחר אמר כי חכמתו תוכר ושמו יהיה מהולל אך ברבות השנים יעשו ממנו צחוק והוא יהיה מנודה - וכך היה. לאחר אמר כי יהיה תמיד אומלל - וכך היה. המונים הגיעו אליו ולכולם אמר את שאמר וכך היה (מסתבר גם שהסוף שניבא לכולם לא היה טוב - וכך היה). החליטו שנים מחכמי ישראל לעקוב אחריו וללמוד מהיכן נובעת חכמתו וידיעת העתיד. חודשים תמימים עקבו אחריו, עזבו את הבית והנוחות ושכנו בפתח הבית הציצו בחלונות והתחבאו לידו כאשר ייעץ לאחרים אך לא קבלו תשובה ולא ידעו מהיכן נובעת חכמת העתידות שלו. לאחר כמה חודשים החליט אחד מהם לחזור לביתא אך חברו נשאר במעקב. יום אחד, כאשר הלך לחרבן, השאיר את המחברת בצד ושכח לקחת אותה (או אולי היא פשוט נפלה לו בדרך), מיהר חכם ישראל הנשאר והרים את המחברת, פתח אותה ולהפתעתו היתה ריקה לחלוטין, כל הדפים לבנים!!! פנה אליו חכם ישראל ואמר לו: רשע בן רשע, הרי כל דבריך מתקיימים אך את כולם מסיים אתה באסון. אמר לו הקאדי. ישמע כבודו ויבין, כאשר האסון מתקיים כולם זוכרים אותי וחכמתי נגלת וכאשר איננו מתקיים שוכחים את סוף דברי וכך חכמתי עדיין מתקיימת ובעזרת אללה ונביאו אני עשיר וכל טוב יש לי, למה לי להגיד טובות? גם אתה לא חייב להקשיב לרואי שחורות, יותר מזה, פנה למורה לאסטרולוגיה, למד את התחום ומצא את הטוב הצפון לך וכך תבטל את דברי אומר העתידות , רואה השחורות אליו הגעת. ברכות אסתיה

אוי אוי אוי...../images/Emo67.gif<--בוקס! אויש..

אני אמרתי להם!! לכל האחים שלי שלא האמינו בי, ואח שלי שמבין בזה קצת פחות ממני.... "תעזוב אותך מכל הספרים השטותיים האלה!! אני אשאל את יאיר טריבלסקי, הוא הכי טוב!! והוא לא מדבר בולשיט!" וכמה שאני צדקתי!!! כן! בטח! תאומים וסרטן מסתדרים ביחד....חה חה...נכון! ממש... אז הוא לא האמין לי נו טוב. אז בקטע כזה של התאמות אני יכולה להבין... שמאמינים או לא מאמינים. אבל בקטע של לחזות את העתיד, ע"פ כמה וכמה כחוזים לך משהו שקשור למשהו מסוכן שיקרה לך.... או מוות .... ובלה בלה בלה, ברור! ברור שיש אנשים שרואים את זה, אבל אם הם רואים את זה...זה רק 40 יום לפני שהבן אדם ימות, למה? אם יכולתי להגיד הייתי אומרת. בינתיים את בהריון? אף אחד לא יכול להגיד עתיד מדוייק, כל עוד אתה יודע אותו, אתה יכול לשנות אותו. ולהבא; אנשים, רוצים לשאול שאלות? אולי לא כל כך אינפאנטיליות.... אבל שאלות שאתם יודעים שיעזרו לכם בחיים, ולא משהו שטותי שיעביר אתכם איזה שהוא שלב שאתם עוברים... יש לכם את האסטרולוג הכי טוב פה!! יאיר! אתה ענק!!! לא לשכוח את זה... עד לפעם הבאה... maya.b.a loves you all..

צוחקת, אה ? אבל בכ´ז כיף לשמוע

כן, ברור שאת צוחקת, ואהבתי גם את הכותרת (בקשר לסטירה באמת נסחפתי..) אבל בגדול - שמח שהעלית את הנושא. שווה לשאול דברים שבאמת אפשר לענות עליהם, ולא תחזיות והתגובות עליהם.. יום טוב. יאיר.

למעלה