שאלה לאמאות ללא אם

veredshp

New member
שאלה לאמאות ללא אם

היי..אומנם עכשו אני רק מתאמנת..
אבל בסוף אני אכנס להריון. שאלתי: האם קראתם לבנותיכן על שם אמא? האם השתמשתן בחלק מהשם? באות? במשהו שהזכיר אותה? האם העדפתן שלא? אשמח לשמוע..

ymz

New member
אמנם לא אמא

אבל חשבתי על זה בעבר. חשבתי אולי לקרוא לבת בשם של אמא שלי שבעיניי שם מיוחד, לאמא שלי קראו נינה. אך החלטתי שלא אעשה את זה כי לא הרגשתי שלמה עם זה. בעיניי זה כאילו אני מנסה להחזיק באמא שלי לידי ורואה בבת כסוג של תחליף. אז החלטתי פשוט לתת לאמא ללכת, ולבת אם תבוא, לבוא לחיים חדשים משלה עם שם משלה.

libi4

New member
אימי נפטרה שהייתי בחודש שביעי

עם בן בבטן.לאימי קראו(רציתי לכתוב קוראים) רחל כך שקצת לא היתה אפשרות לקרוא לו עם משהו מהשם -ובסוף קראנו לא אמיתי-בטוח אמא היתה אוהבת את השם הזה אני מקווה שההריון הבא יהיה עם בת שתיקרא רחלי בעזרת ה' בהצלחה!

../images/Emo41.gif

אני אומנם עדיין לא הגעתי לשלב הזה.. אבח אני מניחה שזה נושא שמעסיק הרבה מבנות הפורום.. מצאתי לך קישור לדיון שהיה על כך בפורום בעבר.. שיהיה בהצלחה

אני אמא לבן אז ככה שזה לא רלוונטי..

אבל אני יודעת שאם בעתיד תהיה לי בת, אני לא אקרא לה על שם אמי, אני ארצה שהיא תיצור לה גורל משלה בלי משקעים מהעבר... בהצלחה באימון
האמהות היא חוויה מדהימה ומתקנת...

../images/Emo8.gif לאמא שלי היה שם זר וארוך

...ככה שאין מקום ליצירתיות, לכן גם בכל מקרה בעתיד אני לא אוכל לקרוא לבתי (במידה ותהיה לי) על שם אמיץ

אדומה2

New member
כמובן שגם אני חשבתי על זה

ולא, אני לא בהריון, אבל חשבתי על זה המון מאז שאימא נפטרה, גם מאז שאבא נפטר, היה לו שם שמתאים גם לבנות וגם לבנים.... אבל נראה לי שלא. אני מניחה שאני כן אוסיף את שמם כשמות אמצעים, אבל לא כשם פרטי.

למעלה