שאלה לאנשי יחסי הציבור

שאלה לאנשי יחסי הציבור

אני פונה אליכם במגרש שלכם, צריך עצה, מה עושים עם איש יחסי ציבור שרימה, וגנב מלקוחות? אשמח לכל תגובה... תודה

ברוב העיסוקים יש איגודים לנושא האתיקה של החבר

יש גם איגוד יחסי ציבור שבנושא כזה של אתיקה של החברים באיגוד הם אמורים לטפל. השאלה היא גם אם הנדון חבר באיגוד. מעבר לכך יש גם מערכת משפטית ומערכת בוררות.

לא ברור משאלתך האם אתה שואל כלקוח? כיחצן? ..

אם מישהו לכאורה גנב ממך ויש לך הוכחות, עצתי לפנות אליו במכתב ולפרט את טענותיך. בהתאם לתגובתו או אי תגובתו באפשרותך לשקול צעדים נוספים. אם תפרט יותר ניתן יהיה לדעתי להתייחס ביתר פירוט והתמקדות. בשורה התחתונה גניבה זו גניבה רמאות זו רמאות, ולא משנה מי הגנב ,יחצן או כל אדם אחר .

פירוט

שכרתי איש יחסי ציבור שבמרבית הזמן עשה את עבודתו, לאחר תקופה מסויימת, הפסיק פתאום לעבוד, ככל שניסיתי לשוחח איתו על כך כך הבנתי שהוא לא מתכוון להמשיך לעבוד עבור התמורה ששולמה לו מראש(ולצערי רוב היחצנים שפניתי אליהם דרשו תלשום מראש על 3 חודשים לפחות), ללא שום קשר לכך, הוא גם השתמש במס' כרטיס האשראי שלי מבלי שאדע כמובן(שילמתי לו את שכרו בשיק) אומנם קיבלתי את הכסף חזרה מחברת האשראי אבל הוא ממשיך במעלליו עם אנשים אחרים... הוגשה תלונה במשטרה, היא נסגרה מחוסר עניין לציבור (הציבור זה אני לא???) אילו אמצעים יש לי לעצור בעדו, להאיר את עיני האנשים שהוא נוכל? מישהו כתב כאן שיש איגודים של יחצנים, כיצד ניתן לבדוק האם הוא משוייך לאיגוד ? אשמח לעזרתכם

מוזמנת לפנות לאיגוד יש שם ועידת אתיקה

ןמעבר לזה כמו שאביטל יעצה תפני לעורך דין שיתן לך כלים ..מה ואיך לעשות.

למעלה