שאלה לאלופים

שאלה לאלופים

מאיזה מערכון של הגשש השיר הזה: איך קוראים למערכון? עוזי עוזי- עוזי הוא לא נקי - נקי דפקו אותי - דפקו מסדר נוסף - נוסף הרב סמל - סמל הפלוגתי - גתי שלוש לירות הקניס אותי תודה רבה על התשובה

emh

Member
כלא שש ../images/Emo13.gif

מהתכנית הראשונה של הגשש: שמחת זקנתי (1964) המערכון גם מופיע בסרט מוישה ונטילטור

אני יותר אוהב את השיר הראשון

במערכון: "בין עתלית לבין חיפה, כלא שש זה שם נמצא. אם תרצה לראות אותי, בכל שש תמצא אותי. וואי לי, וואי לי, וואי לי" -אני לבד!: "סגריות מקבלים חמש, זה חביבי כלא שש. בכל זאת מעשנים עשרים, מטבק של מזרונים." - צ'טרף: "וואי לי, וואי לי, וואי לי"

אבל עכשיו שמעתי את כלא 6

ואין את השיר הזה זה רק על איזה קריין שבא לרעיין איזה אסיר אם הוא כותב שירה אבל אין את השיר שאני מחפשת

poogi007

New member
נכון, השיר הזה לא מופיע במערכון עצמו

אלא כשיר נפרד... הגשש הפרידו בין השירים לבין המערכונים בדיסקים/תקליטים/DVD שלהם

emh

Member
זה תלוי מאיפה את זוכרת את השיר...

יש את גרסת התקליט, גרסת הסרט והגרסה המחודשת שקיימת בדיסקים. (ובטח יש עוד כמה גרסאות, כמו מחגיגות השלושים לגשש) בגרסה המלאה של של מערכון 14:50 דק' פולי מצטרף אליו בסוף השיר ברקע (עוזי) ואז הם מתחילים לריב "לך אתה לעזאזל, תתבייש לך, ירד עלי מההתחלה זה" זה ככה גם בגרסה של השיר בלבד.

emh

Member
בתקליטור 3 עוזי עוזי מופיע אחרי המערכון

וממה שזכור לי תמיד שמעתי את זה ברצף אחרי המערכון (גם אם עשו פייד אאוט לשיר)

poogi007

New member
באוסף של מדיה דיירקט

בדיסק הראשון יש רק את המערכון בלי השיר עצמו (השיר נמצא באוסף של השירים)

shuky63

New member
השיר סוגר את המערכון

כשהעתונאי שואל את רפי: אבל בכל זאת רפי מה הביא אותך הלום הוא עונה לו:אני כתבתי על זה שיר ואז שר את עוזי עוזי כנראה שבחלק מההקלטות הורידו את השיר מהמערכון(לא ברור לי למה כי זה חלק בלתי נפרד מהמערכון) דרך אגב אם אני זוכר נכון השיר הופיע גם בסרט משה וינטלטור .

shaul flower

New member
אוסף גששים אולטימטיבי.. מהו ?

אני מחפש מתנה לחג לאחי התאום דבלה, דירלדדי, יש למישהו עצה מהו אוסף הגששים האולטימטיבי? אוסף דיסקים? DVD? סרטים של הגשש? אני קרוע ביני לבין עצמי, אשמח לעצתכם חג שמח, שאול פרחיו ובניו

אם כבר הגששים - למה אין דיסק רק של שירים

יש להם הרבה שירים יפים כמו: אהובתי יעל יום יום חג שיר הטלפון כולם חכמים - אבל אני אוהבת את הגירסה שנמצאת בדיסק של ירון לונדון עובדים עלינו עבודה עיברית למה צחקה מיכל תלחץ על הבננה אף אחד לא קם אצלנו בחצר חבלי משיח מים לדוד המלך יפות יפות שם חם ויפת תגידי לה תן לשים ת'ראש על דיונה וכמובן את עוזי עוזי איזה עוד שירים יש להם ואני לא מכירה?

poogi007

New member
מי אמר שאין?

http://www.lomedia.co.il/product_info.php?products_id=969 אין פה את כל השירים שלהם אבל בהחלט זה אוסף מכובד של השירים של הגשש

../images/Emo2.gif אני בשוק - אתה יודע בכמה חניות דיסקים

הייתי ושאלתי ואמרו לי שאין דבר כזה??? איזה יופי - הזמנתי עכשיו ממדיה דיירקט - חבל שהם לא אמרו לי שיש את זה כשהזמנתי את כל החמישה האחרונה תודה רבה כל טוב

shaul flower

New member
תודה, זה המארז שגם אני אלך עליו

חג שמח, זו מתנה לא רעה בכלל אולי אפילו יותר טובה מזר פרחים, אבל אפ אפ אפ, לא שמעתם את זה ממני..

אני חולה על גליקמן

אתה זוכר את הזהו זה עם מוני וגליקמן כשגליקמן מתווך דירות ומוני בא להשכיר את הדירה שלו? פעם הייתי מקליטה את זהו זה אז נשאר לי כמה קלטות

למעלה