שאלה לאמנון

אבאשל

New member
שאלה לאמנון ../images/Emo35.gif

אני רואה שאתה מקדם את נושא הגלישה במירס, בעונותי אני מחזיק לצורכי העבודה 3 טלפונים בעלי יכולות אינטרנט (ביניהם מירס) ולא מצאתי שום סיבה להתלהב. הדבר היחיד הוא היכולת להתחבר עם המחשב הנייד מכל מקום לאינטרנט במהירות של פעם
אולי תתן הסבר יותר מקיף? תודה

טוב אז אם אתה כבר שואל..

"ה"בעיה "ה"גדולה שלי היא שאני עובד כ - 10 שעות ביום , ואח"כ אני מתנדב במד"א כמעט מידי יום 6 עד 7 שעות ואח"כ יש משפחה וצריך קצת לישון... ויתרתי לחלוטין על טלויזיה, ספרים (שאני מאד אוהב לקרוא), ועל הליכה שהיא הספורט האהוב עלי. עמדתי לוותר גם על הפורום אבל אז... הגיעה אלי היכולת לגלישה סלולרית. ניסיתי מודם של פלאפון וניסיתי מודם של סלקום וזה היה מאד מאכזב. מאז שהתחברתי למירס "נגלה אלי האור" : אני גולש מהר, ללא ניתוקים וללא הרבה צורך בפעולות רבות ומסובכות. לדעתי המירס הוא המהיר בין השלושה (לא ניסיתי אורנג´ ולכן לא אחווה דיעה!) והיציב מבינהם. הגלישה הסלולרית מאפשרת לי גלישה תוך כדי המתנה לנסיעה במד"א, גלישה תוך כדי נסיעה באוטובוס/רכבת ואני בודק דואר, שולח מיילים ומפטפט איתכם ועם עוד 4 פורומים תוך כדי פעילויות אחרות שאני אוהב. בקיצור הצלחתי באותו פרק זמן לדחוס שתיים או יותר מהפעילויות החביבות עלי. ניסיתי גם כמה דפדפנים ו"התאהבתי" ב - Eudora שהייתרון שלה הוא הפשטות בהפעלה... בגלל אופי המקומות בהם אני נע אין לי אפשרות לקחת לכל מקום מחשב נישא והפאלם הוא הפתרון האולטימטיבי כמחשב כף יד. החסרון היחיד בגלישה הסלולרית הוא המחיר (וזה פחות או יותר זהה אצל שלושת מפעילי הסלולרי שבדקתי) שלא משתווה בכלל למחיר גלישה בבית כי בבית ניתן לגלוש בלילה וזה ממש זול ואילו הסלולרי זהה בכל שעות היום. מירס גובה לפי Kilobyte וזה הכי נוח כי ה - Eudora "גוזרת" לי את ה - Frames ואני נותר עם טקסט בלבד שהוא כידוע דל-קילובייט . אני מקווה שהתשובה ענתה לך... הרבה בריאות אמנון מרגלית גולש סלולרי במירס

eligrt

New member
משהו קטן לגבי אורנג...

אני מחזיק ברשותי שני מכשירים (סלקום ואורנג) וממה שאני יודע ומכיר הקצבים שorange מסוגלת לתת הם המהירים ביותר בשוק הסלולרי היום (עד 43K) נכון שלמירס יש את הפרבילגיה לתשלום לפי KB אך גם בorange זה כבר פעיל ברמת הרשת (GPRS) אמנם עדיין לא מוכרים בארץ מכשירים מתאימים אבל ראיתי את זה עובד וזה בהחלט נחמד - אמנם כאן הקצבים קצת יותר איטיים אבל ההיתרון עצום, כפי שאמנון ציין כאן לפני, היכולת לבחור אם לשלם על כל KB או לחילופין להעדיף מהירות וביצועים (נניח כשאתם רוצים להוריד קבצים) שנה טובה...

למעלה