שאלה לאנשי קדימה

שאלה לאנשי קדימה

במידה וקדימה (חס וחלילה חס ושלום) תיהיה הסיעה הגדולה בכנסת הבאה אבל לצערכם הרב היא לא תקבל מעל 60 מנדטים איזה קואליציה היא המעודפת ביותר עלייכם? יש מפלגות שאיתן בחיים לא תיכנסו?

טלמ

New member
לדעתי הקואליציה הסופית תהיה

עם העבודה ועם מפלגת ימין מתונה קטנה. יש מצב ליהדות התורה בממשלה... אם המפד"ל לא היה מתאחד עם האיחוד הלאומי הוא היה יכול להיות שותף מצוין

pynokyo

New member
עתיד חברת החשמל בידיים שלכם

רציתי להגיד שלמרות שאהבתי את אריק שרון ואני מאד מתגעגת אליו והיה ברור לי שאצביע לו. ומאחר שקרה מה שקרה לצערי הרב, היה בדעתי להצביע למפלגת קדימה. אבל כרגע קיבלנו הודעה מועד העובדים שלנו שהכנסת החליטה לא להאריך לחברת חשמל את תוקף הרישיון ליצור ההולכה והחלוקה של החשמל. לכן, אם דבר זה לא ישתנה עד יום הבחירות ולא יאריכו את רישיונה של חברת חשמל לשנה נוספת עם אופציה לשנים נוספות בעתיד. חד משמעית לא אתן את קולי ל"קדימה". לתשומת לבכם, יעשו כל עובדי חברת חשמל וכל מקורביהם.

האיומים האלו

הם אחת הסיבות שאני כל כך לא אוהב את עמיר פרץ. ועד העובדים של חברת החשמל זה אחד הוועדים הכי מושחתים בארץ. זה מגוחך שהפקת חשמל לא מופרטת במדינה שלנו, וזה מאוד מאוד מאוד מגוחך שעובדי חברת החשמל זוכים לקבל חשמל חינם, סתם ככה. יש להפריט את חברת החשמל, The sooner the better

pynokyo

New member
מגוחך יותר שיש ממשלה מושחתת

והכי מגוחך זה שיש אנשים שאין להם מושג במה מדובר ומוכנים לבלוע כל לוקש שמוכרים להם.

pynokyo

New member
../images/Emo6.gifסיסמה נחמדה, נהניתי../images/Emo140.gif

אני לא בעד העבודה ובטח לא בעד הליכוד, ולגבי מה שהעם רוצה, הלוואי שהעם הזה היה באמת יודע מה הוא רוצה. ואני בכלל דיברתי על עתיד מקום העבודה שלי, אז אם רוצים להפריט אותי, בואו נתחיל בהפרטה ישר מהראש, נתחיל דבר ראשון בהפרטת הממשלה, בסדר? איזה מפלגה נתחיל להפריט?? יש לך עצה?? האם יש בכלל קונים לממשלה שלנו? את הסיסמה אני קונה, אבל את הממשלה, לא תודה.

המממ...

לגבי הפרטת הממשלה, אני משער שאתה מדבר על ממשלה שבה השרים יהיו אנשי מקצוע ולא חברי כנסת ופוליטיקאים, וזה דבר שאני לא שולל על הסף... אבל אני לא חושב שהוא ריאלי במדינה שלנו נכון לעכשיו, כל עוד שיטת הממשל היא כפי שהיא. ואני, בתור צרכן, מתעב את זה שלחברה מסויימת שאני תלוי בה ב100% יש כל כך הרבה כח נגדי ומולי ובכלל, כל כך הרבה כח ושחיתות לעשות מה שעולה בראש שלהם. למה אתה חושב שאם חברת החשמל תופרט אתה תאבד את מקום העבודה שלך? האם הביטחון העצמי שלך כל כך ירוד, שאתה חושב שמקום העבודה שלך תלוי אך ורק בוועד העובדים? אני בטוח לפי איך שאתה כותב שאתה מוכשר ללא קשר לוועד העובדים של חברת החשמל, וגם במקרה של הפרטה תהיה לך עבודה ואפילו יותר משתלמת בעקבות ההפרטה. והכי הכי הכי חשוב - מהפרטה ירוויחו הצרכנים, שצר לי לבשר לך, הם מהווים אחוז גדול יותר מאחוז "עובדי חברת החשמל".

pynokyo

New member
לא ריאלי, בדיוק ../images/Emo213.gif

אני מסכימה איתך להפריט את הממשלה זה לא ריאלי ולהפריט את חברת חשמל במדינה כל כך קטנה כשלנו ולחשוב שלאחר ההפרטה פתאום הציבור יקבל חשמל חינם או מוזל עם שירות מעולה, זה מאד מאד לא ריאלי!!!! צר לי מאד שאתה מרגיש שחברת חשמל היא "כח נגדך ומולך" (ציטוט שלך) כאילו חברת חשמל באיזה מלחמה איתך. במקום לחשוב שחברת חשמל נותנת לך שירות על הצד הטוב ביותר וביעילות רבה. את מחיר החשמל לצרכן קובעת הממשלה ולא חברת חשמל, לידיעתך!!! הסיבה העיקרית לרצון "ביבי" להפריט את חברת חשמל, היא לדאוג לאנשי עסקים כדי שיוכלו לעשות רווחים על חשבון הציבור הפשוט שלא מבין הרבה איך עובד כל המנגנון שנקרא חברת חשמל, ממה זה בדיוק מורכב, ואיך בסופו של דבר מגיע החשמל לבתים. אני מקווה שאתה כבר קולט שפעמים רבות "טובת הציבור" לא בהכרח עומדת בראש מעייניהם של הפוליטקאים. והפרטת חברת החשמל היא בעיקר זרייה של חול בעיני הציבור. תאמין לי!!! ועד העובדים של כל גוף, ציבורי או פרטי, מגן קודם כל על זכויות העובדים, ועל רווחתם, בדיוק כפי שהיית מצפה אתה במקום העבודה שלך. כידוע לך, במקומות בהם אין מי שיגן עליך אתה במצב נחות כלפי המעסיק ותסלח על הביטוי המעסיק לא שם קצוץ עליך. ובקיצור, כל אדם בצל עצמו הוא חי, לכן כפי שאתה רוצה שרמת החיים שלך תהיה טובה ורוצה לעבוד בכבוד, כך רוצה כל אדם במדינה. אני לא יודעת בן כמה אתה ובמה אתה עוסק, אבל אני, כשהייתי ילדה היו המון הפסקות חשמל שנמשכו שעות רבות ונאלצנו להדליק נרות. כיום, אחוז ההפסקות והפרעות החשמל קטנות עד כדי כך שהציבור נהייה פשוט מפונק ולוקח כמובן מאליו שיש לו חשמל בבית, כאילו אף אחד לא טורח לדאוג לכך שלא יהיו תקלות, הפסקות, הפרעות וכיו"ב. להשכלתך הכללית.

NIKESTYLE

New member
לליצן/ליצנית מחברת החשמל

אל תאיימו אתם הבאים בתור להיות מופרטים בעזרת השם. נמאס שאתם חיים כמו פרזיטים על חשבון הציבור עם משכורת של עשרות אלפי שקלים בחודש ועם חשמל חינם עד פי 3 מהצרכן הממוצע. אל תאיימו עלינו אם לא טוב לכם תצאו משם עדיף בכלל להביא תושבים זרים מחו"ל לתפעל את החברה או להכניס עובדים מיומנים לא פחות מכם שכרגע לא יכולים להכנס רק בגלל שאין להם קשרים וקומבינות. רק מדינה מטומטמת נותנת לוועד פלצני כמו חברת החשמל לתפוס אותה בשלטר. ראש ממשלה אחראי היה דואג כבר בשלב הראשון לפטר אתכם כמה שיותר מהר ולהביא אפילו עובדים מיומנים מחו"ל לצורך העסקה כאן עד להסדר העסקה פורופרצינלי עם החברה.אני אישית נגד הפרטה חברת החשמל היא מונופול טבעי אולם רצוי שגם מונופול כזה יידע לתפקד בצורה הגיונית עם רמות שכר סבירות ולא הטירוף מערכות שמתחולל כאן.

NIKESTYLE

New member
אשרת היקרה שלום,

בימים אלו ממש אני חייב לציין שאני קורא חוברת הנקראית "דו שיח"-חילוני שואל חרדי ,כל הזמן הזה אני חושב על איך להעביר לך את אותם הדברים שם השאלות על כפייה דתית,תחבורה ציבורית בשבת ,סגירת קניונים בשבת,שאלת הגיור ומיהו יהודי ועוד ועוד.בקיצור ממש תענוג לחשוף את האמת שמאחורי הצביעות החילונית או שמא לומר חולנית של קומץ אנשי תקשורת על הסקטור הדתי-חרדי. אני מאוד אשמח אם תקראי קובץ זה אין לי בעיה לנסות לסרוק לך אותו ולהעביר לך ישירות אם תרצי. מאוד מעניין ולא זו לא שטיפת מוח.............

אשרת

New member
נייקי.

אין לי בעיה לקרוא , משום שאני בטוחה בצדקת דרכי. רק תאמר לי כיצד אתה רוצה להעביר לי את זה, ואני אקרא זאת בזמני הפנוי, שאין לי .

NIKESTYLE

New member
אני יבצע סריקה על כלל החוברת

או לפחות על הדברים הרלוונטים (והקטע שזה הכול) בכל מקרה אני אסרוק את זה במהרה בהתחשב בעובדה שאני גם בתקופת מבחנים ויעביר לך את הקובץ בICQ או מסנג'ר או כד'

אשרת

New member
TAKE YOUR TIME BABY

אני לא אעצור את נשמתי עד אז , מבטיחה.

למעלה