שאלה לאנשי הכבאות

מלפוף

New member
שאלה לאנשי הכבאות

אנוכי קבלן לעבודות עפר, במהלך השבוע שעבר נשרף אחד הגנרטורים שנמצא באחד מאתרי העבודה שלי, חשדותיי לגבי השריפה הזו הן לגבי הצתה ע"י אחד העובדים או מישהו אחר. האם קיימת פרוצדורה שבה יוזמן חוקר של מכבי האש בכדי לבדוק זאת גם אם כיבוי השריפה בפועל לא נעשה ע"י מכבי אש? במידה ואין הדבר אפשרי האם תוכלו להפנות אותי לחוקרים פרטיים? בתודה מראש יעקב

ניר ידידי הצעיר שים לב למה שאני

ליעקב זאת הפרוצדורה , אל תמהר להוציא הודעות שכאלה לפני שאתה מברר או קי חמוד

נכון ניר

שגם גיא אמר אותו הדבר ואני שוחחתי איתו על כך , עכשיו תראה חמוד ולמד מנסיונם של מבוגרים ממך , אם אתה מפנה אותו לגשת ישירות לחוקרים שלנו לא בכל מקום הם יצאו לאתר לחקור כי אם לא השתתפנו בדליקה אין לנו עניין להיות מעורים בחקירה הזאת , ולכן אם האיש יפנה למשטרה ויגיש תלונה רשמית לחשד סביר כי מישהוא הצית את רכושו , והמשטרה תרצה חוות דעת מקצועית הם יפנו אלינו לצורך עריכת החקירה , וזה נכון גם מבחינה משפטית , ולכן יש דברים שצריכים להיות זהירים וצריך להיתיעץ עם אנשים היותר מנוסים כי אלו תשובות מסמכות ורשמיות , ואין לי בעיה שתשאל אותי במסר אישי ואתה תענה בפורום לציבור הפונים , אני מקווה כי הבנת את העקרון , וניר מטעויות לומדים או קי שבת שלום חמוד

יעקב שלום

אתה יכול לפנות לתחנת הכיבוי באזור שבו פרצה השריפה למדור חקירות בתחנה לידעתך חקירת שריפה היא בתשלום על תשאל כאן מה היא עלות החקירה כי לא תקבל תשובה לכך שבת שלום גיא מנשרוב

מלפוף

עליך להגיש מייד תלונה במשטרה על כי יש לך חשד סביר להצתת הגנרטור , המשטרה תפנה לרשות הכבאות ותבקש את את החקירה , אם יש לך ביטוח לגנרטור חברת הביטוח במילא תבקש את החוקר מטעמה לחקור את נסיבות האירוע ,וזאת מהטעמים שלה , שאולי לא ישרתו את הטעמים שלך, גרשון זאוברמן- טפסר/מ דובר שרותי כבאות והצלה חיפה

מלפוף

New member
תודה רבה לכלל העונים.

ובעיקר למר זאוברמן על התשובה העניינית. עקרונית כבר היום בבוקר הגיע מהנדס חשמל מטעם חברת הביטוח ועימו גם טכנאי מטעם החברה ממנה נרכש הגנרטור והתגלה שהשריפה נגרמה מקצר במתנע של הגנרטור כך שחשדותיי התבדו. שוב תודה רבה לכולם ולכלל הכבאים שעושים את עבודת הקודש יומם וליל, שמרו על עצמכם!

למעלה