שאלה לאלון מדוגית

גוברפיש

New member
שאלה לאלון מדוגית

(ויסלחו לי כל המתנגדים) לא הבנתי בדיוק איך נראית הTHERMIC EVOLUTION. מהקטלוג זה לא לגמרי ברור אבל ממה שהצלחתי להבין זה נראה לי בדיוק מה שאני מחפש, אז אם תוכל לתאר אותה פה אני אשמח.

טרמיק אבולושן

טרמיק אבולושן היא חליפה שבנויה גם היא משני חלקים, אבל שונים. חלק אחד הוא סרבל, אשר מתחיל בקרסוליים, עד לצוואר, ומסתיים בקצות הידיים (ז"א, שרוול ארוך). החלק השני הוא ברמודה, אשר מתחילה כמכנס קצר, עם שרוולים קצרים, וכובע. ניתן כמובן ללבוש כל חלק בניפרד, או ביחד, כדי להתאים לטמפרטורה, והם לדעתי נותנים את הפיתרון הטוב ביותר לכל מצב.

גוברפיש

New member
לא בדיוק מה שחשבתי

בקטלוג זה נראה כאילו יש אפשרות לכובע בנפרד וזה גם נראה לי יותר הגיוני - אם ממילא אני לובש חליפה קצרה אז כנראה שלא קר לי ולא צריך כובע ואז גם יש אפשרות ללבוש את האוברול עם הכובע ולעניות דעתי גם יותר נוח כובע נפרד שלא מחובר לחליפה. קיויתי שזה הפורמט המוצע בדגם הזה. האם זה קיים?

shin9

New member
בהחלט קיים!!!

ב sepa / ימבטבע יעשו בשבילך כל חליפה שתחפוץ בה כיד הדימיון הטובה , ויש לנו גם כזו כמו שאתה רוצה ,אבל בדיוק. את הכתובת תאלץ לשאול בפורום כדי שלא יגידו שאני (שירן מימבטבע) עושה פרסומת.

גוברפיש

New member
סחתן על האתיקה

קודם כל יפה שאתה מתאפק לא לפרסם פה - אני יודע על האפשרות הנ"ל וזו כוונתי גם, רק שראיתי שלמארס יש אלטרנטיבה דומה והתענינתי. בסופו של דבר נראה לי שאני אזמין בדיוק את מה שתיארתי בהזמנה אישית ותודה על המידע

אילוניק

New member
אז אם עסקינן בפרסומת אז אחת ממש

טובה ביום חמישי חזרו שתי חליפות שלי מספא אחרי התאמה אישית לגופו של היפה ולצרכים של הזיגל ומה אגיד לכם עבודה למופת מחירים סבירים ושרות של שירן חבל על הזמן ועל כך תודה מקרב לב ואל תתבייש אלון ודוגית מככבים בפורום מותר גם לך בשם ספא או ימבה טבע לדוגית כבר יש תת פורום בפורום הצוללים בהנהלת אלון

shin9

New member
אילוניק תודה רבה על המחמאה ,אני מסמ

העלית את קרן יופיך בעיני , עכשיו אני ממש אצטרך משקפי שמש כדי לא להסתנוור

למעלה