שאלה לאנשי השיווק

oshri1elh

New member
שאלה לאנשי השיווק

פתחתי פיצוציה באיזור דיי הומה בת"א ברדיוס של קילומטר יש בערך עוד 4 פיצוציות השאלה שלי היא כיצד אני משווק (לא יודע אם זו המילה הנכונה) את עצמי טוב יותר כי ... שירות טוב -כולם נותנים מגוון רחב של מוצרים -כולם נותנים מחירים תחרותיים -כולם נותנים אם יש למישהוא רעיון שיכול להעמיד אותי במשהוא אחד טוב יותר מהאחרים אשמח לשמוע. חשבתי להציע מעיין תרגיל לאיזשהו בית ספר לשיווק -להכין תוכנית שיווקית לפיצוציה אם יש מעוניינים אשמח לשמוע. אשמח לשמוע על רעיונות תודה מראש אושר

ובכן שים מודעה בגדול בפיצוציה

וכתוב עליה "כל הקונה שמוצא את הטבעת יהלום היקרה, איזמרגד. =המון. שנפלה בעת הקלייה מתבקש להחזירה במקום זה. ויבוא על שכרו" אולי תהיה אסיפת חיפוש באיזור. בהצלחה! ניסית ,גם אני משועממת חחחחחחחח

yos3221

New member
רעיון ענק - צריך רק לקוות

שהקונים התמימים יבינו מה זה יהלום, איזמרגד......

גם אני לא מבינה בזה .

מספיק שהראה את המילה אבד וזה כבר נותן לי דחיפה למשימה. אגב, לא רק תמימים מפצחים פיצוחים גם תוכים עם צאוורון לבן חחחחחחחחח

kendog keds

New member
לדעתי (וקח את דעתי בערבון מוגבל

לעומת המבינים פה, אני די אקראי), אם יש מישהו שצריך לדעת איפה אתה יותר טוב מהאחרים זה קודם כל אתה. אנחנו בטח לא נדע בשבילך איפה אתה טוב יותר מהאחרים. נסה למצוא או ליצור לעצמך ייחוד כלשהו, וכשתמצא אותו, אני בטוח שלמבריקים פה יהיה מה להציע לך בנידון.

shiri33

New member
אכן אתגר רציני ...

א. תלה שלטים על מבצעים ב. תביא מוכרות כוסיות פצצות עם חזה גדול ושים להן חולצות שיהיה כתוב ממש על החזה פיצוציית אושר או איך שקוראים למקום סקסיסטי אבל עובד! ג. אני הייתי קונה מסיטונאי ממתקים מאות שקיות סוכריות מתפוצצות- לעלית יש- על זה מדביקה מדבקה עם הלוגו שלך ושיהיה כתוב משהו בוא להתפוצץ בכיף או סוכריות פיצוץ, פיצוציה פיצוץ או משהו שטותי כזה עם הטלפון שלך- עושה שליחויות גם? ותחפש נישות יחודיות שאתה יכול להכנס אליהן שלאחרים אין אולי תמכור דברים שאין בד":כ בפיצוציות בטח תחשוב על משהו בהצלחה

למעלה