שאלה לאנשי קבע

שאלה לאנשי קבע

אני מעוניין לרכוש מוצר ציוד צבאי שניתן לרכוש אך ורק בחנויות לאנשי קבע. אשמח לדעת האם משהו יהיה מוכן לרכוש אותו עבורי, אני כמובן אתן את התשלום המלא מראש. בבקשה אודה לכם מאוד אם תוכלו ליצור איתי קשר.

תודה מראש!

sayar3

New member
לדעתי אף אחד לא יסכים!

אתה מדבר על כך שלמעשה אתה תשלם בכסף מזומן עבור הנקודות המוקצבות שאיש קבע מקבל.איזו סיבה יש לאיש קבע לתת את הנקודות שלו תמורת תשלום?ועוד להגיע לאן שאתה מבקש,לבזבז זמן יקר,לרכוש עבורך משהו שכנראה לא אמור להיות בידי אזרח (אחרת היו מוכרים אות גם בחנויות אזרחיות).וכל זה עבור מה???
שלא נדבר בכלל שמדובר בעבירה פלילית!!(כן כן זו עבירה פלילית בדיוק כמו מכירת נופש צבאי לאדם אחר לדוגמא).

הסבר

ראשית, אני מעוניין לתת תוספת תשלום יפה מאוד מעבר למחיר הבסיסי של המוצר. כך שמי שיש לו את האפשרות לדעתי ישתלם לו מאוד לעשות זאת עבורי.
שנית, לגבי הבעייה שהצגת אני חייל בסדיר והמוצר הזה הוא חלק מהציוד הבסיסי שמקבל כל חייל אלא ששלי התיישן ואני מעוניין להחליף אותו לחדש.

deathcaster

New member
אז מדוע לשלם על כך?

אם אתה חייל בחובה, פרט מהו הציוד שאתה מדבר עליו, ונסביר לך כיצד אתה משיג אותו מבלי לשלם למשרת קבע על כך.

(ובבקשה אל תכתוב בתגובה שמדובר על נעליים קלות, כי אם כן....לך לריקושט/למטייל ותזמין לך זוג כזה)

למעלה