לא ריאלי, בדיוק ../images/Emo213.gif
אני מסכימה איתך להפריט את הממשלה זה לא ריאלי ולהפריט את חברת חשמל במדינה כל כך קטנה כשלנו ולחשוב שלאחר ההפרטה פתאום הציבור יקבל חשמל חינם או מוזל עם שירות מעולה, זה מאד מאד לא ריאלי!!!! צר לי מאד שאתה מרגיש שחברת חשמל היא "כח נגדך ומולך" (ציטוט שלך) כאילו חברת חשמל באיזה מלחמה איתך. במקום לחשוב שחברת חשמל נותנת לך שירות על הצד הטוב ביותר וביעילות רבה. את מחיר החשמל לצרכן קובעת הממשלה ולא חברת חשמל, לידיעתך!!! הסיבה העיקרית לרצון "ביבי" להפריט את חברת חשמל, היא לדאוג לאנשי עסקים כדי שיוכלו לעשות רווחים על חשבון הציבור הפשוט שלא מבין הרבה איך עובד כל המנגנון שנקרא חברת חשמל, ממה זה בדיוק מורכב, ואיך בסופו של דבר מגיע החשמל לבתים. אני מקווה שאתה כבר קולט שפעמים רבות "טובת הציבור" לא בהכרח עומדת בראש מעייניהם של הפוליטקאים. והפרטת חברת החשמל היא בעיקר זרייה של חול בעיני הציבור. תאמין לי!!! ועד העובדים של כל גוף, ציבורי או פרטי, מגן קודם כל על זכויות העובדים, ועל רווחתם, בדיוק כפי שהיית מצפה אתה במקום העבודה שלך. כידוע לך, במקומות בהם אין מי שיגן עליך אתה במצב נחות כלפי המעסיק ותסלח על הביטוי המעסיק לא שם קצוץ עליך. ובקיצור, כל אדם בצל עצמו הוא חי, לכן כפי שאתה רוצה שרמת החיים שלך תהיה טובה ורוצה לעבוד בכבוד, כך רוצה כל אדם במדינה. אני לא יודעת בן כמה אתה ובמה אתה עוסק, אבל אני, כשהייתי ילדה היו המון הפסקות חשמל שנמשכו שעות רבות ונאלצנו להדליק נרות. כיום, אחוז ההפסקות והפרעות החשמל קטנות עד כדי כך שהציבור נהייה פשוט מפונק ולוקח כמובן מאליו שיש לו חשמל בבית, כאילו אף אחד לא טורח לדאוג לכך שלא יהיו תקלות, הפסקות, הפרעות וכיו"ב. להשכלתך הכללית.