שאלה לאנשי הפורום

Nomaed Dominus

New member
שאלה לאנשי הפורום

הפורום עוסק ב-Power אבל כמו שזה נראה לי בקריאה חפיפה, כל הפאוור פה מסתכם ב-Nightwish ו-Sonata Arctica... האם זה באמת מה שהולך פה? אנשים לא מכירים פה עוד אלפי להקות מצוינות?! ועוד תת-שאלה: אתם בקטע של פאוואר כאן- נטו, או גם האבי?

powermetal1

New member
אממ

אני דיי חדש פה אז אני לא יודע מה השאר שומעים,אני שומע גם האבי וגם פאוור.הנה כמה להקות שאני שומע; IRON MAIDEN FALCONER KAMELOT MASTERPLAN SONATA ARCTICA SYMPHONY X בלה, בלה... למה את/ה רק בקטע של פאוור?

scudnick

New member
סונטה ונייטוויש

[כמו כן איירון מיידן] הן הלהקות הבולטות בפאוור מטאל, ולכן דנים בהן כאן הכי הרבה. אתה מוזמן לדון על להקות אחרות, מפורסמות יותר ומפורסמות פחות [חרוז
].

scudnick

New member
איירון לא בדיוק פאוור

אבל הם נורא קרובים לפאוור, וגם אם לעולם לא השתייכו אליו לגמרי הם תרמו לו די הרבה.

NiKi†a

New member
הם בכלל לא מזכירים לי פאוור.

הם טראש מטאל, בלי ויכוח.

NiKi†a

New member
ברור שכן.

אבל כל אחד משייך להקות שונות לסיגנונות שונים, כך שאם תתחילו להתווכח איתי תצאו הכי מעפנים בעולם...אז אל תנסו אפילו.

powermetal1

New member
את מוכנה להסביר למה את חושבת ש

הם טראש?. הם הבי,אולי יש קצת מאפיינים של ספיד מטאל במוזיקה שלהם(בשירים כמו Aces High ו-Be Quick Or Be Dead ) אבל טראש???

NiKi†a

New member
לאדעת, הם נשמעים לי ככה ../images/Emo13.gif

אני גם די בטוחה שאתם צודקים, אבל הם מזכירים לי להקות טראש [מגהדת' וכאלה]...וכן, בדיוק את 2 השירים שהזכרת למעלה שמעתי [אותם ועוד כמה..], יכוליות שבגלל זה?

RoCKeR121

New member
אולי לא שמעתם את הדיסק הכי פאווריסט

י שלהם אבל אי אפשר להגיד שבseventh son of a seventh son אין מאפיינים של פאוור הם אפילו אמרו שהם כתבו אותו על איזה ספר פנטזיה מעפן שאחד מהם קרא...

Blade Of Fire

New member
איירון פאוור? איפה אתה חי?

האבי לחלוטין... בלי בכלל לחשוב פעמיים...

powermetal1

New member
נכון, הרבה להקות פאוור הושפעו מהם

זה לא עושה אותם קרובים לפאוור הם הבי!(ולא טראש כמו שמישהו אמר פה),גם להקות בלאק ודת'(סגנונות שאני ממש לא סובל) כמו קריידל אוף פילתׁ( בעעע) וצ'ילדרן אוף בודום( שאותם אני דווקא מכבד) הושפעו מהם,זה עושה אותם קרובים לסגנון שלהם?

היי ../images/Emo13.gif

(היית כאן גם בגלגול הקודם של הפורום, נכון? נחמד לראות אותך כאן שוב.
) לשאלתך - כרגע עיקר הדיונים אכן מתרכז בשתי הלהקות הללו. בשונה מ"דור המייסדים", אם תרצה, יש כאן בפורום גם אנשים ש-Sonata היא כל הפאוור שהם שומעים. אני, כמנהלת, לא רוצה וגם לא יכולה לכוון את הדיונים ללהקות ספציפיות, אבל אני מקווה שעם הגעת אנשים נוספים לפורום ועם הזמן יהיה כאן יותר גיוון, ומקווה לפתח את זה ככל שאוכל כשיהיה לי הזמן (הו, הזמן... נקודה כאובה.) לתת שאלתך - לא נראה לי שהיו דיונים בנוגע להאבי עד היום ואני לא בטוחה בנוגע לחובבי הז'אנר שיש כאן, אבל דיונים על ז'אנרים/להקות חופפים/שעשויים לעניין חובבי פאוור (ואני חושבת שהאבי בהחלט נכלל בקטגוריה) יתקבלו בברכה.

למעלה