שאלה לאנשי קדימה

pynokyo

New member
מילים כדורבנות, אופס תוריד את הכיפה

אופסס תרויד את הכיפה לפני שאתה מדבר ככה, אה?? רק אנשים פלצנים כמוך הממלאים את המדינה שלנו גורמים לכך שנהיה מדינה מטומטמת, כדבריך. רק אנשים מטומטמים כמוך חושבים שמעולה להביא עובדים זרים למדינה ולעומת זאת יהודים ישראלים יסעו לחו"ל כדי להיות עובדים זרים שם. רק אדם חסר דעת, חסר בינה, מתוסכל וממורמר שחי בטח מביטוח לאומי שאני ואנשים כמוני משלמים כשאתם יושבים לכם פרזיטים בישיבות למיניהם ומגלגלים דולרים שחורים. די לשחיתות, די לפרזיטים שרוצים לקבל שירותים חינם ולהעסיק עבדים במדינה. בושה וכלימה שיש אנשים כמוך במדינה שלנו. בושה וכלימה שיהודים ככה מדברים ליהודים, כאילו אנו שונאים אחד של השני. מה הפלא שיש לנו כל כך הרבה אוייבים בעולם, אם אנחנו בעצם אוייבים אחד של השני. טיפש אחד זורק אבן לבאר ממנו הוא שותה מים, ועשר חכמים לא יוכלו להוציא אותה משם.

NIKESTYLE

New member
על תת רמה כזו קשה להתווכח

מראה כמה את באמת נחותה אני לא דתי וגם לא חרדי ועוד לא קיבלתי גרוש מביטוח לאומי אני רק משלם להם כל הזמן והרבה. חברת החשמל לא של המשפחה שלך כמו שנהגת לציין והגיע זמן לטפל בפרזיטים האמיתיים שזה אתם -אין דרך נעימה לומר את זה רק את האמת בפרצוף. דרך אגב אתם לא לבד יש הרבה כמוכם אבל לפחות בחלקם כבר מטפליםץ. בכם מפחדים לגעת פשוט כי אתם עם היד על השאלטר כל רגע מאיימים בשביתות. וכן אין שום דבר רע בעובדים זרים מיומנים (עדיף יהודים) מארצות המערב שיבואו לתפעל ולעבוד בחברה תמורת שכר ריאלי וצודק ולא ליצנים כמוכם (לא כולם) שרוצים רק עוד ועוד כסף מהקופה הציבורית.

pynokyo

New member
צודק, עם תת רמה כזו אין טעם להתווכח

הפוסל, במומו פוסל. כנראה אתה פרזיט החי על חשבון המדינה, אדם ממורמר ומתוסכל, צר עין וגם לא חכם במיוחד. אולי איזו סדנא של "וי פאסנא" תעזור לך. אם לא, תשקול ללכת לטיפול פסיכולוגי. שיהיה לך בהצלחה.

NIKESTYLE

New member
באמת רואים שאת "עובדת" חברת חשמל

האמא של כל הפרזיטים במדינה.את בדיוק מקרה הישראלי המכוער שדואג קודם כל לתחת הקטן שלו בליקוקים במידת הצורך ובאיומים אם צריך.את חיה על החשבון שלי כן שלי ושל אחרים לא פחות!!למה אני צריך לשלם אלפי שקלים בחודש לחברת החשמל כדי שאת תחגגי ועוד תעיזי לדבר כמו שאת מדברת. למה אני צריך לסבסד את החשמל חינם שלך ושל המשפחה שלך מחברת החשמל ??כדי שתתקיני בכל חדר 10 מזגנים ,10 דודי שמש ו10 תנורים חשמל ואנחנו נשלם את המחיר ???איפה כאן הצדק איפה ההיגיון ??? אתם עובדים קשה בחברת החשמל ???סבבה יש לכם תוספת סיכון אבל על בסיס מה נקבעים המשכורות המפלצתיות האלה ??? את מדברת על חכמה ??איזה תואר בדיוק עשית כדי להתקבל לחברת החשמל ?? אני בטוח שקיבלו אותך בפרוטקציה בלי תואר ואני בטוח שמנת המשכל שלך שווה למנת משכל של נעל.אני בטוח שאת מועילה שם בדיוק כמו שג'וק מועיל בבית. גסת רוח, מגעילה ,מושחתת וקנטרנית ועוד היד נטויה.אני סמוך ובטוח גם שכל הפרזיטים במשפוחה חיים על חשבון הציבור בחברת החשמל. אני שמח שהצטרפת לפורום ולא הכחשת מלכתחילה שאת עובדת או יותר נכון "עושקת" נציגת חברת החשמל לישראל שבאה לאיים שחס וחלילה לא נפריט לה את המשכורת המנופחת כדי שתוכל להתענג עליה עם בית חדש ורכב חדש כל שני וחמישי ועם נסיעות חינם לחו"ל 5 פעמיים בשנה ועם חשמל חינם פי 10 ממה שצורכים כל השכונה שלך ביחד גועל נפש!! ועוד מדברת על פרזיטים ,אולי במקום לכתוב תגובות ב פורום תפוז תלכי לעבוד ,לי לפחות יש סיבה אני בחופשת סמסטר באמצע בחינות ואת מה ?? עובדת חברת חשמל שלמעשה לא עובדת בכלל וגם לא מושכלת בכלל מדהים שאת יודעת להקליד על מחשב . יאללה הביתה נגמרה החגיגה שלכם אוכלי חינם מסריחים הפרטה או לא נגמרה לכם החגיגה. אפילו עובדי בנקים שמדורגים סקטור מספר שניים במשק מבחינת יחס משכורות במשק קורעים את התחת בעבודה ,מוסיפים להם שעות עבודה ,ונאלצים להתמודד עם תחרות מול הבנקים האחרים. רק בחברת החשמל עובדים על אנשים בעיניים עם עבודה קשה ומאומצת אני בטוח שחלק מהאנשים אכן עובדים קשה אבל אין ספק שיש צורך ברה אורגניזציה של כל המערכת המסועבת הזאת והמושחתת אחת כמוך לדעתי שמוצאת זמן לצ'אטים ואינטרנט לא קשה לנחש שלא עושה שם כלום רק דואגת למשכורת שתדפוק בראשון לחודש כדי לעשות SHOPPING בMALL גועל נפש.בלי חכמה בלי השכלה בלי מוסר וערכים ובלי תוכן תתביישי לך חבל שאת חיה כאן זה נטל על הכיס של כולנו. אתם הבאים התור לטיפול נגמרה הסחטנות לא טוב לכם ??עופו לעבוד בחברת החשמל בנורבגיה נראה כמה תרוויחו . ובלי בושה את עוד מדברת על חרדים ודתיים???אני לא בא מהסקטור הזה בכלל ואני יכול להגיד לך שהם עושים יותר ממך זה בטוח. יאללה נגמרו הקומבינות שלכם מושחתים הביתה !!!

pynokyo

New member
../images/Emo105.gif צפרדע, לך דחוף לחפש נסיכה

צפרדע, אולי אם תנשק אותך נסיכה תהפוך לבן אדם. כל כך הרבה היקאת אבל עדיין אתה מלא חרא. אם חוכמולוגים כמוך מתפקדים ל"קדימה" אני אחשוב פעמיים אם להצביע בכלל למפלגה הזאת. כבר אמרתי לך, טיפול פסיכולוגי דחוף אולי יעזור לך. לפי איך שאתה נשמע אתה צריך אשפוז ארוך טווח. כל כך הרבה זעם טמון בך. מה עבר עליך? עודף הורמונים משבש לך את החשיבה? אתה אדם מלא תסכולים, חשוך ורפה שכל, אני מבינה שאתה חי עמוק בבור ולכן אתה סומא ולא מבחין בין אור לחושך בין העיקר לתפל. חבל לבזבז עליך מילים, בזבוז אנרגיה.

ריאליסט

New member
אינני תומך בעמיר פרץ,

אינני תומך "קדימה" ואינני תומך בליכוד (3 מפלגות שההבדלים ביניהם ממש זעומים-בעיקר במובן של מה יעשו יום אחד אחרי הבחירות),אבל לצערי הפופוליזם של מתקפות חוזרות ונשנות על עובדי חברת החשמל-הפכו מזמן למשהו לא רציני ולא עניני. נכון שיש בחברת החשמל בכירים שמשתכרים משכורות עתק-אבל כאילו שזה לא קיים גם בשירות המדינה-באותו מקום שבו מועסק אולמרט,ושבו הועסקו שרון ,ביבי וקודמיהם.למה שם מגיע שכר הבכירים לשיאים ואף אחד לא פוצה פה? למה מנכ"ל משרד האוצר-שהוא עובד ציבור,מרוויח כ"כ הרבה כסף-ואיש לא מדבר על השחיתות במשרד האוצר? למה כשאותה תופעה קוראת בכל משרדי הממשלה-כולם שותקים וכשזה קורה בחברת החשמל-כולם כ"כ אוהבים לשנוא אותה? שנית-יש עובדים רבים בחברת החשמל שמשתכרים משכורת מכובדת-ובזכות.רבים בחברת החשמל עובדים קשה מאד,דואגים לתקן תקלות במערכת החשמל מסביב לשעון ולדאוג לאספקת חשמל סדירה לכל בית בישראל גם בשיא החורף כשהצריכה כמעט מקסימלית. ויוצאים ומטפסים על עמודי מתח גבוה-כשאילו שתוקפים אותם יושבים בבית מול המזגנים ומכשירי הטלויזיה... למה שאותם עובדים יסתפקו במשכורות הרעב שיותר ויותר שכירים במשק "זוכים" להן? מדוע זה פשע שכשאדם עובד קשה-הוא יתוגמל בצורה מכובדת ולא "יגרד" את שכר המינימום. רצוי לחשוב פעמיים לפני שתוקפים בהכללה את עובדי חברת החשמל,ומנגד לא אומרים מילה על שכרם הגבוה של בכירים אחרים שעובדים בשירות הציבורי.... אגב-הפרטת חברת החשמל היא נושא שנידון רבות במדינת ישראל. פעמים רבות הגיעו למסקנה שאסור להפריט את חברת החשמל בארץ גם מכיוון שאספקת החשמל היא נושא שיש לו קשר בטחוני וחשוב שהיא תהיה בידי המדינה-בעיקר כשיש מצבי חירום (מלחמות).תארו לכם מה היה קורה לו בעלי הון פרטיים היו שולטים באספקת החשמל ,וחלילה היתה פורצת מלחמה-הרי כל המערכת היתה עלולה להתרסק מיד (אם למשל איזשהו בעלים היה מחליט לנוס לחו"ל ולחסל את עסקיו בארץ).במדינה בעלת בעיות בטחוניות,יש דברים יסודיים כמו חשמל-שאסור להפריט. בנוסף לכך הוכח מהשוואה לארה"ב,שהפרטת החשמל לא תמיד הוזילה את מחירו לצרכן.בישראל מחיר החשמל הוא מהנמוכים בעולם המערבי. אז קצת תרדו מחברת החשמל - ותתקפו בפרופורציות. *הכותב אינו קשור בשום דרך לחברת החשמל!

NIKESTYLE

New member
ריאליסט יקר,כמה הבהרות:

1.אין כאן לפחות לא מבחינתי שום פופוליזם זול.נשלחה הודעה לפורום מטעם אחת מעובדות חברת חשמל שהבהירה שאם לא יוארך חוזה החברה היא ושכמותיה בחברה הציבורית הזו יטרחו לא להצביע עבור קדימה לשלטון. בלי קשר לזהות הפוליטית שלי שמקורה איננה בקדימה מדובר כאן בחוצפה ממדרגה ראשונה.אף אחד לא העלה את הנושא עד שהיא דיברה על כך. 2.עניינית לגבי חברת החשמל מדובר במונופול טבעי כפי שציינתי שעלויותיו הקבועות גבוהות מעלויותיו המשתנות ולכן בנוסף לכל מה שציינת הפרטה איננה בהכרח דבר יעיל.יחד עם זת אתה בוודאי תסכים שעובדי חברת החשמל שהיא חברה ציבורית לכל דבר הממומנת בסופו של דבר ע"י הציבור אינה יכולה להתקיים בתנאים בהם היא נמצאת היום.ממוצע המשכורות שם מטורף מעבר לכל ספק,מדובר בחברה שנמצאת שנים עם הסקטור שמרוויח הכי הרבה כסף במשק,אני מדבר איתך על הטבות כבדות (שעלויתיהן משולמות מכספי משלם המיסים) וזה בלי להכנס לחשמל חינם כאמור עד פי 3 מלקוח רגיל ובלי להכנס להיבטים נוספים שיש לתת עליהם את הדעת כמו פרוטקציה בקבלת עבודה וכן הלאה. מדובר כאן בהחלט בסחטנות ממדרגה ראשונה ,אין כאן השמצה ואין כאן עניין אישי,הגיע זמן לטפל בבעיה הזאת שהיא בהחלט מטרד לכלל הציבור. לדעתי הפרטה כאמור לא חייבת להיות הפתרון היחיד ,כפי שציינתי יש "להבריא" את החברה להכניס דם חדש למערכת ,אנשים צעירים יותר המעוניינים להכנס למאגר העובדים של החברה ,עריכת קורסים לעובדים חדשים וכמובן הסדרה ממשלתית של השכר בחברה.לא ייתכן תשלומי משכורת ברמות של עשרות אלפים ומאות אלפים בחודש לעובדים בחברה טובים ככל שיהיו. לגבי איכות החשמל אני לא חושב שאתה דובר אמת אני לא גרתי בחו"ל ואני לא מספיק מיומן כדי להשוות את איכות החשמל ,התשתית והשירות שניתנת לי כאן מול עמייתי באירופה או בארה"ב. מה שאני כן יודע שאני גר ביישוב עירוני מוכר וגם אצלי מתרחשות תקלות בייחוד בחורף ולא מעט ,מה שאני כן יודע שהתשתית של חברת החשמל בארץ איננה מהטובות בעולם ויש בהחלט מקום לשיפור.אז עם כל הכבוד ויש כבוד יש בהחלט מקום לשיפור גם בקטע הזה ובכל מקרה זה לא מצדיק משכורת מנופחות מעבר לכל פרופורציה.אפשר לחיות בכבוד גם אם פלוני אלמוני שעובד בחברת החשמל ירוויח גם 8000 או 10000 אלף בחודש ויקבל בנוסף לכך הטבות כאלה או אחרות.אין שום הצדקה להכפיל את המשכורת שלו פי 4 בגלל "האיכות" שעליה אתה מדבר. 3.עובדי ציבור ולגביהם התלוננת מרוויחים אכן שלא בצדק!!! עשרות אלפי שקלים גם הם.לדעתי הם היו הראשונים שצריכים להוות דוגמא ולהוריד את משכורותיהם המנופחות ולהחליף את הוולוו היוקרתי במשהו קצת יותר עממי. האמת מתחילה ממך ,ממני מהעם כולו -אם נדע לעשות את החשבון נכון ביום הבחירות אז יהיה מה לשפר.אולם מי שהולך לקטר אבל מצביע הלוך ושוב לאותם גורמים אינטרסנטים שלא יבוא אחר כך בטענות והכוונה שלי מיועדת לכלל ישראל לילה טוב!

ריאליסט

New member
אני מסכים עם חלק מהטענות שלך,

1)בעניין זה באמת מדובר בחוצפה ממדרגה ראשונה.אבל החוצפה הזאת אינה קיימת רק אצל עובדים בחברת החשמל. 2)יש עובדים בחברת החשמל שבאמת מרויחים הון עתק-וזו גם חוצפה ממדרגה ראשונה.אבל יש עובדים (הקטנים יותר),שמרויחים אכן משכורות הגבוהות מהממוצע במשק-ומה הפשע בזה? הם עובדים קשה והאם עליהם להסתפק במשכורות הנמוכות שמקבלים שכירים רבים כתוצאה מתופעת ההפרטה הבלתי מבוקרת? (וראינו מה קורה במפעלי ים המלח בסרט הטרגי:"זהב לבן - עבודה שחורה").אין לי בעיה עם החדרת דם חדש לחברת החשמל (וגם לשירות הציבורי)-אבל הבעיה היא שעובדים חדשים עוברים מדורי גהנום דרך חברות קבלן,ומקבלים תנאי שכר ופנסיה מינימליים.זה קורה אגב בכל המגזרים השכירים-לא רק בחברת חשמל. החברה הישראלית לא יכולה להרשות לעצמה מצב בו עובדים יקבלו תנאים מחפירים ועתידם יהיה לוט בערפל-וזאת אחרי שהם עובדים קשה 8 ויותר שעות ביום. 3)מתוך מעקב אחרי השירות שנותנת חברת החשמל במשך 25 השנים האחרונות-אני רואה רק שיפור.פעם היו הפסקות חשמל כל יומיים,והיום זה נדיר הרבה יותר,וגם אם יש תקלה-היא מתוקנת במהירות רבה יותר.לא הכל מושלם-אבל תראה לי חברה שבה כן הכל מושלם...(האם בחברות הסלולריות הפרטיות השירות הניתן לאזרח,והכספים הנגבים-הם שיא השלמות?). אני קראתי על מדינות מסוימות שבהן ההפרטה של שירותי החשמל לא הביאה ליעול בעיקר כי חשמל היא מערכת גדולה ומורכבת.נראה לך שהגיוני שבמדינה כה קטנה תהיה תחרות בין כמה ספקי חשמל,כאשר רק התשתית (קווי מתח,תחנות כח ועוד) דורשת השקעות במסות לאומיות? ומה עם הנושא הבטחוני? 4)רציתי להעיר לגבי ההתיחסות לעמיר פרץ.הופכים אותו למטומטם,לאדיוט וכד.. האדם נפצע קשה במלחמת יום הכיפורים,שכב שנתיים במחלקה שיקומית והצליח לקום על רגליו.הוא נבחר בדין להנהגת מפלגת העבודה (ומשמיצו-אהוד ברק צריך לזכור את העמותות שלו כאשר הוא מדבר על מפקד לא כשר-שעבר בדיקה אצל שופט חיצוני).מעבר לכך יש לי תחושה שיש ניצול של מוצאו של עמיר פרץ ושל מראהו (המזכיר את סטאלין) כדי להפוך אותו לאפס. אפשר לתקוף אותו על השקפותיו,על דרך ניהולו את ההסתדרות.גם אני ממש לא בטוח שהוא יכול להיות היום ר"מ טוב.אבל מכאן ועד להתיחסויות הבוטות כלפיו-הדרך קצת ארוכה.אל תשכח שגם אולמרט לא היה ראש עיריה ממש מוצלח,והוא לא שרון.אז מה? האם זה מצדיק להפוך אותו לדביל? ביבי היה ר"מ כושל לפי החלטת העם...אז אתה בעד אולמרט-אני חושב שאף אחד מהשלושה אינו מועמד באמת ראוי.אבל לא צריך להגזים. פרץ אינו קומוניסט וזו השמצה גסה שמקומה אינו במערכת בחירות רצינית (אגב כמו שתעמולת הליכוד המפחידה כביכול-היא לא ענינית). קצת פרופורציות!

NIKESTYLE

New member
מי קבע שהמשכורות שהם מרוויחים אכן

מגיעים להם ??? מי קבע לשהרוויח 20000 אלף שקל בחודש יותר הגיוני מפקיד בנק שמרוויח נאמר 8000 שקל בחודש ???? יש צורך בוועדה מיוחדת שתיתן את דעתה גם כלפי העניין הזה ושוב אני לא מציע להפחית את שכרם למינימום בשום פנים ואופן לא אמרתי את זה ולו פעם אחת אבל כמו שציינת פרופורציות בשכר הם מאוד רלוונטיות ונכונות זה נכון דרך אגב לשאר הסקטורים חברת החשמל לא צריכה להיות שונה מהם

ElvisAlive

New member
אני לא דובר קדימה

אבל אני מעריך שמפלגות הימין כמו איחוד לאומי לא יכנסו אלינו מרצונם. אני מאמין שאתה הקואליציה תרכיב גם העבודה. הליכוד קשה לי להאמין כי זה לא נראה לי כלכך מתאים.

רק לא ביבי

כולם כשרים, חוץ מביבי החתרן הבלתי נלאה. ימין קיצוני ומסוכן. אבל אחרי הבחירות סילבן יחליף את ביבי בראשות הליכוד והוא יהיה שותף לגיטימי.

ורדית 8

New member
צודק אפילו החמאס רוצה הכל חוץ מביבי

אפילו החמאס לא רוצה את ביבי בממשלה הבאה ובטח לא כראש ממשלה. החמאס אפילו "מצא" מי עומד אחרי הקריקטורות שהציתו את העולם המוסלמי. זה לא היהודים ולא ישראל, זה ביבי והליכוד. מענין למה החמאס מעדיף את אולמרט וקדימה ורק לא ביבי והליכוד?

bhnadav

New member
"הכל פתוח, עוד לא מאוחר..." ../images/Emo79.gif

הכל פתוח. לכשעל קדימה, בע"ה, תוטל הסמכות להרכיב את הקואליציה לאחר הבחירות, הכל יהיה תלוי בעקרונות שעליהן יסכימו המפלגות השונות לקבל. העם יבחר בקדימה, העם יבחר בשפיות, במתינות ובאחריות - ולא בקיצוניות, והדבר יתבטא גם בקואליציה שתקים קדימה, בע"ה.

תפסיקו כל הזמן לחשוב שקדימה

תפסיקו כל הזמן לחשוב שקדימה ירכיבו את הממשלה אני אומרת לכם יהיה עוד הפתעות אלמרט לא יהיה ראש ממשלה קדימה לא עוברת את 25 מנדטים תכנסו את זה טוב טוב לראש

תהילה - גם מצנע חשב שיהיו הפתעות

גם מצנע בזמנו רצה שנוציא מהראש את העובדה שהליכוד בראשות שרון ינצח וירכיב את הקואליציה. קדימה תנצח בבחירות ותרכיב את הקואליציה , ואין ספק שהיא תעבור את גבול 40 המנדטים. ולעצם השאלה בשירשור: הקואליציה בראשות קדימה תורכב כך: קדימה העבודה יהדות התורה ( הנציגות החרדית/דתית בממשלה) תפנית ( אם תעבור את אחוז החסימה) ייתכן שהליכוד יצורף , במקרה שבנימין נתניהו לא יעמוד בראשו.

אל תשכח

לאחרונה כל הסקרים לא צדקו לכן כל הסקרים לא נכונים ואפשר לשכוח שקדימה תקבל 40 מנדטים כי היום אנשים עובדים על הסקרים שאם מצביעים קדימה. מתי שרון היה ראש ממשלה אז ששאלתי אנשים מה אם מצביעים אם אמרו לי קדימה אבל היום אחרי שרון עבר אירוע מוחי כמעט כל מי שאז אמר קדימה היום הוא לא מצביע קדימה כי אלמרט מושחט לכן קדימה לא תעבור את 25 מנדטים וכולם יראו את זה בבחירות בעוד חודש וחצי

למעלה