שאלה לאנשי שינוי

אוראיין

New member
שאלה לאנשי שינוי

אני מאוד התרשמתי מהמצע של שינוי שהוא הגיוני אינו חסר ואינו מסכן את מדינת ישראל. ואני שוקל בחיוב להצביע לשינוי שגם עשתה מה שהבטיחה ןדאגה לכל אזרחי הארץ. השאלה שלי היא האם שינוי מוכנה לחלק את ירושלים? מה היחס של שינוי למפדל שחוקקו חוק שמבטא כפיה דתית שאוסר על פורנו? מה היחס של שינוי לתנועות ערביות המסוכנות המסיתות שתומכות בטרור?

meirkl

New member
לא תשובה מוסמכת

וגם חלקית מאוד. הסדר מדיני: מדובר בשלב ראשון בבנית גדר הפרדה על מנת להקטין את האפשרות לבצע פיגועים. במסגרת הסכם יפונו התנחלויות ויישובים מבודדים ולא יפונו גושי התישבות גדולים כמו אריאל. בנושא רמת הגולן יש חופש הצבעה לנציגי המפלגה בכנסת. ספציפית לנושא ירושלים אין לי תשובה. המפדל: להבדיל מהמפלגות החרדיות, המפדל מפלגה לגיטימית שאנשיה משרתים בצבא, נוטלים את חלקם בחובות, עובדים ותורמים לקהילה וזכאים לכל הזכויות. החוק האוסר פורנוגרפיה לא בא להפלות חרדים או דתיים לעומת אחרים והתנגדות לו יכולה לבוא מטעמים אחרים ועדיין אין איסור לראות פורנוגרפיה, האיסור הוא על שידורה לאויר החופשי ע"י חברות הכבלים. יש פורנוגרפיה חופשי חופשי בספריות הוידיאו ובבתי קולנוע מסויימים. היחס לתנועות ערביות התומכות בטרור: כמו היחס לכל גוף התומך בטרור ומסכן את בטחון המדינה ותושביה. לא ברור לי מה הספק בנקודה זו.

למעלה